Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kuvars10

Bende Audigy 2 ZS kartımı başka bir arkadaşımıza sattım.

Hayırdır hocam niye sattın

Hocam Win7 de ekranlar açılmıyor fakat hiçbirşey yüklemeden dahi win7'nin otomatik kurduğu sürücüdeki bass tiz ayarı ile bile farkı alıyorsunuz.Ne farkı derseniz basslar dahada dolgunlaşıyor,ha bu sistemde bassların ekstra güçlenmesine gerek yok bence.Basslar o kadar güçleniyor ki bazı şarkılarda rahatsız edecek duruma geliyor.Güçlenmekten kastım bozulma değil. Tizlerde de tabi biraz netleşme oluyor.108 Desibel kart olduğu için ses tabiki çok yüksek,onunla sistemi çeyrekte kullandım

Açıkçası onboard ile daha mutluyum,o yüzden başka bir ihtiyacı olan arkadaşımıza sattım.

• Şu günlerde karşılaştığım bir sorun; Power tuşu cızırtı yapan var mı? Sistemi açmak istediğimde power tuşuna basarken cızırtı söz konusu oluyor elimi çektiğimde düzeliyor. 4 aydır kullanıyorum yeni yeni böyle bir şeyle karşılaştım.
  • yok şuan bende öyle bi sorun nerdeyse hiç kapatmıyorum sistemi bide hızlı bi sekilde acıp kapamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

yok şuan bende öyle bi sorun nerdeyse hiç kapatmıyorum sistemi bide hızlı bi sekilde acıp kapamak lazım

garantiye versem sadece sağ uyduyu mu vermem gerekir yoksa tüm sistemi mi? Tüm sistemi ise yandık :D
  • tüm sistemi tabiki :D
  • Ne bahtsız insanlarsınız siz böyle Bu durumda tüm sistemi göndermek gerekir.Teknoloji işi herzaman şans işidir.Neyse ki firma iyi firma,hallederler muhakkak.
  • çok şükür benim ses isteminde şimdilik pek bi sıkıntı yok.. bi bazen sesi kısarken pat diye ses çıkarıyor ama sorun olarak görmüyorum.. :S
    inş ileride sorun çıkarmaz.. :)
  • Tahtaya vurayım,benim sistemde hiç sorun yok taş gibi maşallah
  • quote:

Tahtaya vurayım,benim sistemde hiç sorun yok taş gibi maşallah

daha sağlam birşey bul bence
  • quote:

quote:

Tahtaya vurayım,benim sistemde hiç sorun yok taş gibi maşallah

daha sağlam birşey bul bence

Vurayım vurayım tehlike geziyor ortalıkta çünkü

• Realtek bizi güncel tutmaya devam ediyor,2.62 bugün çıktı.İndirin beyler
  • ya realtek abi şunu otomatik olarak yapsa artık her 2-3 haftada bir 100mb indirmekten gına geldi 2.62gb oldu indir indir
  • quote:

ya realtek abi şunu otomatik olarak yapsa artık her 2-3 haftada bir 100mb indirmekten gına geldi 2.62gb oldu indir indir

Harıl harıl çalışan bir firma,10 günde bir güncelleme çıkarıyor işte daha ne olsun
  • http://oi54.tinypic.com/2nsqhzd.jpg

gurubumuzun 6 sayfa olmasını kutluyorum
  • quote:

http://oi54.tinypic.com/2nsqhzd.jpg

gurubumuzun 6 sayfa olmasını kutluyorum

gece gece azım sulandı..
  • evet bende 6 ya yoğunlaştım açacak ve şişelerde

gercekten bugun herkez isyan etti yarın dayak yiyebilrim bu yüzden
  • Ne giderdi şimdi onlar
  • arkadaşlar sistemlerinizi güle güle kullanın,dün bende bimeks te dinleme fırsatı yakaladım,ortalıkta kimseler yokken, hemen ipod uma takıp,başladım kurcalama, x540,z2300,ve z5500 kullanmış ve dinlemiş biri olarak,sesi bana inanılmaz tatlı geldi.uydular bence hem 5500 hemde 2300 den daha iyi,mid, tiz ve detay konusunda,(malum logi bu konuda biraz zayıf kalıyo)sub desen sesi inanılmaz tok,derin ve bi o kadar tatlıydı,z2300 ün sub ını hiç aratmıyo,uzun lafın kısa sı,ipod ile dinlememe ragmen sistemi oldukça beğendim,bence prof.ları saymassak (harman kardon,jbl,aego M vs..) sınıfının en iyisi diyebilirim.fiyatı da şimdilik biraz tuzlu ama...bu arada bu forum sitesini çok beğendim,buda ilk mesajım sanırım..

saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsocakli

arkadaşlar sistemlerinizi güle güle kullanın,dün bende bimeks te dinleme fırsatı yakaladım,ortalıkta kimseler yokken, hemen ipod uma takıp,başladım kurcalama, x540,z2300,ve z5500 kullanmış ve dinlemiş biri olarak,sesi bana inanılmaz tatlı geldi.uydular bence hem 5500 hemde 2300 den daha iyi,mid, tiz ve detay konusunda,(malum logi bu konuda biraz zayıf kalıyo)sub desen sesi inanılmaz tok,derin ve bi o kadar tatlıydı,z2300 ün sub ını hiç aratmıyo,uzun lafın kısa sı,ipod ile dinlememe ragmen sistemi oldukça beğendim,bence prof.ları saymassak (harman kardon,jbl,aego M vs..) sınıfının en iyisi diyebilirim.fiyatı da şimdilik biraz tuzlu ama...bu arada bu forum sitesini çok beğendim,buda ilk mesajım sanırım..

saygılar..

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Ben de verdiği bass kalitesinden dolayı çok hoşuma gitti ve bu yüzden alanlardanım. Dinleyenleri bu konuda kesinlikle etkileyen bir sistem.

• hepinize geçmiş ossun ozaman
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.