Şimdi Ara

Logitech z906 subwoofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her keze iyi günler bende logitech z906 var subwooferını bir tane daha subwoofer taksam kaldırır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingbass

her keze iyi günler bende logitech z906 var subwooferını bir tane daha subwoofer taksam kaldırır mı?

gücünü bölüştürür hocam herhangi bir artı durum sağlamaz. tam tersi dahada bozar nedeni ise alacağının subwoofer model güç farklılık göstercek tonlamalar farklılık yaratacak ve hoş olmadık derecede tonlamada hatalar yaratacaktır. zaten o cihazlar öyle tasarlanmış orjinalliğini bozmak ne kadar doğru olabilir sizce ? ve iki subwoofer ayrı ayrı güç istedikleri için amfinizi zorlayacaktır.

Hiç gerek yok böyle maceralara
  • Hocam bnde baska bisey sorcam oto sub var mesela diyelim 80 watt bende z623 var bunu sub unu kessem direk otonunkine baglasam bisey olurmu you tubede z506 oto sub baglamis adam o u gordumde baya masayi salliyor

• ben de logitech z2300 subwooferini takıcaktım z906 ya onu taksam gene dediğin gibi olurmu? hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kingbass

ben de logitech z2300 subwooferini takıcaktım z906 ya onu taksam gene dediğin gibi olurmu? hocam

Z2300 subwooferını aktif olarak bağlarsan bass sesi yüksek derecede artacaktır ama ne kadar sağlıklı olur orası tartışılır hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoguz10

Hocam bnde baska bisey sorcam oto sub var mesela diyelim 80 watt bende z623 var bunu sub unu kessem direk otonunkine baglasam bisey olurmu you tubede z506 oto sub baglamis adam o u gordumde baya masayi salliyor

Evde kullanılan hoparlörler genelde 6 ohm yada 8 ohm oluyor. Araçta kullanılanlar ise 4 ohm 2 ohm ve nadiren 1 ohm oluyor. Z623 kaç ohm tam olarak bilmiyorum mobilde olduğum içinde araştıranıyorum kusura bakmayın. Ama eğer z623 6 ohm ise bi 4 ohm araba subwooferı bağlayabilirsiniz ( yüksek seslerde tehlikeli olacağını düşünüyorum yinede ) ama z623 8 ohmsa denemeyin derim amfinizi çok zorlayacaktır subwoofer.

• sağol hocam yardımlarınız için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    LOGITECH Z5500 vs LOGITECH Z906
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Logitech z906 subwoofer

Bu çıkışları içeren bir kart ile aynı anda çalışacak şekilde 2 ayrı ses sistemi kullanılabilir. Kısa bir süre bu kartta z5500+B1800D kullanma imkanım oldu, frekans vb.. sorunu olmadı.
    z2300 woofer girişi fotoğraftaki işaretli çıkışa çevrilirse kullanılabilir ancak normal kartta nasıl olur bilmem.
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    Hocam Kötü Bi Haberim Var Subwoofer 8 ohm muş z623 ün :( :(
  • ahmetoguz10 kullanıcısına yanıt
    ozaman öyle bir işe kalkışmayın derim hocam ne olur olmaz diye diyorum.

Bağlayanlar var diye bilirsiniz. evet bağlayanlar var çalarmı tabikide çalar ama amfinizi çok zorlayacaktır. özellikle yüksek seslere çıktığınızda amfinize çok yüklenir. bu yüzden ben tavsiye etmiyorum hocam
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    Yüksek Ses Dediğiniz Ne Kadar Hocam 50 Üstü Falanmı Yoksa 30 dan sonra falanmı
  • ahmetoguz10 kullanıcısına yanıt
    pm
  • arkadaslar güçlü bass istiyosanız oto amfi ve sub. alın derim boşuna bozmayın orjinalliğini 5+1in
  • kardeş alalımda bağlayamıyomki ben pek anlamıyorum öyle şeylerden yok topraktı yok şuydu falan aslnda arabayı sattımız zaman yatan altında duruyodu bi edison anfi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 4 Aralık 2013; 19:24:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.