Şimdi Ara

Loglarda veritabani mi ? metin belgesi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suanda bir web projesi uzerinde calisiyorum. Loglarda veritabani mi kullansam yoksa metin belgesi mi kullansam diye bir kararsizliga dustum. Sizce hangisi ve neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• metin belgesi daha mantıklı geliyor bana o yuzden metin belgesi kullanıyorum. database kaynaklı problemlerde logu db ye yazmak oldukca sıkıntılı olabiliyor. metin belgeleri daha kolay tasınıp saklanabiliyor. metin blgesi gibi dokumanlara kaydaderken nosql ile kayıt işini araştırırsan , sonra aramalarda daha performanslı biçimde hata ve loglara ulaşabilirsin.
  • Ya bende metin belgesi kullanıyorum ama şüphelerim var.Mesela metin belgesinde en alttaki veriye ulaşmak için bütün satırları okuması gerekir.Veritabanında id sayesinde direk ona ulaşabilir
  • Cevaplariniz icin tesekkurler. Sanki metin belgesi cok karisicak ve istedigimi bulmak zorlasicak, veritabani daha dizenli olur ama bu sefer cok sisip performans kaybi yapabilir. Ama sanki veritabani daha iyi gibi geliyor. Istedigim kisiye ait bilgileri saniyeler icerisinde karsima sunabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.