Şimdi Ara

Logolardaki HD yazısı ve Ntv Spor Smart şikayetleri için lütfen 1 Dakikanızı ayırın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Logolar halledilir de bu LaLiga ne olacak.
    Full paket aldık ama LaLiga için bir paket daha almalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk61

Arkadaşlar logolar ve Ntv Spor Smart HD kanalı için şikayetlerinizi yazmanız için sizlere tüm yöneticilerin ve iletişim adreslerinin mailler veriyorum. Lütfen birkaç dakikanızı ayırarak mesajlarınızı ve şikayetlerinizi her türlü yoldan iletirseniz olumlu sonuç alabiliriz.

D-Smar Canlı Destek:http://213.243.58.35/system/LiveCustomerServlet.egain?eglvcmd=CustEntry&entryPointName=Dsmart%20Chat&eglvepid=1004&departmentid=999&eglvpartid=1&referer=https%3A%2F%2Fwww.dsmart.com.tr%2FKampanyalar%2Fla-liga-hediye-kampanyasi&eglvrefname=

D-Smar Ceo: ali.guven@dsmart.com.tr
    Reklam, sosyal medya: azerhan.dogan@dsmart.com.tr ve hande.ergun@dsmart.com.tr ( Bu adresler bir D-Smart yöneticisinde bana gönderilmiştir. Şu an konuyla ilgilenen arkadaşlar bu kişilerdir.)

D-Smart İçerik Grup Başkanı : Başar Başarır basar.basarir@dsmart.com.tr
    D-Smart web sitesi ve D-Smart Blu: Emre Ayman emre.ayman@dsmart.com.tr
    D-Smart İletişim:https://www.dsmart.com.tr/Musteri-Hizmetleri
    D-Smart E-Mail: info@dsmart.com.tr

Şikyatlerin nasıl etkili olduğuna dair bir fotoğraf da paylaşıyorum. Lütfen desteğinizi verin. Ben az önce Canlı Destekle görüştüğüm fotoğrafı paylaşıyorum. Saygılar Herkese..

Logolardaki HD yazısı ve Ntv Spor Smart şikayetleri  için lütfen 1 Dakikanızı ayırın.

Gereği yapıldı,yapılıyor,yapılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 15 Temmuz 2013; 16:07:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

quote:

Arkadaşlar logolar ve Ntv Spor Smart HD kanalı için şikayetlerinizi yazmanız için sizlere tüm yöneticilerin ve iletişim adreslerinin mailler veriyorum. Lütfen birkaç dakikanızı ayırarak mesajlarınızı ve şikayetlerinizi her türlü yoldan iletirseniz olumlu sonuç alabiliriz.

D-Smar Canlı Destek:http://213.243.58.35/system/LiveCustomerServlet.egain?eglvcmd=CustEntry&entryPointName=Dsmart%20Chat&eglvepid=1004&departmentid=999&eglvpartid=1&referer=https%3A%2F%2Fwww.dsmart.com.tr%2FKampanyalar%2Fla-liga-hediye-kampanyasi&eglvrefname=

D-Smar Ceo: ali.guven@dsmart.com.tr
    Reklam, sosyal medya: azerhan.dogan@dsmart.com.tr ve hande.ergun@dsmart.com.tr ( Bu adresler bir D-Smart yöneticisinde bana gönderilmiştir. Şu an konuyla ilgilenen arkadaşlar bu kişilerdir.)

D-Smart İçerik Grup Başkanı : Başar Başarır basar.basarir@dsmart.com.tr
    D-Smart web sitesi ve D-Smart Blu: Emre Ayman emre.ayman@dsmart.com.tr
    D-Smart İletişim:https://www.dsmart.com.tr/Musteri-Hizmetleri
    D-Smart E-Mail: info@dsmart.com.tr

Şikyatlerin nasıl etkili olduğuna dair bir fotoğraf da paylaşıyorum. Lütfen desteğinizi verin. Ben az önce Canlı Destekle görüştüğüm fotoğrafı paylaşıyorum. Saygılar Herkese..

Logolardaki HD yazısı ve Ntv Spor Smart şikayetleri  için lütfen 1 Dakikanızı ayırın.

Gereği yapıldı,yapılıyor,yapılacak

Forumdaş D-Smart ile bir bağın varmı . Konu hakkında bilgi varsa paylaşırsan sevinirim.. Saygılar..

• Logolardaki HD ibaresi %50-60 oranında küçültüldü umarım herkes beğenir. Biraz daha küçültülse daha iyi olurdu ama yeterli gibi gözüküyor.

• gayet iyi olmuş bu büyüklük yeterli.
  • bu ntv spor dsmart hd olayi nedir ya full paket dahil ucretli dedi musteri iliskileri. 2013 itibariyle 10 tl istiyorlar. olay nedir? uefa maclari o kanala mi gececek?
  • ulan yayınlanan bütün kanalları seyretmek için hangi paket dedik,full paket dediler peki dedik 2 yıllık peşin ödeyerek satın aldık

şimdi yeni bir kanal açıp la liga maçlarını ordan yayınlıyacaz diyolar,e ben full paket üyesiyim herşeyi setretmem gerekmiyomu diyorum,

hayır bu yeni bir kanal taahhütle aylık +10 tl vereceksiniz diyolar,

yiyim böyle aşkın ızdırabını,Allah cezanızı versin şu mübarek günlerde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

ulan yayınlanan bütün kanalları seyretmek için hangi paket dedik,full paket dediler peki dedik 2 yıllık peşin ödeyerek satın aldık

şimdi yeni bir kanal açıp la liga maçlarını ordan yayınlıyacaz diyolar,e ben full paket üyesiyim herşeyi setretmem gerekmiyomu diyorum,

hayır bu yeni bir kanal taahhütle aylık +10 tl vereceksiniz diyolar,

yiyim böyle aşkın ızdırabını,Allah cezanızı versin şu mübarek günlerde...

"doğan grubu" deyince böyle alavere-dalavere normal bir hal alıyor ne yazıkki...
    illa mevcut müşteriyi öpecek
    tepkiler artınca ara çözüm bulmuşlar: yıl sonuna kadar müşterilere bu kanalı hediye ediyormuş
    1 ocak 2014 tarihi gelince forumlarda okunan lanetleri görür gibiyim.

• quote:

Logolardaki HD ibaresi %50-60 oranında küçültüldü umarım herkes beğenir. Biraz daha küçültülse daha iyi olurdu ama yeterli gibi gözüküyor.

bence bu şekilde olsa daha güzel oludu:

• Logoların yanındaki dana kadar HD yazısını biraz ufalttılar ama halen büyük. Turbo xtra kanalından örnek alsalar ya biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Dsmart'a; logoları daha da büyütüp, ekranın tam ortasına yerleştirmeleri gerektiğini, bu sayede hem kanalların bilinirliğinin artacağını hem de kanalların "HD" olmalarının çok çok daha iyi vurgulanacağını belirten bir mesaj attım. Bakalım dikkate alacaklar mı?

• sinema tv kanallarını tebrik ediyorum. kesinlikle hem logo yönünden hemde HD yazısı yönünden. örnek alsalar çok iyi olacaklar.
  • arkadaşlar bu arada d-smart film kanallarından pişman olan var mı? digiturk'e göre nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.