Şimdi Ara

Logoritma Sınavım Var (Öneri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın son matematik sınavına giriyorum konumuz karmaşık sayılar ve logoritma

Logoritma çözebilen arkadaşlardan öneriler bekliyorum soru falan çözdüm.Sınavda şuna dikkat et şunu logoritmada kaçırmaman lazım gibi

• sana ilk önerim logaritma nın yazılışını öğren.
  • Açıkcası yazılışı umrumda bile değil

Önemli olan soruları yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumatarasi -- 12 Ocak 2010; 1:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

sana ilk önerim logaritma nın yazılışını öğren.

logaritma en kolay konulardandır, 1-2 kuralı vardır. toplam 10 soru çözersen unutmazsın hiçbir şeyi.

aslında mat1 konularını pek sevmem, pek hatırlamıyorum ama logaritma ile basamak hesabı veya sondan kaç basamağının 0 olduğunu soran sorular var diye hatırlıyorum. eğer doğruysam, onlara bir bak, aslında kolay konudur.

karmaşık sayılarda, kutupsal gösterime çevirmeyi öğren.

banko bir soru karmaşık sayıların köklerini bulmaktan gelir.

3. veya 4. kökünü isteyen bir soru gelebilir, üniversitede dahi çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

sana ilk önerim logaritma nın yazılışını öğren.

logaritma en kolay konulardandır, 1-2 kuralı vardır. toplam 10 soru çözersen unutmazsın hiçbir şeyi.

aslında mat1 konularını pek sevmem, pek hatırlamıyorum ama logaritma ile basamak hesabı veya sondan kaç basamağının 0 olduğunu soran sorular var diye hatırlıyorum. eğer doğruysam, onlara bir bak, aslında kolay konudur.

karmaşık sayılarda, kutupsal gösterime çevirmeyi öğren.

banko bir soru karmaşık sayıların köklerini bulmaktan gelir.

3. veya 4. kökünü isteyen bir soru gelebilir, üniversitede dahi çıkar

Lise 3 konusu

ya bide test olucak sınav son sınavlarımız test oluyor hep atıp tutturamıyorumda uff keşke klasik olsaydı.Başka öneri varmı arkadaşlar abiler hadi bi el atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumatarasi -- 12 Ocak 2010; 2:03:58 >

• liseye gitmiyorsun mu dedim

fark etmez, z=a+bi şeklindeki karmaşık sayıların kutupsal formata gösterimi çıkar bir de.

yanlış bilmiyorsam, bir noktanın bir çembere en yakın ve en uzak doğrularını çizme diye bir konu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 12 Ocak 2010; 2:05:58 >
  • quote:

liseye gitmiyorsun mu dedim

fark etmez, z=a+bi şeklindeki karmaşık sayıların kutupsal formata gösterimi çıkar bir de.

yanlış bilmiyorsam, bir noktanın bir çembere en yakın ve en uzak doğrularını çizme diye bir konu var.

Abi kutupsal biçimdekiler baya kolay yapılabiliyo ama şu çemberi hatırlattığın iyi oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • logaritmanın negatif olması vardı galiba, sayının üzeri çizili mi oluyordu öyle birşeydi, oradan da soru çıkar.

logaritma grafiğinin altındaki alanı bulmaktan 1 soru çıkar kesin.
  • quote:

logaritmanın negatif olması vardı galiba, sayının üzeri çizili mi oluyordu öyle birşeydi, oradan da soru çıkar.

logaritma grafiğinin altındaki alanı bulmaktan 1 soru çıkar kesin.

Abi grafik sormıcak hoca başlığım ben yavaş yavaş çalışmaya yardımların için teşekkür ederim abi

BEKLE BENİ NESCAFEEEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumatarasi -- 12 Ocak 2010; 2:29:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.