Sevgili şövalye, internet üzerinde oyunculardır; Biz, theti bir diferent yerine bizim güncel dünya servisçilerimize hareket etmeye ek olarak başlatmada bir gecikmenin olduğu willbeye orada ilan etmek için hayal kırıklığına uğratılırız. Uyuşabilirlikle logos miktarlarının gecikmesi, yukarıya yeni serwer yeri mathematicsingiyle bizim güncel dünyalarımızın serweriyle çıkarır. Umursamaz bir şekilde, biz, onu internet üzerinde takımın, bu Yenidünya'yı başlatmaya yapıldığı şövalyeye bilmesi için toplumu beğenecektik, donanım uyuşabilirlik çıkışında çalışıyor olan possibleand olunca.
Deeplin, logosa hareket etmeye ileri bakıyor olan disappoimting oyuncuları için özür dilediği biz, ve biz, relesed k2 şebekesi içtenlikle olmak için hazır olduğu zaman bir duyuruyu yapacağız
arkaaslar vlaha ben bu kadar yapabıldım hatalrda daolayı kusura bakmayın
arkadaşlar herkes içtediği acmakta ozgur yanlız mage we prıeste yagunluk olsun bakın bıraz prıest cok olsun bıraz da mage 2 tane warıor lazım bıde okcu asasın baska bısı yok bunda yaw hade baklaım kım ne acacak
ayrıca ben nıc:Cr3AtUr3 JOB:ASASIN IRK:HUMAN
quote:
Orjinalden alıntı: C3rAtUr3
arkadaşlar herkes içtediği acmakta ozgur yanlız mage we prıeste yagunluk olsun bakın bıraz prıest cok olsun bıraz da mage 2 tane warıor lazım bıde okcu asasın baska bısı yok bunda yaw hade baklaım kım ne acacak
ayrıca ben nıc:Cr3AtUr3 JOB:ASASIN IRK:HUMAN
kanka 3mage 2 prıest 2 warrıor we gerı kalan clanda rogue olsun hype03 buarada nıckım forgetten temple orada sızı bekleyecem ılk gun 40 oolmaya bakalım sonrada clanca 40-41 gorewıne gıderız
arkadaslar bıze debuffta lazım
BEN ARCHERİM ONA GORE
ben son kararımı acıklıyorum assasin acacagım duyrulur bu son kararım
arkaaslar bıze 4 prıes 2 buffer 2 healır 1 rezzer olacak sekılde 3 tane mage lazım bırı ıce olacak sekılde 3 tane okcu lazım 2 tane de olabılır 2 3 warıor lazım 3 asas lazım gerısı ne ıster keyfıne gore kassın ama cogunlugu prıest warıor bıde mage werelım
ewt arkaaslar umarım acılır pathos
ya forum clanları bugne kadar basarılı olamamıstır olamazda bence ugrasmayın bosyere biririnizin kalbi kırılcak oyun icin anlasmazlıklar cıkcaktır bide herkesin oynaması farklı biri 2 haftada 60 olucak biri 2 ayda ee buadam bu clanda durmak istermi
ya bakın arkadaslar herkes kasacak sorun cımaz nıe cıksın kı arıca herkes iyi kasacak eger ben ksama dıen warsa weya ben kasıp cıkıcam dıen warsa hıc gelmesın akın dıyorum kalbımızı kıracaksak hıc bu ıse gırmıyek
evet buda farklı bir yorum ama gecerliligi var o zmana ne yapacaz geri kalan arkımızı kasacaz
beyler ben asas açıyorum ırk ne olsun?
ii de clanın ısmı ne olacak
yanı sonucta beraber kasacaz kafanıza takmayın bunları ayrıca ne zmn acılacak bu yaw
tmm clanla kasarsın ii hosta bu adamın hep online olucakmı bak goruceksin 2-3 gun oyuna bile girmicek adamlar olucak nese yinede siz bilirsiniz deneyin sansınızı bakarsın olur