Şimdi Ara

LOGOS'A GEÇECEKLER BURAYA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence herkes bi yerde toplansın hem clan serverin 1. sinden kurulur o yüzden logos 1 de bulusruz
  • ben kesin human olcam ve nikim Onlyblck dedigin yeri tam olarak anlayamadım karısık yazmısın birdaha yazsan ii olur tamplenin icine mi gircez
  • galiba warrior acan yok siz pelerin canavarını warriorsuz imkansız kesemezsiniz nasıl olsa birlik olcaksınız warrior acmaktan korkmayın kasılırsınız
  • beyler benide kayıt edin lütfen...assasin oluyorum nickim agressive tek sorun fp rogue olucağım fplerim +7 ve clever+7 olunca kimseler beni ardreamde durduramaz tabiki yanımda forum_dh den ark olunca
  • logos 1 de forrotten temple nin icinde beleyeceksin kardes
  • ben direk kasmaya gidicem clan kurdunuzda hemen bana bi pm

nick
    MageOfGodness
  • TMM O ZMN LIGHTNING KIM SAKACAK CUNKU CLANCA 45 OLUNCA YADA USTU DERU APOS DONECEZ MAKSAT CLANCA OLAK BIDE GLACIER KESIN OLSUN ZATENDE CUNKU CZDE YAVASLATTI MI? COK İYİ OLUO ANADA COMBO WE NP GELIO

BIDE HERKES ANLADIMI NEREYE GELECEGINI FORGETTEN TEMLEYE GIDILEN YERIN ICINE PRIEST IRISIN ARKASINA BIDE ARKAASLAR COK İYİ OLDU BOLE CLAN DA BAYAGI SAGLAM OLACAK BENCE HMN GARDE OLURUZ

BIDE ARKKASLAR LUTFEN KIM NE OLACAGINA CABUK KARAR WERSIN ACILIR BELKI UGRASMIYALIM HMN KASALIM BIDE DAIMA EZIK SAVASINA GIDILR BUNU UNUTMAYIN

HADE BAKALIM LOGOS ACILDA BASLAYAK SENI BEKLIOZ

• beyler ben pet yada paper flame olacagım duyrulur
  • KANKA BAK FORGETTEN TEMLEYE GIDILEN YERIN ARKA TARFINDA GUARDLAR WAR ORAYA GIR OTUR BEKLE ZATEN CLANI HMN KURACAZ PARAYI KASIP BIDE DAIMA BERABER OLACAZ

BIDE WARIOR 2 TANE WAR ACACAZ DEDILER SEN KORKMA FAZLA
  • ben kararimi verdim ice mage olcam
  • tamam hersey guzelde bu server tamir suresinde su an ne zamana acılır kesin bilgisi olan soylerse sevinirim sitesinde bişeler diyo onu okuyon var mı
  • ya banane ice benim
  • Molikan_Tr arkadasım logasta idaaliyim :D benide katın napıorsanız cunku orda olacagım
  • BIDE ARKKASLAR BAKIN LWL KASICAZ CLANNI KURACAZ HMN 2 GUNDE FELAN 45 OLURUZ INSSALLAH BENCE PAZARTESI YE KDR HERKES 45 OLURSA DERU YA GIDER KASARIZ SONRADA 50 USTU OLUR APOS YAPARIZ BAKIN DAIMA CLANCA KASACAZ WE YAKLASIK 3 PARTY FELAN OLDUK WEYA 2 O YUZDEN BENCE 2 BUFFER 2 HEALLIR 2 LRLRL MAGE 4 ASASIN 4 WARIOR BI KACTANE DE NORMAL NE ISTERSE O FLAME GLACIER ONA KALMIS 2 TANE OKCU LAZIM GERISI NE ISTERSE BOLE OLURSAK HEM KOLAY GONERIZ HEMDE CABUUK LEWEL KASARIZ BIDE HERKES PARTYYE GIRECEK GALCIER DE OLSA FLAME DE KIMSE KORKAMASIN DAIMA BERABER KASACAZ HADE BAKALIM NE OLACAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: XQueenX

ya banane ice benim

hayır ben ice olcam
  • YA BAKIN BIR KISI TEK AYNI OLMASIN MESELA BI KSI ICE OLAMK ZORUNDA DEGIL HERKES OLABILIR BIDE GELECEK LUTFEN NICK VE CAHAR NE OLACAK ONU SOLESINLER PLSSSS

BENDE OKUDUM DA BISILER FAZLA ANLAMADIM BAKALIM NELER OLACAK

LOGOS ACIL ARTIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: cabal

quote:

Orjinalden alıntı: XQueenX

ya banane ice benim

hayır ben ice olcam

• nick:MageOfGodness
    lvl:1
    server:logos(daha acılmadı)
    job:ice mege
  • Nick:Queen
    class:mage/ice/light/pet
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.