ben asassin yada sorcerer olurum nick im nightmareTR olur büyük ihtimal
karus kafama daha iyi geliyo ama humanda olur sizi mi kıracam
of of duramıyom yerimde acsınlar artık
BAKIN BEYLER IRK HUMAN CLAN:FoRuM_DH YAKLASIK 10 WEYA 15 KISIYIZ 2 SER PARTY KURACAZ LOGOS ACILIR ACILMAZ KASACAZ BENIM NICIKDE Cr3AtUr3 ASAS ACACAM PRIEST OKCU WARIOR AGE HERSEY TMM DIR ARTIK TEK SEY LOGOSUN ACILMASIDIR BAKLIM NE ZMN ACILCAK
LOGOS ACIL ARTIK
bende geçcem ama nick i yazarsa mbednen önce baskası alır die korkuyom
ben orc oluca mbence dh li herkes orc olsun clan a herkes girebilsin
YA HERKSE SUAN HEYCANLI Bİ ŞEKİLDE KONUSUYO AMA bu iş bukadar basit olmaz bence herkes birbirinden faydalanmaya falan calısıcak yazık ya turk milletimiz cok cakallasıyo bazen ama neyse umarım gzl bişeyler cıkar
clan 8 kişiden fazla olurda party le nasıl kasacaz beyler
human olalım bende asas olacam
KANKA BOS WER SEN HUMAN OL DA BERABER KASAK
LOGOSU BEKLIOZ BAKALIM NE OLACAK BIDE KNIGHT ONLİNE SITESINDE LOGOS LA ILGILI BISLER YAZIODU AMA
BEN PEK FAZLA BISI ANLLAMDIM ANLAYAN ARKASIMIZ WARSA CEWIRSIN PLSSS
evet human olalım ama oyunda nasıl bulusacaz beyler onu kararlastıralım bence c3ratur3 nasılk yapcan sen bizi oyunda birlestirmeyi hepimizin nickini aldın mı bir yere ve benide clana dahil et koxp ile kasacam clanca kasarım
clan baskanınız buffcı olsun cz de kafasındaki nickle cok belli oluyo buffcı olursa townda oturur ohh hem asist yapsan bi kac kişi yi baskanlıkla aynı yada ilk 50 olan forum_DH nin baskanı olsun
ben ice mage olcam
beni ekledinmi queen:mage Glacier pet
ARKAASLAR OLE KIMSE KIMSE DEN FAYDALANMICAK YARDIM EDECEKLER YOK SEN BANA BUNU WERMEDIN OLE SEYLER YOK BIZIM AMACIMIZ BERABER WE GUZEL BIR SEKILDE KASMAK KIMIN NEYE IHTIYACI WARSA KARSILAMAK AYYRICA PARTY İŞİ KOLAY 2 PARTY SEKLINDE OLURUZ
BIDE SILAH TAKI KIYAFET GIBI SEYLER ISTEMEK YOK KIM KIME NE WERIRSE GONLUNDEN KOPANI WERECEK AMA PARTYLER DAIMA CLANCA VE BERABER OLACAK
LUTFEN KUALLAR BOLE OLSUN EN GUZELI ARKKASLAR LUTFEN KURALLARI IHMAL ETMEYELIM EDECEK WARSA DA HIC GELMESIN PLSSSSSSSSSSS
bence herkes paper flame olsun öbür türlü hızlı kasamayız
bide hangisine girecez logos1 logos2 logos3
baskan sen oyun acılınca clan kurarsın ve pm den bize yazarsın benim nick OnlyBlack temem mi
SIMDI HERKES NE KOYACAK KESINSE EGER BEN BI YERE NOT ALIOM ZATEN AYRICA OYUN ACILINCA ACILAN CHARLAR EN GUZELI BENCE HUMAN OLAN VE FORUM_DH CLANINA GELECEK OLANLAR LUTFEN LOGOS ACILINCA CHARLARIYLA BERABER FORGETTEN TEMLEYE GIDILEN YER WARYA ORANIN ICNE GIRSIN KAPIDA YADA PRIEST IRISIN ORADA BEKLEMESIN ICER GIRSIN OTURSUN EN GUZEL YER ORA HEM HMN KASMAYA BASLARIZ DAHA SONRA CLANI KURARIZ BIDE BENCEDE CLAN BASKANI PRIEST WE BUFFER OLSUN ARKAASLAR COK GUZEL OLDU BOLE LOGOSUN ILK PELERININI BILE ALIRIZ BENCE:dddd BIDE ARKAASLAR LUTFEN DENILEN YERE GIDIN AMA HUMAN OLACAK WE CLANA KATILACAK OLANLAR
BENCE BIRISIN PAPER FLAME BIRIS GLACIER BIRISIDE LIGHTNING OLSUN AMA KARA SIZE KALMIS BIDE LOGOS 1 GUZEL AMA OLMASSA LOGOS 2 YE GECERIZ BIDE
LUTFEN DENILEN YERE GELIN HUAMN VE CLANA GIRECEK OLAN