Şimdi Ara

LOGOS'A GEÇECEKLER BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TimeİsBadSaveYourAss olcak
  • human olalım yafss. beni unuttunuzmu bende bp olajaaaam nikim Nefertiti. Tek priest yetmez heale yetişemez
  • KANKA O ZMN SENDE HUMÖAN AC AYRICA HERKES ZATEN HUMAN OLMA ISTIO GENELLIKLE SENDE HUMAN AC TAKMA KAFANA KIMSEYI OLAMDI PRE ALIR ILERDE ORGTA OLURUZ YANI TMMDIR BENCE HUMAN OLAK AMA KARUS TA OLURUM FARKETMEZ SIZE KALMIS
  • EĞER DOSTLUK BERABER KASMA OLURSA BEN WARRİOR OLURUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StubB -- 1 Eylül 2006; 23:44:11 >
  • tamam kafam yattı bu işe human olalım ben ya assasin olurum yada mage
  • ARKAASLAR BEN KJACAR SABAH TOPICE BAKACAM SIZDE SON OLARAK KARARINIZI SOLERSINIZ SABAH LOGSTA ACILMIS OLUR HERKES IRKINI FALAN YAZAR İYİ GECELR KENDINIZE IYI BAKIN COGUNLUK AYNI IRKTAN OLSUN BANA KALSA HERKES AYNI IRK OLSUN AMA NE YAPAK HADE IYI GECELR
  • ARKADASLAR edana serverında 60 masterım hacklendi simdi arklar 60 car larını bırtakıp benle logosta kascaklar clnımı tekrar kurucam ve yine warrior kasıcam gelmek isteyen arkadaslar özellikle priest arklar

keskinkilic_19@hotmail.com mailime ileti gonderebilirler saygılarr

NOT:::: IRK SECİMİİZ ORC TUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmAr3

lutfen secimlerime saygılı ol aztek

Estafurullah .Benim senle alay etmek gibi bir niyetim yok.Yanlış anlama olmasın.Ben genel için söyledim,yani orc olsunlarki biz zorlanmayalım diye .Kimseyle alay etmem merak etme
  • BEN KACTRIM ARKAASLAR KENDINIZE IYI BAKIN BYE HUMAN OLMAYA KARAK WERDIK YARIN HERKESI HUMAN GORMEK ISTERIM BYE
  • bende katılırım nickim BASON olacak elmoradmı karus mu olcaz
  • tamam beyler human olacam ben mageyim ismim nightmareTR olur büyük ihtimalle ama orc ta olabilrim
  • Sorun çözülmüştür yarın yine bu topicdeyiz ben forumun buffcısıyım human oluyoruz ben yine priest tabiikide
  • beyler o zaman herkes neci olacagını ve nick ini yazsın clan human olcak
  • assas yada priest olurum fark etmez
  • healer-rezzer olacam zaten
  • ben warrior mu olsam yada
  • ben archer olucam ismim büyük ihtimal S1N4N olucak olmazsa XeSoW
  • yarın andreamda we ronarkta hep benım ısmımı goreceksınız nıckım 'hype03' bu arada human acmaya karar werıdm heee burada ılk duke we bıshp u ben kesecem sakınha ellemeyın
  • ben warrior olcam adımda BASON
  • healer-rezzer olacak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.