Şimdi Ara

LOGOS'A GEÇECEKLER BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AZTEK KARDES O ZMN BIZI BI BILGILENDIRISEN SEWINIRIM CLANIN ADI KIMLER WAR NICLER FELAN PLSSSSS
  • ya kardesler ebnde human istıorum mage açıcam nick N0waT0wN olucak inş.
  • TMM KARDES BIZDE MAGE ARIODUK COKK İYİ OLDU SUAN 1 MAGE 1 ASASIN 2 DE PRIEST WAR BASKA GELECEK OLAN ????????**
  • quote:

Orjinalden alıntı: C3rAtUr3

AZTEK KARDES O ZMN BIZI BI BILGILENDIRISEN SEWINIRIM CLANIN ADI KIMLER WAR NICLER FELAN PLSSSSS

Fikir Libra diye bir arkadaştan çıktı.Clan lideri de o.40 kadar kişi topalandı tabi sadece isim olarak bu kişiler.Oyunda kaç kişi kalır bilemem.
    Bu arkadaşların çoğu 60 + charı olanlar. Bende 67 lik bi chara sahibim bu arada(sahiptim..satıldı).
    Benim nick im büyük ihtimalle AsTeK olur.
    Human oldugunuz sürece görüşürüz zaten oyunda....
  • EEE HADE BASKA GECEK YOK MU EGER YOKSA CIKICAM AYRICA CLAN ISMI WE IRK KARAR WERILDI MI?
  • logos hala açılmadı mı yaw
  • AZTEK KARDESIM SAOL BIZIM NICLER WERILDIGI GIBI BIZDE HUMAN OLMAYI DUSUNUYORUZ ANCAK BI KAC ARKKAS ORG OLMAK ISTO AMA GENE DE BUYUK IHTIMAL YANI INSALLAH HUMAN SAOL BILGILENDIRDIGIN ICIN
  • ARKADAŞLAR LOGOS DAKI İSMİM MaGNuM Oolucak vede mage olacagım ama Orc um her zaman olucak sanız ork kasalım
  • ARKKASLAR BEN KACAR AYRICA YARIN OYUN ACILIRSA INSALLAH HERKES HUMAN OLUR YADA KARUS AMA LUTFEN SON KEZ KARAR WERIN CUNKU YARIN LOGOS ACILIR BUYUK IHTIMAL AYRICA NICLERI DEGISTIRMEIN BEN SAHSEN DEGITIRMEM CLAN VS. DENILENLER YAPILACAK LUTFEN IRK NE OLSUN KARAR WERIN
  • Bu server sabaha karşı açılır galiba.Beklemeye değmez yani.Birkaç saatten birşey olmaz.
    Clan ismi Türkçe bir şey olsun bu arada.Yabancı isimler kaşıntı yapıyor.
    Ayrıca TÜRKİYE ye Turkey diyen arkadaşlarıda uyarında alay ettirmeyelim kendimizle..
    Saygılar

LOGOS'A GEÇECEKLER BURAYA
  • bende gececem 1 haftaya dragon alırıs eheheheh warrior acacam
  • endlessnessdepth olucak benım ısmım warrıor acıcam buyuk ıht. vede 4ewer human!
    ama ınce mı kalın warrıor mu secıceeeme karar veremedım
  • TMM DIR UMARIN HERKES KARA WARIR IRK NE OLSUN AYRICA NICLER I SOLEIN CLAN ISMIDE TURKCE FORUM_DH OLACAK

IRK KONSU HALLDELIM BEN CIKIOM BYE BYE
  • Birşey demeyide unuttum,izninizle söyleyeyim .
    Oyun yeni başlayanlar ve pek iyi bilmeyenler human açmasın :)
  • AYRICA HERKES KARUS OLALIM DIO GALIBA KARUSSAK YARIN KARUS OLARAK OYUNDA GORUSEK AMA SON KEZ HERKES KARARINI SOLESIN

PLSSSS

AYRICA SUAN HERKES AYNI IRKTA OLURSA YAKLASIK 2 ASASSIN 2 WARIOR 2 PRIEST WE 2 3 TANE MAGE OLCAK WE COKK İYİ OLACAK HERKES KARARINI WERSIN IRK NE OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ee ben hic human acmadım bi sıkıntı var içimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: C3rAtUr3

AYRICA HERKES KARUS OLALIM DIO GALIBA KARUSSAK YARIN KARUS OLARAK OYUNDA GORUSEK AMA SON KEZ HERKES KARARINI SOLESIN

PLSSSS

AYRICA SUAN HERKES AYNI IRKTA OLURSA YAKLASIK 2 ASASSIN 2 WARIOR 2 PRIEST WE 2 3 TANE MAGE OLCAK WE COKK İYİ OLACAK HERKES KARARINI WERSIN IRK NE OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben human asas olurum.Oyundan anlamayanları orc olmaya davet ediyoruz .Tabi sizin seçiminiz

• ben karus olacam sorcerer acarım tabiki ismimde buyuk ihtimal nightmareTR olur
  • lutfen secimlerime saygılı ol aztek
  • EEE HERKES CIKTIMI YANI IRK BELLI MI????

HADE ARKKASLAR IRK NE OLSUN???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.