ewt kankalr mage lazım bıde warıor bence 1 prıest bır asas 2 mage bıde warrıor guzel olur
fıkırler ırklar we nıcler plsssssssssssssssssssssss
ayrıca bende human ıstıom ama bellı olmaz orglarda guzzelde onlarda bıraz hata war asasınde arkaaslar ole dıo yavas kosuomus
fıkırler solensın cekınmeın yawwwww
Boşverin Logosu bea
tmmdır o zmn ben asas mage falan bıde prıestte war ben senı eklıom sende benı ekle tmmdır kankalra human oluoz ayrıca yarın acılınac kesın 40 oluruz
ayrıca clan baskanı prıest olsun daha iyi oluo bıde
arkkaslar lutfen ırk konusunda secım yapın we berabe olalım daha iyi olur benım nıctte buyu ıhtımmalle ya Cr3AtUr3 OLACAK YADA AMON_RA HANGISI IYI DIYINDE ONA GORE KOYAM SAYGILAR WE LUTFEN KARALARINIZ SOLEIN
ne alakası var hic bi sorun yoq benim nick im nightmareTR olur büyük ihtimal orc olalım
TMM O ZMN ORG DIENLER WE HUMAN DIENLER SON KARARINIZI WERIN CABUK OLALIM SERWER ACILINCA DIREK BASLARIZ OYUNA
LUTFEN IRK WE NICLERI SOLEIN
quote:
Orjinalden alıntı: nightmAr3
ne alakası var hic bi sorun yoq benim nick im nightmareTR olur büyük ihtimal orc olalım
yapma bea kanka zaten sorcerer lazım çabuk kasmamız için lütfen human ol pm attım bide ona baq
priest açacam ismi: ImpactuS
ben assassin olacağım yeni serverda human karus farketmez nick: Perseus veya Perseus35 olur
Human olalım ve bu topic biraz hit kaslın yeni bi topic açmayalım birlikte kasalım diye
bende qasas olcam ayrıca ırk human olsun bence benım nıcte Cr3AtUr3 OLUR BUYUK IHTIMAL AMA AMON_RA DA KOYABILIRM FIKIRLERIZI SOLEIN
server ne zmn gelıo????eger gelırse karus asasıım ben
quote:
Orjinalden alıntı: C3rAtUr3
bende qasas olcam ayrıca ırk human olsun bence benım nıcte Cr3AtUr3 OLUR BUYUK IHTIMAL AMA AMON_RA DA KOYABILIRM FIKIRLERIZI SOLEIN
bu kacıncı yaw anladık
Human olalım ben healer açıcam 1 günde 40 oluruz inşallah.Klanın ismi ne olacak bence DonanimHaber olsun.Benim priestin nick ImpactuS olacak.MSN ozi_868@hotmail.com isteeyen arkadaşlar ekleyebilirler.
tmmdır o zmn ırk human sımdı kım ne olcak mage asas warıor onları bedı nıclerı ogrendıkmı tmmdır
siz human olun o zaman iyi oyunlar
kankalar clana ısmı bence bu daha guzel ama sıze kalmıs FoRuM_DH
AYRICA BI HEALLIR REZZER BIDE BUFFER HEALLIR LAZIM IMPACTUS HEAL ACCARSAN GUZEL OLUR
quote:
Orjinalden alıntı: C3rAtUr3
ARKADAŞLAR LOGOS'A GEÇECEKSENIZ BEERABER KASALIM VE CLAN KURALIM FORUM_DH DİE HEM CABUK KASAR HEMDE BİRBİRİMİZDEN HABERDAR OLURUZ
ONUN İÇİN GEÇECEKLER BURAAY YAZSIN VE OYUNDA KULLANACAKLARI İSMİDE YAZSINLAR
BENIMKİ Cr3AtUr3 OLACAK BUYUK IHTIMALLE
SAYGILAR
Logos da clan için daha önce 3 topik açıldı ve hepsi silindi.Biz zaten bir clan belirlemiştik fakat sizin haberiniz yok galiba.Clan human olacak. Kolay gelsin..Saygılar
ee demek ki bide orc clan lazım demi
YA BAKIN DARILMA KUSME OLMASIN AMA COGUNLUK HUMAN DEDI AMA ISTERSENIZ ORC TA ACABILIRIZ LUTFEN KIRGINLIK DARGINLIK OLMASIN
sizde hakkılsınız beyler ben zaten aksam acamayacagım cok uykum var sabah olursa cok iyi olur ama siz bilirsiniz