Şimdi Ara

LoGoS dan Sağlam andream char(Rogue)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Logosa yeni geçtim ve bir andream char kastım. Satıyorum Gerekli Bilgiler aşağıda.

58 lvl Rogue Asasin

itemler;

+7 Dual Shard,
    +7 Rogue Chitin set,
    +9 Dex takılar, Bide Amulet of Dexterity(15 Dex, 50MP Bonus)

Ulaşmak isteyenler Msn adresim; Mehmetsaitoguz@hotmail.com

Şuanlık Rogue DD helmet yok ama alabilirim. SS suan asağıda.

LoGoS dan Sağlam andream char(Rogue)!!!

• bence yalan bende 59 lwl iken +7 dual md +7 fp set +7 dex takılar varken 987 fln dı

sende +7 shard +7 chitin set +9 dex var çüş yani bde amulet of dextery var bence küllü yalan ap ye bak yaws
  • tabiki atak sc ler sonra bide sen 59 lvl 3 dex farkı var salak salak konusma.... SS yalan sölemez sen yalan sölüon kaybol simdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

bence yalan bende 59 lwl iken +7 dual md +7 fp set +7 dex takılar varken 987 fln dı

sende +7 shard +7 chitin set +9 dex var çüş yani bde amulet of dextery var bence küllü yalan ap ye bak yaws

sen gidip wolfle bakmısındır bu wolfsüz senin gibi eziq deil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pardus34

quote:

Orjinalden alıntı: RogueHunter

bence yalan bende 59 lwl iken +7 dual md +7 fp set +7 dex takılar varken 987 fln dı

sen gidip wolfle bakmısındır bu wolfsüz senin gibi eziq deil.

ya uza git ya 3 dex bonusundan ne olcak ya benim wolfsuz atağım o kadar diyorum sana sen nerenden anlıoyonda konuşuyon
  • ya sen salakmısın char bi tarafınamı batıo sölesene he. Alsana ss wolf hic bi dopingsiz atak. sen gidipde kafandan sallama işlerle topici kirletme. o itemlerle anca atak 1000 altında olr. wolf ile iste dediğin atak olr. Ss orda senin kafadan sallamayla olmuo bu işler. n00bsun böle n00blar gelmesin lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.