Şimdi Ara

LOGOS gelince herkes oraya geçmez mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sm=s15.gif] SİZCE yeni patch gelince LOGOS ta gelirse (tamamen kendi düşüncem) bütün ko alemi logosa geçmez mi diğer serverlarda millet koxp la düpeyle koxpla itemin np nın we lwl ini yaptı logos ta iyi olanlar geçmez mi sizce herkes eşit koxpus düpesiz bi server (bir süre için koxpuz vs.) ???????[sm=s15.gif

• eşit kospsuz dupesiz bir server diye bişey olamaz bundan sonra. ko dönemininbaşından beri oynuyorum. server olarak sadece ares vardı o zamanlar. o zamandan beri ilk defa oyunun bu kadar cılkının çıktığını görüyorum. çok abarttılar düzeltilebileceğini sanmıyorum
  • bence non-pre olmaycak.. paralıolcak heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: megsnl1

bence non-pre olmaycak.. paralıolcak heralde

bu söledeiğin mümkünü yok olmaz Çünkü oyunun %70 i presiz free to play oyuncuları (ben dahil :P).Eğer pre olmayanları almazlarsa 1. si güçsüz adam kalmaz çünkü sadece sağlam carı olan genellikle pre alıo .2 .si server lar iiice boşaları doru dürüst party kuramassın kimse olmadığı için.Sonra da ko unutulur gider.3. sü pre zorunlu olunca herkes pre alır sanma çünkü para verip ko oynucama para verip wow oynarım dien çoooook.Sebep : lag yok , dupe yok , gm çok koxp yok , daha çok ayrıntı daha çok ırk daha çok içerik var .Zaten ko la arasında büyük rekabet var .ko sadece beleş olduğu için onunla rekabet edebilio

O yüzden ko biraz zor free to play oyuncularını kaldırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MOD_ -- 20 Kasım 2006; 14:23:55 >

• su charimi satsam level 72 garanti bende gecerdim ama bunu bir yana birakip da gecemem eger

leveliniz ezikse 65- bence gecin derim :D
  • ya kasan milletin bastan 70 veyahutta 80 e kadar yeniden acıp kasıcagına inanmıyorum ayrıca koxpunda kurtulusu yok her serverda 1-2 kereligine dupe acılır oda piyasayı duzeltmek icin bilereklogosta 1 sure sora bayar gibime geliyor benim dusuncem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.