ya bu serverde lag ve dc den başka bişey yok 3 gündür düzelmedi yorumları bekliyorum nedeni ne bunun ya
ne tavugu yaw anlamadım güzel açıkla pls :D
Bende oyunu bıraktım ama eski Knight Empire dan kalan tecrübelerimi açıklayıyım.Yeni bir server kurulduğunda kesinlikle; 1)LAG 2)DC 3)Koxp 4)Hile
Olur...
4Revenge iyi ki bırakmış.Herkese tavsiye ederim bırakın rahatlayın.
Knight Öldürür Spor Güldürür...
yaw bi cursed gobble diye boss çıktı serverın açılması şerefine ve çok yüksek miktarda exp veriyo. ve her serverda belli zamanlarda çıkıyo o yüzden yüksek lvllı oyuncular çıktığı zmn server değiştiriyo.böylece serverlarda aşırı yüklenmeden lag oluyo.tek sebep bu.açıklayıcı oldu mu ?
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
şu tavuk var ya tavuk.nedeni o işte.kovalayın artık şunuİyi ki bırakmışım şu lanet oyunu yaww...
hep de ayni seyi yazion belki seni ariyordur
quote:
Orjinalden alıntı: MesthLeS
Bende oyunu bıraktım ama eski Knight Empire dan kalan tecrübelerimi açıklayıyım.Yeni bir server kurulduğunda kesinlikle; 1)LAG 2)DC 3)Koxp 4)Hile
Olur...
4Revenge iyi ki bırakmış.Herkese tavsiye ederim bırakın rahatlayın.
Knight Öldürür Spor Güldürür...
haklısın valla.iyiki bırakmışım hayat böyle daha güzel.eskiden sürekli oyun alırdım.KO'ya başladım başlayalı 1 kaç kere anca oyun aldım onları da merak ettiğim için.15-20 dk oynayıp sıkılıyodum.artık o oyunları bitirmek için uğraşıcam.online counter oynuyorum.eski cafe günlerim aklıma geliyo.neyse KO'yu bıraktım diye forumu bırakmam ama.burası herşeyden güzel
kardeş yaw bi bos bi tavukkkk 3 gündür kesilmezmi yaw hergün 10 dk giriyom :D lagdan çıkıyom hergün 1 lvl atlıyom şimdi 4 oldum birazda koxp yok zor geliyo :D bi koxp çıksın ilk 60 benim 7724 7 li ex bug kascam :D