Şimdi Ara

LoGoSDA Göreve girip anahtarı çalan kişi arkadalar LÜTfen bakıp yorum yazın Tek İsteğim bu ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img525.imageshack.us/img525/7138/donan305mhaberyt1.jpg

Bir scren yeter heralde oyunu bırakıyorum arkdaşlar. Bu anahtarı çalan çahıs OoONaRKoTiKOoO bunun kadar utanmaz böle adi bir insan olamaz clanımda çıktı geldi yalvardı almadım bidaha geldi yalvardı acıdım aldım.. Anahtarı aldı kaçtı Beni Tanıyan tanır bir hafta bir vaktim vardı boş ve nerdeyse 20 saatten fazla hergün online kalarak clan kurdum ve adam topladım G3 oldum amacım G1 yapıp adam gibi 3 asiste bırakıp sadece vaktim oldukça akşamları girip np kasmaktı ardreamda.. 50 lvl birkaç tanıdık vardı onlara güzel bir ortam hazırlamak istiyodum akşamları girer skype açarız ardreamda takılırız diye... Neyse arkadaşlara rica ettim kırmadılar geldiler. 3 Dakika gibi bir sürede kestiler ve anahtar çalındı şimdi bu adam çağırmadan geldi ve parti attığımda bekletti yani ben başlamadan önce kosp açtı işte sonrasıda belli anahtarı çaldı... bu adam yüzünden oyundan soğudum ne kadar emek harcadık bilemezsiniz kimleri hani clanlardan izinle aldık şimdi clanı dağıttım ama bir kaç arkadaş kalmak istediği için onların hatrına tamamen bozmuycam ama garde falan hiçbirşey umrumda değil Tek isteğim bu adamı clana yada partiye alırken birazcık düşünmeniz bunu yapan bir beyinin bu dünyaya ne faydası var size ne faydası var. Benim için sorun değil ben o görevi yine yaparım inanın hiçbrşey sorun değil ama artık istemiyorum böyle adamlar oldukça bu youndan zevk alamıycaz.

İşte Görün Tanıyın Sizinle paylaşmak istedim ..

http://img517.imageshack.us/img517/9104/donan305mhaber2hj1.jpg

• anlamadım
  • Adi hrif anahtarı çaldı kaçTı sol alt köşeye bakarsan resimdeki kardeş anlaşılır..
  • herkez görsünde biraz utanır belki..
  • sana keseriz cnm sorun etme:)
    vVeS 71 warrior
  • Harbiden ya böle bir kıyak yapın adamada emekler i boşa gitmesin:(
  • Ya yardım ederiz diyenler edanada bana pelerin görevini yapın bari aranızda yüksek lvl li bi tane adam yokmu yahu
  • ya böle şerefsizler çok war bizim arkadasa da yapmışları böyle bi kelek
  • Geçmiş olsun
  • vay vves : ) sağol kankam : P bozdum clanı canım sıkıldı bu işe :)
  • Oyunu Bırakınnnnnn Bosuna Canınızı Sıkmayın Herzaman Diyorum Bu Oyunun Sıkıntı Stresden Baska Yararı YOKTUR
  • Daha Yenı Ogrenıyorum Kusura Bakma...
    Geçmiş Olsun Kardeşim...
    Pmde Kımsın Demıstım TanıdıM SSten
    Biliosun Banada olmuştu Aynısı... Logosta Humanlardan Freshh Diye Bir Mage Çalmıştı Anahtarı ...
    Şuan Clanımda Olan Sorunlar Yuzunden Patlattım Clanı Bende...

Bırakmana Uzuldum ... Geçmiş Olsun
  • Tek care koxp acıcaksın
  • lufersonda sallandırıcan böylelerini emek hırsızları ne meraklılar çalmaya arkadaş ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.