Bir scren yeter heralde oyunu bırakıyorum arkdaşlar. Bu anahtarı çalan çahıs OoONaRKoTiKOoO bunun kadar utanmaz böle adi bir insan olamaz clanımda çıktı geldi yalvardı almadım bidaha geldi yalvardı acıdım aldım.. Anahtarı aldı kaçtı Beni Tanıyan tanır bir hafta bir vaktim vardı boş ve nerdeyse 20 saatten fazla hergün online kalarak clan kurdum ve adam topladım G3 oldum amacım G1 yapıp adam gibi 3 asiste bırakıp sadece vaktim oldukça akşamları girip np kasmaktı ardreamda.. 50 lvl birkaç tanıdık vardı onlara güzel bir ortam hazırlamak istiyodum akşamları girer skype açarız ardreamda takılırız diye... Neyse arkadaşlara rica ettim kırmadılar geldiler. 3 Dakika gibi bir sürede kestiler ve anahtar çalındı şimdi bu adam çağırmadan geldi ve parti attığımda bekletti yani ben başlamadan önce kosp açtı işte sonrasıda belli anahtarı çaldı... bu adam yüzünden oyundan soğudum ne kadar emek harcadık bilemezsiniz kimleri hani clanlardan izinle aldık şimdi clanı dağıttım ama bir kaç arkadaş kalmak istediği için onların hatrına tamamen bozmuycam ama garde falan hiçbirşey umrumda değil Tek isteğim bu adamı clana yada partiye alırken birazcık düşünmeniz bunu yapan bir beyinin bu dünyaya ne faydası var size ne faydası var. Benim için sorun değil ben o görevi yine yaparım inanın hiçbrşey sorun değil ama artık istemiyorum böyle adamlar oldukça bu youndan zevk alamıycaz.