Şimdi Ara

LOGOSTA_62_ÜSTÜ_CHAR_ARIYORUM_ACİL_(karus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar logosta char arıyorum..62 üstü olması, master olması ve orc kesin lazım.. onun haricinde itemli de olabilir itemsizde farkmaz..rogue,warrior yada priest 3 ünden biri olabilir ama mage demeyin bana xD cidden ilgilenen arkadaşlar msn mi eklesin..
    1. şehir bursa (ankara,adana, edirne)
    NOT: lütfen uçuk kaçık fiyatlarla gelmeyin pls xD

MSN: kolayolsun16@hotmail.com

• arkadaşlar logosta char arıyorum..62 üstü olması, master olması ve orc kesin lazım.. onun haricinde itemli de olabilir itemsizde farkmaz..rogue,warrior yada priest 3 ünden biri olabilir ama mage demeyin bana xD cidden ilgilenen arkadaşlar msn mi eklesin..

• eklemeyin,kandırmaya çalışıyo(bende denedi,sonuç:başarısız :D )
  • Raistlin Senin yaşının kaç ve bu iftirayı neden atma gereği hissettin bilmiyorum. Açıkçası kim olduğunu da bilmediğim gibi, kim olduğun umrumda da değil.
    1. si Altta Clan HomeMates Logos yazıyor. Bu bir Garantidir.
    2. si Parayı elden vereceğim için Aşağıda Şehir isimleri Vermişim bak. Kandırmaya Çalışan bir insan şehir isimleri yazmaz. Ben işimi Yüz yüze Hallederim.
    3.sü Bazı salaklar geliyor ve Beni kandırmaya çalışıyor, Char istiyor takas internet üzerinden halledelim diyor, onlara zaten prim vermiyorum.
    4.Sü senin gibi birini kandırmak pek zor olmamalı.
    BU MESAJI OKUYACAK ARKADASLARA TEKRAR DUYURUYORUM. CHAR ALIŞVERİŞİ SAYDIĞIM ŞEHİRLERDE YÜZ YÜZE OLACAKTIR. SAÇMA SAPAN MESAJLARA İNANMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzayli_zekiye -- 13 Ocak 2007; 13:19:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.