Şimdi Ara

Logosta 67 mageim var 5Gb ye ne alabilirim?? yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fikirlerinizi bekliyom +0rom var bitane 5Gbye logosta ne alayım görüşleriniz bekliyorum bu geri kalan takıların hepsi görev takısı staff da woe +7 ondan yana da problem yok defans hp ağırlıklı en uygun nası takı alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlebee -- 10 Ekim 2007; 11:17:02 >

• bi fikir pls
  • lvl da 67 bu arada
  • hiç mi fikriniz yok ya magei olan yok mu beyler
  • Görev takıları iyidir.. Üstüne başına kıyafet eline sağlam bi silah al.. Pet olman taraftarıyım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: carlebee

fikirlerinizi bekliyom +0rom var bitane 5Gbye logosta ne alayım görüşleriniz bekliyorum bu geri kalan takıların hepsi görev takısı

Şu anda hiçbirşey alma 5 gb ni ziyan etme derim. İlerki günlerde yeri gelecek pot parası bulamayacaksın serverda! İtemler daha çok düşecek! Ben de logosdayım! Ve günde 10 saate yakın pazar yaparım! Sadece tavsiye tabi bunlar
  • 45 bugundan oyuna illegal para girişi ldu bir miktar.Bu az da olsa geçici olarak piyasayı yükseltecektir.Şu dönem item alma bence.Parayı elinde tut ve ticaret yap.Ucuza gördüğün satılabilir itemleri al ve sat.Paranı arttır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAIN_MAN

quote:

Orjinalden alıntı: carlebee

fikirlerinizi bekliyom +0rom var bitane 5Gbye logosta ne alayım görüşleriniz bekliyorum bu geri kalan takıların hepsi görev takısı

Şu anda hiçbirşey alma 5 gb ni ziyan etme derim. İlerki günlerde yeri gelecek pot parası bulamayacaksın serverda! İtemler daha çok düşecek! Ben de logosdayım! Ve günde 10 saate yakın pazar yaparım! Sadece tavsiye tabi bunlar

imzandaki doğru mu?
  • elimde +7 woe var yani staffa ihtiyacım yok takı olarak pls ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.