beyler logosta soyulan itemlerimi yazıyorum +8 dual cleaver +7 rogue chitin set +8 dex takı set +0 kekuri ring 10gb kadar para pp +6 rogue dd +6 warrior dd +6 priest dd +8 mage paper set (hp basılı) +9 wood staff +3 4 tane rogue shell bunlar gitti geri gelmicek gibi çünkü çalan kişiyi tanımıyorum tanısam zati werirde burdan birinn olmadığı kesin hack gibi bişe yani belki trade hack yemişimdir sağlık olsun ronarka geçiyorum DH clanı warmı bilmiyorum bana 1 lwlden itibaren dostça yardım edebilcek warmı yaza kadar +60 olmam lazım nolur yardım edin biriniz yüksek lwlli biri mesela kasabilir clan kurarız bi süreliğine o beni kassa lütfen daha lw 0 açıcam şimdi yeni pre aldım chara hiç 0 coin 0 item yardım bu arada ronarkta ne olmamı önerirsiniz priestmi roguemi warriormu magemi ayrıca karusmu el moradmı?
Herkes rogue ! sanırım Ronarkta Orc lar daha güçlü!
soyulmamak için herzaman şifreleri büyük küçük harf yap soyulmazsın
Bence Full INT Sword Ol. Skill Olarak Fire Kullan Çok İşine Yarar
Bence Full INT Sword Ol. Skill Olarak Fire Kullan Çok İşine Yarar
Sro bölümü deil kardeşim burası ko :D
quote:
Orjinalden alıntı: Master_Star
Anti Sro =) Bence İnt oL Priest
galiba öyle yapıcam priest açıcam sonradan da str dönücem
dies e gel kasiym istersen seni
quote:
Orjinalden alıntı: _MurdereR_
dies e gel kasiym istersen seni
abi orası artık güçlü bi server yani eski toprak orda item boldur kasarsın sorun değil ama önemli olan item ronark daha taze bi server(new) o yüzden diyorum yoksa istersen aresede gelebilirim ama sorun itemde orda +8 shardlı adamlar wardır (ardreamda ama olsun yinede güçlüdürler)
bencede int ol sonra str ye dönersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme