quote:Orijinalden alıntı: JaraxxusZiyAAAAAAAAAAAAAAAAA kandırıyo uşağı adamquote:Orjinalden alıntı: ahmo_823 ZiyAAAAAAAAAAAAAAAAA kandırıyo uşağı adam ben inandım dedimmi
Tabikide Ziya En Az Bulunan Bow HelenidBow dur Oda Bilforstta Lust Adlı Yaratıkdan Çıkar Şekli HornCrossBow un İce Yananıdır Ve Üstünde yazıalr Vardır
hmm ilginç fire drakeden sonra bu tür itemler cs fln gitti die biliordum ama :( ilginç geldi 1 de ss olsaydı güsel olurdu ama alttan biri salamıştır eminim
quote:Orijinalden alıntı: >8Dhmm ilginç fire drakeden sonra bu tür itemler cs fln gitti die biliordum ama :( ilginç geldi 1 de ss olsaydı güsel olurdu ama alttan biri salamıştır eminimAdama gösterirmisin dedim pazarı bozamam dedi
quote:Orijinalden alıntı: Brand*Adama gösterirmisin dedim pazarı bozamam dediAlıntıları Göster Gidip Pazarına Bakıp SS Çekseydin O Zman Böyleleri Çok Ronarkın 2. günü Townda Sell +8 shard Dienler Gibi
quote:Orijinalden alıntı: TarkanBeyGidip Pazarına Bakıp SS Çekseydin O Zman Böyleleri Çok Ronarkın 2. günü Townda Sell +8 shard Dienler GibiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MrJaws Gidip Pazarına Bakıp SS Çekseydin O Zman Böyleleri Çok Ronarkın 2. günü Townda Sell +8 shard Dienler Gibi 2. günü bilmem ama bi adamın tekinde 5. gün +8 dual shard vardı
quote:Orijinalden alıntı: Scrambledquote:Orjinalden alıntı: MrJaws Gidip Pazarına Bakıp SS Çekseydin O Zman Böyleleri Çok Ronarkın 2. günü Townda Sell +8 shard Dienler Gibi 2. günü bilmem ama bi adamın tekinde 5. gün +8 dual shard vardıAlıntıları Göster Valla bilemicem ama gecen günde oly de adamın teki +5 totomic bow satıyom dedi pm attım göster dedim kilitli dedi
quote:Orijinalden alıntı: Scrambledquote:Orjinalden alıntı: MrJaws Gidip Pazarına Bakıp SS Çekseydin O Zman Böyleleri Çok Ronarkın 2. günü Townda Sell +8 shard Dienler Gibi 2. günü bilmem ama bi adamın tekinde 5. gün +8 dual shard vardıAlıntıları Göster adam çok güzel sallıo bravo yani
quote:Orijinalden alıntı: Scrambledquote:Orjinalden alıntı: MrJaws Gidip Pazarına Bakıp SS Çekseydin O Zman Böyleleri Çok Ronarkın 2. günü Townda Sell +8 shard Dienler Gibi 2. günü bilmem ama bi adamın tekinde 5. gün +8 dual shard vardıAlıntıları Göster adam ziyacılık oynuyo ya aldırma
quote:Orijinalden alıntı: Scrambledquote:Orjinalden alıntı: MrJaws Gidip Pazarına Bakıp SS Çekseydin O Zman Böyleleri Çok Ronarkın 2. günü Townda Sell +8 shard Dienler Gibi 2. günü bilmem ama bi adamın tekinde 5. gün +8 dual shard vardıAlıntıları Göster yaw bi de get
quote:Orijinalden alıntı: Scrambledquote:Orjinalden alıntı: MrJaws Gidip Pazarına Bakıp SS Çekseydin O Zman Böyleleri Çok Ronarkın 2. günü Townda Sell +8 shard Dienler Gibi 2. günü bilmem ama bi adamın tekinde 5. gün +8 dual shard vardıAlıntıları Göster her gördüğün sakallıyı deden sanma her duyduğun şeyede kulak asma
quote:Orijinalden alıntı: elion21adam çok güzel sallıo bravo yaniAlıntıları Göster O itemlerin bırak drobu gerçeğide yok..
quote:Orijinalden alıntı: elion21adam çok güzel sallıo bravo yaniAlıntıları Göster Yalan onlar inanma pathosta azz mı hb+8 md+9 satanlar vardı
quote:Orijinalden alıntı: TarkanBeyTabikide Ziya En Az Bulunan Bow HelenidBow dur Oda Bilforstta Lust Adlı Yaratıkdan Çıkar Şekli HornCrossBow un İce Yananıdır Ve Üstünde yazıalr Vardırquote:Orjinalden alıntı: MrJaws Tabikide Ziya En Az Bulunan Bow HelenidBow dur Oda Bilforstta Lust Adlı Yaratıkdan Çıkar Şekli HornCrossBow un İce Yananıdır Ve Üstünde yazıalr Vardır Yanlış bilmiyorsam benim bildiğim HelenidCrossbow Bifrosttaki Kristalleri verince alınırdı? Ayrıca TB kalmadı artık
quote:Orijinalden alıntı: EfeAYDINYalan onlar inanma pathosta azz mı hb+8 md+9 satanlar vardıAlıntıları Göster öyle birşey yok usko da ziya o
quote:Orijinalden alıntı: EkoFreshöyle birşey yok usko da ziya oAlıntıları Göster Ya arkadaslar yalan inanamayin totomic bow test knight wardi bi aralar orda wardi bu knightta olmaz olamaz salliyor lar yaaa