Tabikide Ziya En Az Bulunan Bow HelenidBow dur Oda Bilforstta Lust Adlı Yaratıkdan Çıkar Şekli HornCrossBow un İce Yananıdır Ve Üstünde yazıalr Vardır
hmm ilginç fire drakeden sonra bu tür itemler cs fln gitti die biliordum ama :( ilginç geldi 1 de ss olsaydı güsel olurdu ama alttan biri salamıştır eminim
Gidip Pazarına Bakıp SS Çekseydin O Zman Böyleleri Çok Ronarkın 2. günü Townda Sell +8 shard Dienler Gibi
quote:Orjinalden alıntı: MrJaws Gidip Pazarına Bakıp SS Çekseydin O Zman Böyleleri Çok Ronarkın 2. günü Townda Sell +8 shard Dienler Gibi 2. günü bilmem ama bi adamın tekinde 5. gün +8 dual shard vardı
Valla bilemicem ama gecen günde oly de adamın teki +5 totomic bow satıyom dedi pm attım göster dedim kilitli dedi
quote:Orjinalden alıntı: MrJaws Tabikide Ziya En Az Bulunan Bow HelenidBow dur Oda Bilforstta Lust Adlı Yaratıkdan Çıkar Şekli HornCrossBow un İce Yananıdır Ve Üstünde yazıalr Vardır Yanlış bilmiyorsam benim bildiğim HelenidCrossbow Bifrosttaki Kristalleri verince alınırdı? Ayrıca TB kalmadı artık
Ya arkadaslar yalan inanamayin totomic bow test knight wardi bi aralar orda wardi bu knightta olmaz olamaz salliyor lar yaaa