Şimdi Ara

LOGOSTA TOTEMİC BOW +3!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alicam nerdesin deseydin Trade atardi bow u koyardi gorurdun ozaman
    ama sahtekarsa once parayi goster der
  • harbi ziya
  • quote:

Orjinalden alıntı: neokuti

quote:

Orjinalden alıntı: ahmo_823

ZiyAAAAAAAAAAAAAAAAA
    kandırıyo uşağı adam

ben inandım dedimmi

ben adam kandırıyo dedim sana bişey demedim biraz anlasan
    o itemin dropbu sadece bazı priwater serverlerde var USKODA YOk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 13 Haziran 2007; 16:24:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lufirago

yalaaaaaaaaaan

bencede
  • bu adam xdede bağırıodu 1000ytl istiom demişti göster diodum gösteremiodu yalan yani
  • Keşke adamın pazarı kurdugu yeri sorup yanına gitseydinn öyle birşey olamayacagı belli totemic bow private serverlarda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAthos_KnigHT

quote:

Orjinalden alıntı: MrJaws

Gidip Pazarına Bakıp SS Çekseydin O Zman Böyleleri Çok Ronarkın 2. günü Townda Sell +8 shard Dienler Gibi

2. günü bilmem ama bi adamın tekinde 5. gün +8 dual shard vardı

Nasıl Oluyo Ya O Bende Yanan Silah Yok Daha +8 Bowu saymassak
  • 1- totemic bow private serverlarda bulunur (USKO da yok)
    2- adamın aldığı ss yi iyice inceleyin +3 totemic bow 500gb diyor, adam göstersene diyince pazarı bozamam diyor (letterla atmadığını farzedersek)
  • bi kerede bana rastladı böyle biri.dedim totomic bow private serverlarda olur burda yok dedimvar dedi.göster o zman dedim.pazar kurdum bozamam dedi
  • yalan ya her yazılana inansaydık pff
  • Komedi yaf yazan kesin 10 yaşında bebedir totomic bowun adını duymuştur sadece
  • Komedi ss
  • totemic bow die bişe wardı....ama sağolsun koxper ve duperler sayesinde bu item drobu da kalktı cs gibi...
    ağzımı bozmak istemiom..ss size herşeyi açıklar heralde....yorum size kalmış...

LOGOSTA TOTEMİC BOW +3!!
  • açıkçası inanmadım
  • Bunlara inanmayı bırakın artık!
  • arkadaslarım totomıc bow die birseyın drobu bir zamanlar vardı ama kaldırıldı
    niye olduğunu tahmın ediosunuzdur bu bowun drop u varken eski serverlarda cıkaranlar olmus mesela x te gercekten totmıc bow var muhtemelen dies ve ares de de vardır ama bi elin parmaklarını gececeğini sanmıyorum sayılarının eğer hala kaldıysa ilk k.o. dan bu yana cunku k.e. ye gecildiğinde butun droplar yenılendi ve bu da tamamen kalktı bu yuzden yeni serverlarda bole bişiy imkansiz diebiliriz
  • arkadaşlar ben totomic bowu pathosta gördüm desem? inanmayacaksınız biliyorum elimde ss yok oyunuda bıraktım ama clan arkadaşlarıma söyleyeyim ss alsınlar hemde ksc alsınlar sizlere göstereyim...adamla konuştum GM verdi dedi imkansız olmasına rağmen elindeki oku görseniz tek o adamda var hemde yanıyordu göstertmedi çünkü kilitliymiş...ss alıp size koyacağım çok garip yanıyordu aynı frkodaki oklar gibiydi...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: neokuti

quote:

ZiyAAAAAAAAAAAAAAAAA
    kandırıyo uşağı adam

ben inandım dedimmi

ben adam kandırıyo dedim sana bişey demedim biraz anlasan
    o itemin dropbu sadece bazı priwater serverlerde var USKODA YOk

knight online nın sitesi yenilenmeden önce sitede böyle bir itemin özellikleri yazıodu bunu yanında siege bow battle bow filanda vardı bunlar knight empire'dan da önce çıkıordu Ayrıca sizde beni saf yaptınız ben böyle bir şeye inandım demedim adam yazmış sizinle paylaşayım yorumlarınıza bakayım dedim burnumdan geldi

• Totemic bow,siege bow benzeri silahlar eskiden oyunda vardı ama çok eskiden.Ama uzun süre önce bitti bu itemlerların artık dropları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Shade___ -- 13 Haziran 2007; 18:08:47 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.