Şimdi Ara

Lojistik bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisede Ulaştırma ve Lojistik bölümü son sınıf öğrencisiyim ygs puanlarım lojistik için çok uygun lysdede yapabileceğime ve 4 yıllık lojistik bölümü kazanacağıma inanıyorum. Bu bölüm hakkında çok iyi bilgisi olan varmı ? Neden lojistiğe gitmeliyim yada lojistiğe gitmeyip 1 yıl beklemekmi mantıklı ?

• hangi okul
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

hangi okul

Liseyi soruyorsanız Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi biraz uzun ama şirin bir kasabanın güzel bir okulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çare Sneijder

quote:

hangi okul

Liseyi soruyorsanız Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi biraz uzun ama şirin bir kasabanın güzel bir okulu

bende lojistik okuyorumda belki aynı okuldur diye sordum ama tutmadı staj görmediniz mi bu yıl hocam?

• quote:

quote:

quote:

hangi okul

bende lojistik okuyorumda belki aynı okuldur diye sordum ama tutmadı staj görmediniz mi bu yıl hocam?

Staj görüyoruz İpek hidrofil Pamuk A.Ş'de staj yapıyorum bu arada bizim okul 185 kişi aynı okulda olsak mutlaka tanırım seni siz staj görmüyormusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çare Sneijder -- 24 Nisan 2016; 15:29:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hangi okul

Staj görüyoruz İpek hidrofil Pamuk A.Ş'de staj yapıyorum bu arada bizim okul 185 kişi aynı okulda olsak mutlaka tanırım seni siz staj görmüyormusunuz ?

ahaha hocam staj senin için büyük bir kazanç,az çok iş ve sektör bilgin olur kararı senin vermen gerek.bu bölümü istiyomusun,memnun musun vsvs. Mars Lojistikte görüyorum hocam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 24 Nisan 2016; 15:32:05 >

• exclbr kullanıcısına yanıt
    Ben çok sevdim bu işi meslek iyi yani benim açımdan bi problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilişim Teknolojileri bölümü!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben çok sevdim bu işi meslek iyi yani benim açımdan bi problem yok

ahah devam et o zaman hocam bu işte
  • Ben de bir ara bu bölümü düşünüyordum, maaş için bu sektörde çalışan birine sorduğumda ileri seviye İngilizce ve mesleki Almanca öğrenirsen iyi miktarda ücret alabilirsin demişti. 2 yıllıktan çok 4 yıllıkları tavsiye ederim genelde 2 yıllıklar ara eleman yetiştiriyor. 4 yıllık üniversitelerde ise İstanbul Üniv. tercih ederim hem çok aktif bir lojistik kulübüne sahip hem de IRU Academy CPC Diploması veriyor bitirdiğinde. Yeditepe de iyi bir alternatif ..
  • http://www.canlina.com Uluslararası Lojistik, Evden Eve Nakliyat, Taşımacılık Ve Şehirden Şehire Nakliye Lojistik bölümü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.