Bildirim
İşletme bölümü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up iö Marmara düşünüyorum yada mezuna kalıp Hacettepe denicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nihilus Reyiz
Up iö Marmara düşünüyorum yada mezuna kalıp Hacettepe denicem
Hocam maliye mi işletmemi sizce
Bende 127k yim marmara turkce dusunuyorum. Normalde sayisalim ama. Herkesin bu bolume yonelmesi falan beni biraz geriyor. Marmara yazilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: Metroloji
Bende 127k yim marmara turkce dusunuyorum. Normalde sayisalim ama. Herkesin bu bolume yonelmesi falan beni biraz geriyor. Marmara yazilir mi
Hocam sıralamalar genelde düşüyor ama işte işletme okunur mu nedersiniz yada ben Anadolu Üniversitesi maliye felan düşünüyorum
bende çok kararsızım okunur mu bilemiyorum araştırıyorum biraz mezunluk ile marmara türkçe işletme arasında gidip geliyorum. mezuna kalırsam endüstri mühendisliği düşünücem. Türkçeside yazılır mı bilmiyorum değer mi yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: Metroloji
bende çok kararsızım okunur mu bilemiyorum araştırıyorum biraz mezunluk ile marmara türkçe işletme arasında gidip geliyorum. mezuna kalırsam endüstri mühendisliği düşünücem. Türkçeside yazılır mı bilmiyorum değer mi yani.
Sıralamaları düşer mi acaba?
bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem. -
Up
149k sıralamam var Akdeniz Maliye yazıcam ama burdan fikir alırım belki uppp
quote:
Orijinalden alıntı: Alaskia
149k sıralamam var Akdeniz Maliye yazıcam ama burdan fikir alırım belki uppp
Hocam acaba 140K Gazi işletme Marmara işletme gelmez mi ya? Ben de olmazsa Anadolu maliye yazarım
Hocam gelme ihtimali var ama evdekilerin İşletme bölümüne öyle bir nefreti var ki yazsam mı diye belirtemem bile.
Birkaç 300-400k ile Bayburtta,Erzincan'da işletme okumuş işsiz kalmış benim de öyle kalıcağımı sanıyorlar.
Halbuki Gazi İşletme,Akdeniz Maliyeden daha da iyidir bence
quote:
Hocam gelme ihtimali var ama evdekilerin İşletme bölümüne öyle bir nefreti var ki yazsam mı diye belirtemem bile.
Birkaç 300-400k ile Bayburtta,Erzincan'da işletme okumuş işsiz kalmış benim de öyle kalıcağımı sanıyorlar.
Halbuki Gazi İşletme,Akdeniz Maliyeden daha da iyidir bence
Aynı benim durum.İşletme yazayım dedim herkesin suratı asıldı Maliye ben de yazacağım İstanbul maliye Marmara maliye ve Anadolu maliye üst sıralara yazacağım biraz zor ama İmkansız değil heralde.
Maliye puanları da düşüyor her sene zor ama imkansız değil sence?
Sen maliye de nereleri yazacaksın?
En başta Dokuz Eylül olucak 8k fark var aramda ama düşme ihtimali var,dokuz eylülden sonra kafamda akdeniz,uludağ,osmangazi var ki bunları 15k farkla falan tutturdum garanti gibi.
İstanbulda yaşıyorum ve burda okumak istemiyorum yoksa İstanbul Üniyi en başa yazıp şansımı denerdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaskia -- 12 Temmuz 2017; 23:52:33 >
quote:
En başta Dokuz Eylül olucak 8k fark var aramda ama düşme ihtimali var,dokuz eylülden sonra kafamda akdeniz,uludağ,osmangazi var ki bunları 15k farkla falan tutturdum garanti gibi.
İstanbulda yaşıyorum ve burda okumak istemiyorum yoksa İstanbul Üniyi en başa yazıp şansımı denerdim.
Hocam ben de istanbul maliye Marmara maliye İstanbul işletme Marmara işletme gazi işletme Anadolu maliye sıralaması yaptım bakalım hakkımızda hayırlısı
Up
Up
Arkadaşlar Sakarya işletme okuyan biri olarak işletme okumayın derim potansiyel işssiz olma ihtimali çok yüksek eğer ailenizin herhangi bir şirketi vb bir şeyi yoksa. Yine merak ettiklerinizi cevaplarım.
Yazmayın,iü işletmedeyim iktisat Fakültesi birdehocalarım iz çok iyi ama okul boş,bıraktım sınava hazirlaniyorum.
tm1 135k benimde gelen bölümlerin alayı çöp maalesef
Benzer içerikler
- hastayken ders çalışılır mı
- en iyi silgi
- tıpta yatay geçiş şartları
- kitapseç güvenilir mi
- dershane mi özel ders mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X