Şimdi Ara

İşletme bölümü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kutzenzangen

quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Osvaldo

quote:

Orijinalden alıntı: Kutzenzangen

bu yıl 100k üzerinde fazla düşme veya yükselme olacağını sanmıyorum. puanlar düşecek ama bence +100k tm sıralamalarında fazla değişme olmaz diye düşünüyorum hocam. evet başarı azalmış ve bu sıralamalarda yığılma olmuş olabilir. yine de +-20k tercihlerini daha çok yapmak veya dikkatli lazım ne olacağı belli değil sonuçta. ayrıca işletmeyi ingilizce okumayacaksanız iktisat yazın derim.

Hocam işletme türkçeye puanım yetiyor.Mesela geçen sene 13k düşen bir bölüm bu sene 15k düşebilir mi ihtimali var mı yoksa çok zor bir ihtimal mi?

Örneğin bir yer 2015 de 120k geçen sene 133k ile kapatmış bir yer bu sene 148k ile kapatır mı ihtimali var mı

ihtimal az olsa da var. bende bakıyorum istediğim bölümler sürekli düşmüş hatta bizim sıralamalarda 10-15k dan fazla bile oynama olabiliyor. dediğim gibi bence bu yıl genel olarak o kadar düşmez ama yükselmez de. yine yazın, şuan kimse bilemez her şey olabilir.

mesela dokuz eylül iktisat 164k ile alırken 187k ile kapatmış.
    marmara iktisat iö de 137 den 163'e,
    ist iştletme 136 dan 149'a düşmüş.

üniversiteye, bölüme, ne kadar tercih edildiğine ve kont. bağlı.

Sağol hocam yorumların için valla bende 15K üstü yerleri çoğunlukla yazacağım altlarına da garanti yerleri yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up halen kararsızım

• beyler tm-1 52k tm-2 53k tm-3 54k siz olsaniz nasil bir siralama yapardiniz lutfen cok kararsizim..

• quote:

Orijinalden alıntı: natnops

beyler tm-1 52k tm-2 53k tm-3 54k siz olsaniz nasil bir siralama yapardiniz lutfen cok kararsizim..

ankara siyasal?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaskia

Hocam gelme ihtimali var ama evdekilerin İşletme bölümüne öyle bir nefreti var ki yazsam mı diye belirtemem bile.

Birkaç 300-400k ile Bayburtta,Erzincan'da işletme okumuş işsiz kalmış benim de öyle kalıcağımı sanıyorlar.

Halbuki Gazi İşletme,Akdeniz Maliyeden daha da iyidir bence

Var ailenin bi bildiği demekki Bayburt erzincandaki adam torpili varsa senin önüne geçiyor kurum sınavlarında ilginç değil mi ? Şu an mülkiyelisi de gazisi de işsiz ben şahsen hacettepe bırakıyorum bu sene okumayın iibf falan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Hocam gelme ihtimali var ama evdekilerin İşletme bölümüne öyle bir nefreti var ki yazsam mı diye belirtemem bile.

Birkaç 300-400k ile Bayburtta,Erzincan'da işletme okumuş işsiz kalmış benim de öyle kalıcağımı sanıyorlar.

Var ailenin bi bildiği demekki Bayburt erzincandaki adam torpili varsa senin önüne geçiyor kurum sınavlarında ilginç değil mi ? Şu an mülkiyelisi de gazisi de işsiz ben şahsen hacettepe bırakıyorum bu sene okumayın iibf falan

Ne yazalım peki hocam tavsiyen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Osvaldo

quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Ne yazalım peki hocam tavsiyen var mı

mezuna kalabiliyorsan hukuk için çabala ilgin varsa pdr psikoloji fakan da olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Vamos Bien

quote:

Orijinalden alıntı: natnops

beyler tm-1 52k tm-2 53k tm-3 54k siz olsaniz nasil bir siralama yapardiniz lutfen cok kararsizim..

ankara siyasal?

Tutmuyor ki hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Gazi iktisatı 4k ile kaçırıyorum. Gelmezse diye altına Gazi işletme yazmayı düşünüyorum.
  • Marmara İngilizce İşletme'ye gidilir ancak sıralamanızın çok önünde.O sıralamayla işletme yazmanızı tavsiye etmem

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.