Şimdi Ara

İşletme bölümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ktü isletme hakkinda bi bilgin var mi peki gidilir mi ? Bayburtta ki gibi issiz kalinir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vamos Bien

ankara işletmeyi düşünüyorum ben de sıralama yetiyor. gazi maliye ile ankara işletme arasında kararsızım ama hala. benim evim siyasalın yan sokağında olduğu için siyasal bir adım önde :)

devlette genel müdür düzeyinde bir tanıdığımız var. o bana ankara işletmeye gideceğine gazi maliyeye git dedi. maliye bölümü direk devlete bürokrat yetiştirecek şekilde eğitim veriyor. zaten bu amaçla kurulmuş. aldığın dersler hep devlet yönetimiyle ilgili.

gazi üniversitesi kurum sınavlarında başarılı prestiji de var kurumlarda kabul görüyor. gazi'ye gidebiliyorsan gazi tavsiye ederim.

devlette uzman, müfettiş gibi kadrolara girersin gazi bitirirsen. bunlar da iyi işlerdir.

Hocam Gazi Maliye gelse direkt giderdim de işte gelmiyor.Peki Anadolu Üniversitesi Maliye nasıldır sizce
    Veya Gazi İşletme?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Osvaldo -- 14 Temmuz 2017; 14:49:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quintell

tm1 135k benimde gelen bölümlerin alayı çöp maalesef

Nereleri düşünüyorsun hocam?Bu sene maalesef sıralama baya geri atmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ByMustafa59

Arkadaşlar Sakarya işletme okuyan biri olarak işletme okumayın derim potansiyel işssiz olma ihtimali çok yüksek eğer ailenizin herhangi bir şirketi vb bir şeyi yoksa. Yine merak ettiklerinizi cevaplarım.

Anadolu,Uludağ Maliye mi Gazi, İstanbul Üniversitesi İşletme mi

• Uplayalım

• Yukarı

• Yukkarı

• Gazi işletme 2015 girişliyim. bu haftalarda kaydımı sildirmeye gelicem Ankaraya. Çok pişmanın tercih ettiğime keşke tercih yapmayıp mezun olmama rağmen bir sene daha bekleseymişim.
  • Neden hocam

• Dostlar Tm1 sıralamam 137k bende şöyle düşünüyorum

1-ege iktisat %70 ing
    2-gazi işletme
    3-Dokuz Eylül maliye
    4-başkent iktisat %75 burs
    5-Uludağ maliye

Edit:ankarada oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi co0per -- 18 Temmuz 2017; 5:26:48 >
  • Beyler Yıldırım beyazıt üni nasıl sizce? Bankacılık ve finans okunur mu bu okulda.Eğitim ingilizce olmasından dolayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mck50421

Yazmayın,iü işletmedeyim iktisat Fakültesi birdehocalarım iz çok iyi ama okul boş,bıraktım sınava hazirlaniyorum.

Hocam iünün siyaset fakültesi,iktisat fakültesi ne farkı var? Birde mesela istanbul ticaret üni tam burslu gelse yazayım mı iünün önüne? Özel üni vs devlet farkları var mo?amacım kendimi geliştirmek

• benim sıralamam da 145k

marmara iktisat iö veya iü işletme avcılar kampüsü tutuyor. işletme okunur ama özellikle iibf bölümlerinde her şey sana bağlı gerisi boş. sözlük, forum vs yerlerdeki kötü yorumlara da fazla takılma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22329BE06 -- 18 Temmuz 2017; 11:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: co0per

Dostlar Tm1 sıralamam 137k bende şöyle düşünüyorum

1-ege iktisat %70 ing
    2-gazi işletme
    3-Dokuz Eylül maliye
    4-başkent iktisat %75 burs
    5-Uludağ maliye

Edit:ankarada oturuyorum

Hocam Anadolu maliye mi Uludağ Maliye mi iyidir sizce?

Bende işletme veya maliye yazacağıma kararsızım nereleri yazacağımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutzenzangen

benim sıralamam da 145k

marmara iktisat iö veya iü işletme avcılar kampüsü tutuyor. işletme okunur ama özellikle iibf bölümlerinde her şey sana bağlı gerisi boş. sözlük, forum vs yerlerdeki kötü yorumlara da fazla takılma.

Hocam sıralamanız neredeyse aynı.Bu netlerle daha iyi sıralama olması lazımdı puan sitelerine göre.Sizce yığılma olmuş olabilir mi sıralamalarda nasıl bir değişme olabilir

• hocam bu siteden daha detaylı arama yapabilirsinhttp://puanzade.com/
  • bu yıl 100k üzerinde fazla düşme veya yükselme olacağını sanmıyorum. puanlar düşecek ama bence +100k tm sıralamalarında fazla değişme olmaz diye düşünüyorum hocam. evet başarı azalmış ve bu sıralamalarda yığılma olmuş olabilir. yine de +-20k tercihlerini daha çok yapmak veya dikkatli lazım ne olacağı belli değil sonuçta. ayrıca işletmeyi ingilizce okumayacaksanız iktisat yazın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22329BE06 -- 18 Temmuz 2017; 12:27:35 >
  • quote:

bu yıl 100k üzerinde fazla düşme veya yükselme olacağını sanmıyorum. puanlar düşecek ama bence +100k tm sıralamalarında fazla değişme olmaz diye düşünüyorum hocam. evet başarı azalmış ve bu sıralamalarda yığılma olmuş olabilir. yine de +-20k tercihlerini daha çok yapmak veya dikkatli lazım ne olacağı belli değil sonuçta. ayrıca işletmeyi ingilizce okumayacaksanız iktisat yazın derim.

Hocam işletme türkçeye puanım yetiyor.Mesela geçen sene 13k düşen bir bölüm bu sene 15k düşebilir mi ihtimali var mı yoksa çok zor bir ihtimal mi?

Örneğin bir yer 2015 de 120k geçen sene 133k ile kapatmış bir yer bu sene 148k ile kapatır mı ihtimali var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Osvaldo -- 18 Temmuz 2017; 13:2:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Osvaldo

quote:

bu yıl 100k üzerinde fazla düşme veya yükselme olacağını sanmıyorum. puanlar düşecek ama bence +100k tm sıralamalarında fazla değişme olmaz diye düşünüyorum hocam. evet başarı azalmış ve bu sıralamalarda yığılma olmuş olabilir. yine de +-20k tercihlerini daha çok yapmak veya dikkatli lazım ne olacağı belli değil sonuçta. ayrıca işletmeyi ingilizce okumayacaksanız iktisat yazın derim.

Hocam işletme türkçeye puanım yetiyor.Mesela geçen sene 13k düşen bir bölüm bu sene 15k düşebilir mi ihtimali var mı yoksa çok zor bir ihtimal mi?

Örneğin bir yer 2015 de 120k geçen sene 133k ile kapatmış bir yer bu sene 148k ile kapatır mı ihtimali var mı

ihtimal az olsa da var. bende bakıyorum istediğim bölümler sürekli düşmüş hatta bizim sıralamalarda 10-15k dan fazla bile oynama olabiliyor. dediğim gibi bence bu yıl genel olarak o kadar düşmez ama yükselmez de. yine yazın, şuan kimse bilemez her şey olabilir.

mesela dokuz eylül iktisat 164k ile alırken 187k ile kapatmış.
    marmara iktisat iö de 137 den 163'e,
    ist iştletme 136 dan 149'a düşmüş.

üniversiteye, bölüme, ne kadar tercih edildiğine ve kont. bağlı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.