Şimdi Ara

Loki | Disney+ | 2021 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
3
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marvel yapımı izlerken genelde mantık aramam da sürekli olayların Dünya üzerinde geçmesini biraz anlamlandıramadım onun haricinde severek izliyoruz tabii ki.

İlk bölümü çıktığı gün izlemiştim sonra günler geçmek bilmedi bekledim bekledim 2. bölümü az önce bitirdim daha da hareket geldi çarşamba yine direkt atlayacağım sanırım :)

• Loki değilde şöyle Hydra'lı Red Skull'lı bir dizi gelse keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    loki'nin biseksüel olduğu söyleniyor. nereden çıkardılar bunu. 3.bölümde bişey mi? kaçırdım.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Hocam Loki cinsiyet değiştirebilen bir tanrıdır. Yani tam olarak belirgin bir cinsiyeti yok. Bu arada yeni birşey değil mitolojide hep böyleydi. Mitolojiden örnek : Bir aygırı baştan çıkartması gerektiği zaman, bir kısrağa (dişi at) dönüşmüş ve dönüşümden Sleipnir doğmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 23 Haziran 2021; 19:5:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemoberk

Spoiler,

loki'nin biseksüel olduğu söyleniyor. nereden çıkardılar bunu. 3.bölümde bişey mi? kaçırdım.

Loki zaten cinsiyetsiz bir varlık, 3. bölümde de sen bir prenssin, biri senin prensesin ya da prensin olmak isteyebilir diyor, loki de her ikisi de olur diyor.

• Biraz biriksin başlarım dedim.Çok beğendim ilk bölümü.Adam hemen anlamış bizimkilerin zaman yolculuğu yaptığını  

• evohan kullanıcısına yanıt

-leri derken ? Tek Loki yok muydu oradan oraya gezen ? Ben öyle anladım.Daha doğrusu bayağı çorba oldu şu olay. 

Dizi çok güzel başladı ama End Game filminden beklediğimiz hikaye derinliğini bu dizide göreceğimizi düşünüyorum ve çok şaşırtıcı.End Game basit bir zaman olayı ile bitirdiler burada daha 2 bölüm oldu neler neler çıkacak.

Yalnız Loki Ragnarok dosyasından nasıl olayı çözdü yuh yani helal olsun dedim.Panayır sahnesi başındaki beyazlı kadını ilk gördüğümde Agatha sandım ama değilmiş.Sonrasında tekrar göstermesinden sonra bir şey çıkacak dedim ama çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Haziran 2021; 0:14:2 >
  • ZDY ekibi tarafından 1.bölümde Avengers ekibi bizim sorunumuz değil,onların yaptığı sorun olmaz ,gerekliydi zaten diye bahsedildi.Fakat Steve bildiğin zamanı bozmuş olmadı mı geriye dönerek ? Özellikle Carter'in çizgisini bozmuş oldu yani ? Buna ne yapacaklar ?

Bu dizinin sonunda Strange filmine ,Thor filmine rahatlıkla geçiş yapacağız artık.Ve bundan sonra Thor filminin yine hakkını veremezlerse çok pis söverim gerçekten.4.film olacak yani yeter  

Üstelik Galaxy 3 geliyor.

• Rodin kullanıcısına yanıt

mitelojide de güçlü bir atı oyalamak için dişi at olup 8 ayaklı çocuğu oluyordu   

• 4.bölüm sonunda önemli bir post credit sahnesi var kapatmayın bölüm bitince

• Güzeldi. Bakalım final nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 30 Haziran 2021; 15:42:27 >
  • İlk iki bölümün havası kalmadı. Son iki bölümü sevemedim iyi değillerdi. Umarım son iki bölümde batırmazlar.

• Begendim.2 bölüm kaldı çok şey var ama zaten 2.bölümden sonra anladık bu diziden filmlere çok şey sarkacak . Çok sağlam bir geçiş oluyor.Ama daha önce gördüğümüz olayları biraz yedirmeleri lazım.4 faz izledik 5.faz geliyor artık ve bunca zamandır Time Keepers hiç duymadık bile.Loki böyle bir yerin varlığından habersiz geçmiş yıllar ki ben pek inanmıyorum aslında.O kadar zamanda atlama oldu hiç mi sıkıntı olmadı ? Dormammu ve Ego'yu izledik.Onların yaptıklarının hiç mi karşılığı olmadı ? Tabi Loki'leri biraz fazla "insancıl" göstermeleri ve hikayenin biraz yavaş ilerlemeye başlaması biraz olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 30 Haziran 2021; 21:3:35 >
  • 2. ve 3. bölümü o kadar beğenmemiştim bu bölüm nihayet dolu hissettirdi. Atmosferi hissettirmek için müzik kullanımı da artırılmış gibiydi. Maalesef izleyecek 2 tane bölümümüz kaldı, kalan bölümlerin de en az bunun kadar kaliteli olacağını umuyorum.

• Bu bölümden hiç birşey anlamadım.

-Morumsu bulutlu yaratık çok kolay öldü bence. (dişi loki kontrolunü ele geçirdi sanırım)
    -Tüm karakterler çöp kutusu gibi olan dünyada anında birbirlerini buldular

Bana hızlı özensiz geldi bu bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 7 Temmuz 2021; 13:7:2 >
  • Timsah Loki mi? Dizi artık kötüye gidiyor.

• Detayı farkettiniz mi?

Spoiler,

Thanosun helikopterini de koymuşlardı bir yerde :D
  • Spoiler,

Son sahnede gözüken kale büyük ihimalle Victor Von Doom'un kalesi...
  • 5. Bölümüde izledim, genel itibari ile mcu nun açık ara en iyi dizisi umarım sezon finali tatmin edici olur

5. Bölüm spoiler

Biraz sıkıltırılmış bir bölüm oldu sanki bu bölümü en az 2 bölüme yausalar daha tutarlı olurdu
    Bölümde elle tutulcak en güzel kısımlar son kısımlardı, alioth ile mucadele ve yaşlı lokinin yaptıkları çok iyiydi, onun haricindr zaman boşluğu dünyada çokca gönderme vardı sanırım living turibal kafası bile gördük
    -Rovanna nın tavırları vs çok tutarsız yazılmış, bir bölüm önce beni öldür diyordu lady loki ye bu bölüm ise yine türlü dalavereler yaptı ve aslında onunda tva nın gercek sahibinden bir haber olduğunu gördük, halbuki sahte android zaman korucularını görünce hiçte şaşırmış gibi değildi
    -Zaman ötesi boşluk dünyada başkaca karekterler görsek iyi olurdu hep lokiler birikmiş niye ise bide onca loki arasında sadece mobius biraz zorlama oldu

-tahmine gelirsek genel kanı karşımıza kang the congruer çıkacak diyor gerçektende bu karekterin bir zaman yolcusu ve sihirbazı olduğunu ayrıca ant man 3 için duyrulduğunu düşünürsek mantıklı ancak marvel dizilerde pek bu topa girmiyor, şuanda bu sezon için görüceğimiz kötü birebir loki lerle bağlantılı biri olabilir başka bir varyant loki mesela, ha ilerde bununda bağlantısı kang e çıkabilir o başka

• tadı damağımızda kalacak anlaşılan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.