Şimdi Ara

löl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öslövskane -- 26 Temmuz 2016; 0:06:57 >

• 17 yasinda saclarimin yarısı beyazladi. Dusunen kafa ya beyazlar ya dokulur normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde dökülüyor hem arkadan seninki gibi hemde öndeki köşelerden. Bende hayattan soğuma aşamasındayim. Bi çare bulursan pm yi eksik etme hocam pls

• Arkadan dökülme normal değil acilen kan testi yaptır neyin eksik bi baktir sonrada bi dermatologa git o sana yol gösterir. Sorun varsa PM den sorabilirsiniz

• tibet hareketleri yap
  • Yasiniz gelince dokulme durunca ektirirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herada 42lwlİtemsiz wizard
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sac dokulmesi kadar guzel bir sey olabilir mi ya. Benimkide dokuluyor. Kalanda dokulse sakaklar falan hep acilsa ne guzel olur.

• kafa yapın elveriyorsa o kadar kötü değil ancak bende mesela baya kötü oluyor kısa saç.

+21 yaşımda çok fena saçım dökülüyordu berber abimiz sağolsun benim yaşıma geldiğinde hiçbirşey kalmaz bu gidişle demişti 27 yaşındaydı oda. Şimdilik 25 in sonlarına yaklaştım ön taraf açıldı bol bol bakalım kader kısmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana muhalefet

17 yasinda saclarimin yarısı beyazladi. Dusunen kafa ya beyazlar ya dokulur normal.

merhaba
    kaç yaşında başladı beyazlamaya?
    bende 21 yaşındayım saçlarımın %80'i beyazladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtbey22

quote:

Orijinalden alıntı: ana muhalefet

17 yasinda saclarimin yarısı beyazladi. Dusunen kafa ya beyazlar ya dokulur normal.

merhaba
    kaç yaşında başladı beyazlamaya?
    bende 21 yaşındayım saçlarımın %80'i beyazladı.

Yuh. 21 yaşında ne %80 beyazlaması. Böyle kolpa görmedim.
  • Bu işler biraz genetik olabiliyor arkadaşlar. benim anneannemin babasıda aynı şeyleri yaşamış ozamanlar anneannem yaşıyordu 17 iken felan o anlatmıştı benim babamda böyleydi diye. Ama genel olarak üniversitelerin yaptıkları araştırmalara göre daha çok düşünen ve çalışan insanların daha hızlı beyazlama veya dökülme problemiyle karşılaşıyorlar. Pek ellememek lazım aslında kansızlık felan yoksa. Pigment sorunu vs. olabilir.

Ancak arkadaşın kafada biraz fazlı yağlı gerekli bakımları yapmıyor olabilir özel bir saçı varsa bile. Berberler genelde yağlı saçın dökülmeye sebep olduğunu söylemekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert KÜÇÜKUNCU -- 17 Temmuz 2016; 22:10:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.