Şimdi Ara

LOL 0xc00007b hatası alıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
24.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla aynı şeyleri bende denedim olmadı silip komple baştan yukledim öyle düzeldi windowsta değil oyunda sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan382

Beyler çözümü yazıyım iyi dinleyin bende 2 gündür muzdariptim bu konuda. ilk önce microsoft visual c++ yüklü olmamasına karşı d ye kopyaladığınız lol oyunu var ise oyunu C ye kopyalayın riot games klasorunu yani şuraya (C:\Riot Games) , client otomatik kurunca zaten onun üzerınden girecek oyuna, "client kurmamızın sebebi microsoft visual c++ ları kurmasıdır." girdi ama hala hata veriyor evet şimdi yapacaklarımıza gelelim d3dx9_39.dll dosyamı indirip atmıştım syswow'a 64 bit olarak olmamıştı, bu sefer 32 bit olarak d3dx9.dll dosyasını indirip hem system32 ye hem syswow a attım ve girebildim sorunumu böyle hallettim.Sistemim 64 bit.Kolay gelsin arkadaşlar

Teşekkürler kardeşim sorunu çözdüm sayende. Ben de aynı şekilde 64 bit için d3dx9_39.dll indirmiştim, 32 bit olanı kullanınca düzeldi.

• quote:

Beyler çözümü yazıyım iyi dinleyin bende 2 gündür muzdariptim bu konuda. ilk önce microsoft visual c++ yüklü olmamasına karşı d ye kopyaladığınız lol oyunu var ise oyunu C ye kopyalayın riot games klasorunu yani şuraya (C:\Riot Games) , client otomatik kurunca zaten onun üzerınden girecek oyuna, "client kurmamızın sebebi microsoft visual c++ ları kurmasıdır." girdi ama hala hata veriyor evet şimdi yapacaklarımıza gelelim d3dx9_39.dll dosyamı indirip atmıştım syswow'a 64 bit olarak olmamıştı, bu sefer 32 bit olarak d3dx9.dll dosyasını indirip hem system32 ye hem syswow a attım ve girebildim sorunumu böyle hallettim.Sistemim 64 bit.Kolay gelsin arkadaşlar

Hort gibi olacak ama teşekkürler hocam az daha oyunu tekrardan kuruyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Hort gibi olacak ama teşekkürler hocam az daha oyunu tekrardan kuruyordum

:) valla ben 2 gün format attım 2 kere indirdim sizin işinizde görüldüyse ne mutlu bana :)

• gokhan382 kullanıcısına yanıt
    beyler size zahmet resimli anlatımını atarmısınız vallaha çıldırcam ya herşeyi denedim olmuyorrrrrrrrrr resimli anlatım atarmısın ya
  • ozitime O kullanıcısına yanıt
    bilader drive dan indirdim fakat rar şifresi istiyo sen yazmayı unutmuşun galiba onu soracaktım
  • Beyler konuyu açalı çok olmuştu ama şöyle söyleyeyim bu sorun benim başıma yeni bilgisayarıma geçtiğimde gelmişti. Windows 8 yüklemiştim hatayı almaya başladım, daha sonra format atıp Windows 7 yükledim yine aynı hata olmaya devam etti. Oyunu baştan indirdim yine hata devam etti. Ki bunları yapmadan önce oyunu pc'den tamamen silmeme rağmen. En son kasayı alıp sağlam bir bilgisayarcıya götürüp format attırdım -ki ben de 10 senedir format atarım, hata yaptığımı düşünmüyorum- windows 8 yükledi yine ve çalıştı oyun.. O zamandan beri sıkıntısız bir şekilde oynayabiliyorum.
  • Kimse mi dememiş .Net Framework'ü veya DirectX'i yeniden yükleyin diye.

Edit: Sorun çözülmüş zaten. Neyse iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 8 Nisan 2015; 19:38:38 >
  • hatanın cözümü burda beyler
    https://www.youtube.com/watch?v=2weeodsxnU4
  • Burda bi kac kisi dx bilmem ne dll sinin 64 degil 32 bit surumunu system32 ye atın demış onların allah ne muradı varsa versın ya kac aydır oynamıyorum oyunu varya :D oyun zaten kanser 3 yıl oynadım bıraktım ama arada gırıp gumus hesapla takılmakda zevk vermıyor degıldı hanı tabi yeni bilgisayar aldıgımda oyunu acamaz olmustum zıbılyon dll ındırdım yok abı yok cozulmuyor takı bu forumu okuyana kadar 32 bıt lık surumu ındırıp attım duzeldı smurf kasmaya devam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.