Şimdi Ara

LOL 0xc00007b hatası alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
24.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım ve Windows 8 kurdum. Bütün her şey sorunsuz çalışıyor ancak LOL'de sıkıntı yaşıyorum.

Maça gireceğim sırada karakter seçtikten sonra 10sn süresini bekliyorum. Süre bittikten sonra tam oyun ekranı açılacakken "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b" hatasını veriyor.

Aşağıdakileri teker teker yaptım ama sonuç alamadım.

Lütfen yardım edin.

1- Windows Uptade
    2- Uyumluluk modu değiştirme / Yönetici olarak başlatma
    3- SysWOW içine hatta System32 içine bir çok yerden bulduğum .dll dosyalarını atma
    4- LOL Repair yapma
    5- LOL'ü silip baştan kurma
    6- Format atma.

NOT: Ekran kartı, anakart vs. driverları yeni format attığım ve pc yeni olduğu için son sürümünde.

• aynı sorunu bende bugün yaşadım kardeşm. antivirüs de karantinada gözüken dosyaları sildikten sonra oyunu başlatıyım derken böyle bi hata verdi çözüm yolu bulamadım henüz
  • verdiği hatanın bir resmini çekip koyar mısn
  • aynen böyle bi hata çıkıyo kardeşm anladğım kadaryla antivirüs bazı dll dosyalarını silmiş bu yüzden bu hatayı veriyo
  • ben de baska programlardan o hatayı alıyordum.Dll dendi benimkisi.Sanki visual c++ ın yüklenmemesi de o hatayı verdirtiriyordu diye hatırlıyorum.sen yükle 2008 2010 2012 2013 :D belki düzelir
  • API-MS-WIN-CORE-SHUTDOWN-L1-1-1.DLL ve EXT-MS-WIN-NTUSER-UICONTEXT-EXT-L1-1-0.DLL dosyaları sistemde eksik görünüyo internetten bulamadm bu dosyaları sanırım bunları sistem32 ye atınca sorun düzelir. C++ ları kurdum tek tek bişey değişmedi malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

verdiği hatanın bir resmini çekip koyar mısn

aynen arkadaşın paylaştığı gibi böyle bir hata geliyor. Çözebilmiş değilim bilgisayarı alalı 3 gün oldu 3 gündür hiç bir türlü giremiyorum LOL'e.

Çalışan 64 bit bilgisayardan kopyaladım şansımı denemek için yine çalışmadı. Kafayı yemek üzereyim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cdas35-5 C kullanıcısına yanıt
    dll eksikliği olabilir yada uyuşmazlığı dll fixer denedin mi?
  • Sistemde avast yüklü mü ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemde McAfee yüklü. eksik dll dosyaları 5 taneydi ve 3 ünü bulup indirdim fakat 2 tanesi ni bulamıyorum onları bulursam ve düzelirse hemen anlatıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

dll eksikliği olabilir yada uyuşmazlığı dll fixer denedin mi?

denedim oda işe yaramadı :)
  • onder95 O kullanıcısına yanıt
    kardeş o dll lerden kaynaklanıyor. dll fixer falan çözmyor aynı sorun bende de oldu düzelttim yapamadıysan upload edeyim dosyaları büyük biraz
  • https://drive.google.com/file/d/0B306VJGjSYMVNmkyWXhDRGNIOFU/view?usp=sharing

bu dosyayı indir manuel kurulum klasörü iiçindeki dll leri system32'ye at (64 bit için syswow64)
  • antivürüs bazı programları silmiş olabilir antivürüsü kapat öyle dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşılaştığım bi sorun değil ama incelemeni tavsiye ederim. Recep Baltaş'a güvenim tam.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/%C3%87%C3%B6z%C3%BCm-uygulama-d%C3%BCzg%C3%BCn-olarak-ba%C5%9Flat%C4%B1lamad%C4%B1-0xc000007b.128835/
  • beyler 0xc00007b hatası bende de vardı once d3dx9_39.dll hatası aldım. dll yi buldum yerine attım sonra bu hata oluştu. bu gece format attıktan sonra bilgisayara aynı hatayı aldım.... bu sefer sove sove gittim x64 yerine x86 olan d3dx9_39.dll dosyası bulup system32 ve syswow klasorlerine attım sorun çözüldü inşallah sizde de işe yarar...
  • Arkadaşlar başka çözümü yokmu ? geçenlerde win 8.1 kurdum bilgisayarıma ve artık lol de bu hatayı almaya başladım başka çözümü varsa lütfen yardım edin
  • Pc yi camdan at kesin çözüm
  • C++ visual yukle bi. Lolu yüklenirken yukluyor ama sizde hata vermiş olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler çözümü yazıyım iyi dinleyin bende 2 gündür muzdariptim bu konuda. ilk önce microsoft visual c++ yüklü olmamasına karşı d ye kopyaladığınız lol oyunu var ise oyunu C ye kopyalayın riot games klasorunu yani şuraya (C:\Riot Games) , client otomatik kurunca zaten onun üzerınden girecek oyuna, "client kurmamızın sebebi microsoft visual c++ ları kurmasıdır." girdi ama hala hata veriyor evet şimdi yapacaklarımıza gelelim d3dx9_39.dll dosyamı indirip atmıştım syswow'a 64 bit olarak olmamıştı, bu sefer 32 bit olarak d3dx9.dll dosyasını indirip hem system32 ye hem syswow a attım ve girebildim sorunumu böyle hallettim.Sistemim 64 bit.Kolay gelsin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan382 -- 2 Ocak 2015; 10:54:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.