Şimdi Ara

Lol 1. çıktı BAŞLIYORMUYUZ ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
5
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Lol 1. çıktı BAŞLIYORMUYUZ ?

(En Son Oy Tarihi: 12.2.2014)
Giriş

Orijinalden alıntı: Scarred

Micro volts ?

resimlere baktım güzel oyun :)
  • konu yukarı taşınsın beyler
  • CS 1.6 olur aslında.Biri server falan alır.Admin alımları falan da olur.Sistem gereksinimleri falan baya düşük.
  • lol e baslayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

lol e baslayacagim

hiç başlama bi zamandan sonra sıkıyo hep aynı şeyler ama knıght tarzı bi oyunda sürekli item düşürme amacı falan olcak uğraşcaz etcez
  • Takip hepsi uyar
  • +++++++++++++++++
  • Cs derim ben

• cs gibi basit bir oyundansa knight oynariz birbirimize yardimci oluruz cok iyi olur

• knight bu saatten sonra olmaz cs de 1-2 saat sonra bayar en mantıklısı lol gibi duruyor ama hiç oynamadım onuda eğer başlarsanız skype veya ts felan verin takılırız
  • Bu yaz kendi çapımda programlama öğrenmek istiyorum
  • takip iyi fikir
  • Oyumu lolden yana kullandım.Ama mmorpg diyorsanız şu eski metin2,silkroad,knight olmasın.Mmorpg olarak tera online topluca eğlenceli olabilecek bir oyun.
    Not:Tera online 40 gb bir mmorpg online oyundur indirdiklerinizin keyfini alacağınız bir oyundur.

• CSsss

• Yazlığa gidecem sabah denizdi bisikletti atlayıp zıpladıktan sonra akşam olunca laptop'a geçip oyun oynama planlarım var. Fakat oyun bulamadım.
  • knight diyorsanız oynıyalım gencler :D varsa 8 kısı toplanıp baslıyalım ama onlıne olmıcaksanız oynamıyalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 3 Haziran 2013; 20:54:43 >
  • Battlefield 2 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: brspower

Oyumu lolden yana kullandım.Ama mmorpg diyorsanız şu eski metin2,silkroad,knight olmasın.Mmorpg olarak tera online topluca eğlenceli olabilecek bir oyun.
    Not:Tera online 40 gb bir mmorpg online oyundur indirdiklerinizin keyfini alacağınız bir oyundur.

Tera çok iyi olurdu ama herkesin bilgisayarı kaldıracağını sanmıyorum. Benimde zar zor çalışıyodu sildim sonunda.

+Lol seçilirse Türkiye serverinde en baştan mı başlanılcak?
  • Cs 1.6 olur dhteam kurarız olmadı server alırız

• quote:

Orijinalden alıntı: Navy.

quote:

Orijinalden alıntı: brspower

Oyumu lolden yana kullandım.Ama mmorpg diyorsanız şu eski metin2,silkroad,knight olmasın.Mmorpg olarak tera online topluca eğlenceli olabilecek bir oyun.

Tera çok iyi olurdu ama herkesin bilgisayarı kaldıracağını sanmıyorum. Benimde zar zor çalışıyodu sildim sonunda.

+Lol seçilirse Türkiye serverinde en baştan mı başlanılcak?

Lolde lvl kasma olmadığı için en baştan veya başka şekilde başlamak sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.