Şimdi Ara

Lol 1. çıktı BAŞLIYORMUYUZ ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
5
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Lol 1. çıktı BAŞLIYORMUYUZ ?

(En Son Oy Tarihi: 12.2.2014)
Giriş
  • Dota 2 den geldim hiç bir şey beceremedim noob dediler ağza alınmayacak laflar söylediler bende onurumla onlara saydırdım ve çıktım şöyle herkesin becereceği bir oyun olsun cs go olabilir f2p iken indirmiştim gerçekten kaliteli bir oyun sıkılınca haxball atarız olmadı

edit: team fortress 2 de olabilir

Volftim atak kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 3 Haziran 2013; 21:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celatx

Dota 2 den geldim hiç bir şey beceremedim noob dediler ağza alınmayacak laflar söylediler bende onurumla onlara saydırdım ve çıktım şöyle herkesin becereceği bir oyun olsun cs go olabilir f2p iken indirmiştim gerçekten kaliteli bir oyun sıkılınca haxball atarız olmadı

edit: team fortress 2 de olabilir

Volftim atak kanka

haxball .s.s.s.s
  • Cod2 mp cs den daha iyi gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

Dota2

Edit: Key olmayan varsa ben atarım

+1 Dota 2 niye eklemediniz ankete . Ayrıca ben de key var isteyene veririm.
  • C9 adlı online oyunu oynucam arkadaşımla beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 3 Haziran 2013; 21:52:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

CS DEN AMLIYORSAN GEL

Ibretlik hata

Banned sebebi bu
  • cs de beni kesin tanırsınız nickim "HuNTeR" dır. hatta " TheWalkingDead l HuNTeR " dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

C9 adlı online oyunu oynucam arkadaşımla beraber

c9 da 50 lvl berserker kasmış biri olarak konuşuyorum oyun closed world olduğu için çabuk sıkabiliyor

• La bak aklıma ne geldi benim bilgisayarım yok var da çok kötü yani milletin eskisi hiç bi oyun kaldıracak durumda değil.. Ve bende size çok özeniyorum keşke benimde bilgisayarım olsa da oynasam diyorum... Demem o ki şu konuya mesaj atan herkes hayrına 5 lira verse bana iyi kötü bi sistem dizer bende aranıza katılırım çok eğlenceli bi insandırım bak... :-) :-) :-( :-(

5 lira lan para mı :-( :-(

• dotanın olmayıp da lol ün olduğu anketi gördüğüm gibi çıkıyorum sayfadan
  • Ben Crysis 3 oynayacağım, ankete eklersen sevinirim.
  • battlefield 3te beraber çarpışırdık onuda koysaydın
  • topluca dota2 lol falan oyanmaz biri ucuk bilip biri hic bilmeyince eglendirmez pek

• quote:

Orijinalden alıntı: brspower

quote:

c9 da 50 lvl berserker kasmış biri olarak konuşuyorum oyun closed world olduğu için çabuk sıkabiliyor

53 lvl gunner 48 okçu var okçu prosuyum rank4 üm 670 win 142 lose var iki çardada itemler full arkadaşımla birlikte asas kasıcaz veya warıorda kasabilirim karar vermedim asas kasıyorum şuan lysye kadar kasabildiğim kadar kasıcam arkadaşım lysden sonra kurucak oyunu warıor kasarım onla beraber o closed betadan beri oynuyor ben oyun normal olarak başladığından beri oynuyorum amacım karakter kasıp para kasmak para kalmadı m satılan site biliyormusun c9 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 3 Haziran 2013; 22:01:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

Cod2 mp cs den daha iyi gidiyor.

çok hile oluyor onda
  • quote:

quote:

oyunun efekleri çok iyi geldi bana oynanır mı sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

topluca dota2 lol falan oyanmaz biri ucuk bilip biri hic bilmeyince eglendirmez pek

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: logaritmalı

quote:

quote:

oyunun efektleri mükemmel ama dediğim gibi diğer mmorpg ler gibi açık alanda kasmak yok dungeonlar var istersen tek başına zar zor bulabilirsen pt le giriyorsun başka kimse olmuyor diğer insanları sadece şehirde görebiliyorsun vs.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyunun efektleri mükemmel ama dediğim gibi diğer mmorpg ler gibi açık alanda kasmak yok dungeonlar var istersen tek başına zar zor bulabilirsen pt le giriyorsun başka kimse olmuyor diğer insanları sadece şehirde görebiliyorsun vs.

oyun kalabalık mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oyun kalabalık mı

ben oynarken kalabalıktı ama yeni açılmıştı 1 yıl oluyor sanırım 10 ay felan

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.