Şimdi Ara

Lol 1. çıktı BAŞLIYORMUYUZ ? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
5
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Lol 1. çıktı BAŞLIYORMUYUZ ?

(En Son Oy Tarihi: 12.2.2014)
Giriş
  • Knight diyenlerin sayısına bak intiharlık resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CS Go , Point Blank , DC Universe Online , Star Wars The Old Republic , All Points Bulettin ,

PlanetSide 2 (lag var ama olsun :) )
    bu oyunlardan birisini oynamak isteyen varsa pm yolu ile bana ulaşsın beraber oynayalım eğer fazla olursak clan açalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac LighT

Cod2 mp cs den daha iyi gidiyor.

çok hile oluyor onda

aslında onun swlerini turkler kursa ve boyle sxe gibi bisey olsa csden fazla oynanmazsa bende bisey bilmiyorum.

• cs 1.6 oynayalım bütün yazlarımı asosyal halde geçiririm oyun oynama saatinden belli

http://steamcommunity.com/id/naberpanpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-C

CS:GO Alalım Yada Team fortress 2 falan çok güzel olacak

+1 CS:GO
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Knight diyenlerin sayısına bak intiharlık resmen

knighti her ne kadar illegal oyuncular ve sacma sapan yenilikler sebebiyle birakmis olsamda sana tek bir soru sorcam knightdaki pknin zevki baska hangi oyunda var acaba? knighttaki gibi bir pk hangi oyunda var yada?

• Lineage 2
    aion
    wow
    warhammer
    aika diyebilirim biraz

Bunlar sadece benim oynadıklarım daha bir çok efsane oyunlar var rpg türünde daha keyifli pvp zevkli tattırabilicek sana
    Özellikle czde 2 pt ile 2 pt nin kapışması değil çok daha devasa oyunlar bunlar clientleri 500 mb değiler tabi en aşşağı 15 20 gb clientleri
    l2deki bir siegeyi izle
    wowdaki large scale pvp eventleri
    aiondaki legion war
    warhammerdaki mass pvpyi

knightın 250 vs 250 savaşları ile karşılaştıramazsın bile knightda ne var ? onu sana sevdiren ne sadece popüler olması zamanında yoksa tek skille basıp adam öldürmekmi warriorla yada rangerle yürüyerek ok atmakmı yada asasinde spike dolana kadar minör abanmakmı :D yada pveye gelelim devamlı aynı mobu scriptle yada elinle aynı tuşa basarak kesmekmi oyunun en büyük dragonunun 10 sn de kesmekmi drainlerle

• konu üstlere taşınmalı up up
  • COD BLACK OPS 2 ZOMBIES goremedım ankette dostum sahsen bız cumartesı gecelerı 4 arkadas sabahlara kadar oynuyoruz.
  • up up up
  • Ben bu yaz BF 3 ve FIFA 13 akıcam.Bir yandan da bitirebildiğim kadar oyun bitiricem.Eskiden oyunları hep yarım bırakırdım.Şuan pc de ve dvd olarak 20 tane falan YENİ oyun var.

• pvesini oven olmadi zaten dunyanin en sıkıcı isi knightta level kasmak :D wowla karsilastiramazsin bile pveyi ama hic pk atmamis biri gibi konusuyosun. wowda oynadim kesinlikle knighttaki pvp nin yerini tutamaz bence. illegal hersey kalksa kesinlikle dusunmeden knight oynardim. spike dolana kadar minor felan demissin fazla knight oynamamissin galiba http://www.youtube.com/watch?v=yr7OArudT-g

• up up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: logaritmalı

up up up up

Daha ne up ı karar verelim işte 300 kişi oy vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: x.Freeman

quote:

Orijinalden alıntı: logaritmalı

up up up up

Daha ne up ı karar verelim işte 300 kişi oy vermiş

biraz daha bekleyelim hocam
  • Starcraft 2 bayağıdır oynamıyorum ona baslamayı düşünüyorum şu an...

• quote:

Orijinalden alıntı: t9r

pvesini oven olmadi zaten dunyanin en sıkıcı isi knightta level kasmak :D wowla karsilastiramazsin bile pveyi ama hic pk atmamis biri gibi konusuyosun. wowda oynadim kesinlikle knighttaki pvp nin yerini tutamaz bence. illegal hersey kalksa kesinlikle dusunmeden knight oynardim. spike dolana kadar minor felan demissin fazla knight oynamamissin galiba http://www.youtube.com/watch?v=yr7OArudT-g

Çok fazla oynadım ordaki mübalağa sadece diğer skillerin bişey yapmadığı anlatmak için ben 70 sınırı varken oyuna başladım ozamanlar sadece spike vururdu kimsede öyle +9lar filan olmadığı için diğer skiller sadece oyalansın diye konulmuş gibiydi noobluk zaman aresde oynadım sonra pathos açıldı 2006nın yaz aylarında 80 sınırı geldi ve pathosda başladım 80 e kastım warriorumu pathosda ismi magrip ti bana oyunu oynamadın demen komik olmuş biraz ^^ yine 2008de 83 patchi geldi satıp bıraktım tamamen neyse bu cevabın yeri bu konun altı değil gerçekten ama yazmak istedim

• UP UP UP
  • Zaten Lol oynuyom
  • Tabi ki de başlamıyoruz. Bu kadar kişi hepberaber ancak 2. olan oyunu oynayabiliriz. Kimler varsa toplanalım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.