Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LoL 30 Lv Unranked 50k+ M.Ö Fresh Acc Satın Al 15 Haziran 2020 08:38 1 1 LoL 30 Lv Unranked 50k+ M.Ö Fresh Acc TR hesapları satıyorum. 30 lv temiz 50k+ mavi öz mevcut, onaysız mailler, değiştirebilirsiniz. Eğer istekte bulunanlar olursa daha fazla hesap kasacağım. İsteğe göre West hesapları da dahil.Daha önce forumda satış yaptım, önce para sonra hesap veriyorum. Güven konusunda sıkıntınız olmasın.Ciddi alıcılara discord adresimi vericem özelden.Hesaplarda fiyat sabittir, sunucu fark etmez. (25TL) Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 25 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ritual Softcore Exalted Orb 1.5TL LoL 30 Lv Unranked 50k+ M.Ö Fresh Acc Metamorph 182 Exalted Orb 1.5TL