Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lol 30 lwl gümüş 5 champ Satın Al 7 Ekim 2013 10:05 1 1 Lol 30 lwl gümüş 5 champ içindeki herolar bu linkte henüz fiyat belirlemedim gelen fiyatlara gore satıcaz http://s1310.hizliresim.com/1g/7/tc6sd.jpg Fiyat : 20 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün C.H.I.P Ufak bilgisayar left for dead2 ve payday 2 takas teklifleri alınır Satılık CS:Go Gift şeklinde işbank ziraat enpara Lol 30 lwl gümüş 5 champ
bügün bide veigar aldım ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün C.H.I.P Ufak bilgisayar left for dead2 ve payday 2 takas teklifleri alınır Satılık CS:Go Gift şeklinde işbank ziraat enpara Lol 30 lwl gümüş 5 champ
oyun canımı sıkmaya başladı hem bf4 de alcam onu oynarım ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün C.H.I.P Ufak bilgisayar left for dead2 ve payday 2 takas teklifleri alınır Satılık CS:Go Gift şeklinde işbank ziraat enpara Lol 30 lwl gümüş 5 champ
hadi laaaaaa birisi cıksın desinki ben talibim istanbul içi hamburger yiyek parasına ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün C.H.I.P Ufak bilgisayar left for dead2 ve payday 2 takas teklifleri alınır Satılık CS:Go Gift şeklinde işbank ziraat enpara Lol 30 lwl gümüş 5 champ