Şimdi Ara

LoL bana zarar veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen sezonu gümüş2 bitirdim. Pek ranked girmezdim. Arkadaşlarla normal oyun oynardım. Bu sezon bi arkadaşla ranked spamlaya başladık. Her gün 1-2 maç, haftasonları 5-6 maça kadar atıyorduk. Ben bu oyunu kötü oynadığımı düşünmüyorum. Baya yükselmeye başladık. Fakat yükseldikçe hırs ve oyun oynama isteğim arttı. Her hata yaptığımda masaya vurmalar, bağırmalar. Hatta ailemle bile tartıştım. Derslerime kötü yansıdı. Son olarak plat serilerinde Orianna ile ulti failledim maçı kaybettik. Hırs yaptım bi maç daha girdim. Feedledim. Baya sinirlendim. Ve sonra oturup düşündüm ben napıyorum diye. Demem o ki benim gibi hırs yapmayın arkadaşlar. Şimdi farkına vardım bu oyun bana bir şey katmadı. Aksine zamanımı çaldı. Bundan sonra asla oyunlarda ragedir falan yok. PsikoLoL gibi chill takılıcam. Artık günde 2-3 maçta yok. Arkadaşlarla arada girerim zevkine. Artık hayatımı düzene sokucam. Benden size bir tavsiye bu oyuna çok zaman harcamayın ve "eğlenmek" için oynayın. Oyunlar eğlenmek için oynanır. Benim gibi hata yapıp kendinize zarar vermeyin. Sağlıcakla kalın. :)

Şu da profilim http://tr.op.gg/summoner/userName=Kyle+Crane

İmla hataları olmuşsa kusura bakmayın. Mobilden bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeHaveDrogba -- 26 Nisan 2016; 0:11:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen de ona zarar ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Animeci Weled

sen de ona zarar ver

Olm amma trollsünüz he. Baltalamayın konuyu xd.

• chill takılıcan!!!!

o değilde bence senin problemlerin var sıkıntı lol de değil.başka bir oyun oynasan onda da öyle olur.oyun olduğu gerçeğini unutman bile tuhaf allah ailene sabır versin.

PsikoLoL müdür nedir onuda kendine örnek alma kendi tarzını bul.
  • Oyunu bırak.
  • ayda yılda bir banada oluyo:D takmamak lazım
    1 günde 3 lig düştüğümde oldu düzeliyor her şey
    ama tilt olunca oynamamak lazım düşmek önemli değilde cidden sinirleri yıpratıyor

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    2 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okumadım 4bin olsun mesaj diye yorum yazıyom xd
  • Chill takılmak derken sakin takılmak.

Bu arada ailemle bir problemim yok. Öyle asosyal bir tip de değilim. Sadece hayatımın herhangi bir alanında kaybetmekten hoşlanmam. Takım oyununda benim yüzümden kaybedilmişsse bir de kendimi çok kötü hissederim. Çok kafama takarım. İşin ilginci ben geçen sene böyle değildim. Hani derler ya para geldikçe daha fazla istersin , açgözlü olursun. Aynen o oldu bana. Yükseldikçe hırslandım. Hırslandıkça sinirlendim. Bunu yapmayın sadece :)
  • ranked oynamak zorunda değilsin. oynamamalısın
  • Yenilsem de üzülmüyorum. Sanki çok ciddi bir şey alt tarafı dereceli maç

• Ben oyunda sinirlenince melanko dinliyorum.Melanko dinlemek kendimi iyi hissettiriyo fakat 2 şarkıyı geçince bildiğin aşk acısı yaşıyomuş gibi oluyorum.

• Buna onun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Ben haftada 3-4 oyun atıyorum boş zamanlarım da. Geçmişte bu oyuna harcadığım zamana gerçekten acıyorum. En iyisini yapmışsın bence.
  • S3 westte plat
    S4 ve s5 trde diamond
    Bu sezon ranked bile atmadım. Oyun şu an rezalet bir durumda arkadaslarla muhabbet ederken oynuyoruz arada onun dışında pek bilgisayarla da takılmıyoruz. Şahsen mutluyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.