Şimdi Ara

LoL başlamalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West te başla. Başlıcaksan Tr işkencedir. Öğrenme konusunda Türkçe daha iyi olur diyorsan West dede Türkçe yapabiliyorsun sanırım.Ama ek bilgi çoğunlukla sinir krizi geçirtirir.Çok nadir zevkli oyun olur yenilsende zevk alıcağın oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Nasıl bir oyun arkadaşlar? oyun hakkında hiç bir bilgim yok. Başlamaya değer mi?

biraz lol oyna 3-4 ay oyun tarzını öğren sonra dota 2 ye geç kesinlikle daha zevkli (lol zevksiz demiyorum)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xreas

https://signup.leagueoflegends.com/tr/signup/index

bölge yazan yeri brasil olarak işaretleyip ücretsiz olarak oynayabilirsin kardeşim.

brasil indirmeye başladım da.

neden brasil?

Türkiyede başla itemleri vb. öğren ilk. Sonra west geçersin yada trye devam

• Sakın başlama
  • boşver başlama iğrenç bi oyun zaten hiç beğenmedim
  • quote:

Nasıl bir oyun arkadaşlar? oyun hakkında hiç bir bilgim yok. Başlamaya değer mi?

Yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorluprens

quote:

Yaş kaç ?

16
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egehanß

Türkiye'de başla. West troll dolu her maç küfür edenler var.

Tr de herkes pro, ortam çok samimi herkes birbirine saygıyla yaklaşıyor. Tek bir küfür bile duymadım. Her maç çok kaliteli oluyor.

kesinlikle, bu adama kulak ver kardiş. tr bi harika
  • Ben sana anlatıyım. Oyun güzel ilk levellerde zorlanacaksın ama sonradan alışırsın. Sana bende bir tavsiye tr de sakın devam etme ve sakın dereceli/ranked maçlarını tr de atma. Ve şu an başlama lole. 30 level olunca direk renked girme önce oyunu iyice bir öğren. Çünkü bir giresen bronze düşersin ve bronzenin öyle bir havası varki bronze iyi bir oyuncuda düşse psikolejik olarak kötü oynuyor ve bronzeden çıkamıyor o yüzden derecelilere west te başla. Hatta fps oyunu oynuyorsan lol e hiç başlama derim oyun kanser edici. Fps ile devam et cs falan oyna daha iyi
  • rainbowsex R kullanıcısına yanıt
    2013'teki konuyu bulup bide ciddi ciddi cevap vermişsin adam 2013'de başladıysa şimdi challenger olmuştur.
  • başla güzel stres atarsın
  • Nays hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.