Şimdi Ara

Lol başlıyorum yapılması ve yapılmaması gerekenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna yeni başlıyorum tavsiyelerinizi alıyım dedim yapılan hatalar nelerdir daha iyi oyuncu olmak için neler yapmam/yapmamam lazım ? Şimdiden teşekkürler

• Bağımlısı olmamışken hiç başlamaman. Ha illa başlayacaksan westte başlaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suikastçı masteryi kostümünden uzak dur

• George'u kesme.
     Lol başlıyorum yapılması ve yapılmaması gerekenler ?

• Yapılması gerekenler başlamamak
    Yapılmaması gerekenler başlamak
  • Sürekli metayı takip edip karakterlere itemlere gelen bufflar nerflere dikkat ederek oynamalısın. Kendine bir main rol belirle o yönde uzmanlaş ama diğer lanelerde metadaki en az 2 şampiyon hakkında bilgin olsun. Eğer sabırlı ve anlayışlı birisi değilsen Support ve Jungle dan uzak dur, Ad ve ap taşıyıcı biraz daha tecrübe gerektiriyor. Diğer koridorlara nispeten Top lane daha sakin. Elinden geldiğince bütün heroları deneyip skilleri hakkında bilgin olsun ki karşına geldiğinde neler yapabileceğini kestir. Koridorunu ittirirsen totem koymayı, mini haritayı, sinyalleri takip etmeyi ihmal etme. Ve en önemlisi kesinlikle küfür etme. 7 sene mmorpg 2 senelik moba geçmişimde küfür yiyerek adam olan birisini daha görmedim.
  • Lol bagimlilikmi yapiyor siz hic ko oynamadiniz sanirim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ULUDAĞ da yapılması gerekenler
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • darius oyna teq atıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlvnt

Lol bagimlilikmi yapiyor siz hic ko oynamadiniz sanirim :)

• TR de başlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Sürekli metayı takip edip karakterlere itemlere gelen bufflar nerflere dikkat ederek oynamalısın. Kendine bir main rol belirle o yönde uzmanlaş ama diğer lanelerde metadaki en az 2 şampiyon hakkında bilgin olsun. Eğer sabırlı ve anlayışlı birisi değilsen Support ve Jungle dan uzak dur, Ad ve ap taşıyıcı biraz daha tecrübe gerektiriyor. Diğer koridorlara nispeten Top lane daha sakin. Elinden geldiğince bütün heroları deneyip skilleri hakkında bilgin olsun ki karşına geldiğinde neler yapabileceğini kestir. Koridorunu ittirirsen totem koymayı, mini haritayı, sinyalleri takip etmeyi ihmal etme. Ve en önemlisi kesinlikle küfür etme. 7 sene mmorpg 2 senelik moba geçmişimde küfür yiyerek adam olan birisini daha görmedim.

Eline saglik her yazdıgına dikkat etmeye çalışacağım özellike dediğin gibi "kesinlikle küfür etme" ne yaparım ne oynarım bilmiyorum online oyunları seviyorum fakat Tr açık olmayan oyunları deneyeceğim sanırım ben öyle küfür kaldırabilen geniş bi insan değilim 2 gün önce ko oynuyorum adamın biri küfür edip engelledi ve o gün Tr mmorpg olan herşeyden soğudum böyle *aşırı ergen salak çocukların* kapasitesini yetmediği oyunlar arıyorum aslında küfür eden kişi 22 yaşındaydı budaha üzücü ne yapılır bilmiyorum bilmem içimdekileri anlatabildim mi

• @DarK BrotherS Bağımlı olacka oyun başlııyorum umarım olur @rlvnt Dostum herkesin zevkleri ayrıdır sana tabiki saygı duyuyorum ama K.o'yu oynanabilecek oyunlar arasında görmüyorum çünkü verdiğin emeği değmiyor ben işsizlikten oynadım sıkan yönleri şunlar bence ;4 job sınırlı skiller aşırı ergenler aynı taktikler aynı savaşlar sıkıyor ha grupla girsen en baştan oyunun kasma taktigi çok sıkıcı slotu alıyorsun sürekli onu kesiyorsun zevk veren tekşey senin olan karakterin güçlendiğini görmek ama bunu her oyunda görebilirsin ve oyun aşırı paraya dayalı sağolasın almayayım K.o'yu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

Yapılması gerekenler başlamamak
    Yapılmaması gerekenler başlamak

biri seni arıyodu dolandırmışsın adamı
  • Tr serverında başlama.
  • Oynama.

• başlama
  • Başlama. Başlayacaksan da eu west de başla

• başlama başlayacaksan westte başla nedir ya saçma cümleler kurmayın.
  • vvici V kullanıcısına yanıt
    Ben oyuna başladığımda 17 levelken arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine westte yeni hesap açıp orda devam etmiştim,sanada öneririm.AMA ! KESİNLİKLE en küçük hakaret cümlesini bile kullanma.Chat ban yersin.İnsalara anlayışlı şekilde yaklaş.
  • herkese söv
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.