Şimdi Ara

Lol bitme aşamasında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Arkadasin uzerine cok gitmeyin. Dh'dende eski tadi alamazsa burasi da kapanir gider.

Aynen 15-18 yaş arası insanların takıldığı bölümde üzerime gelinirse intihar bile edebilirim.
    Bu kafaları yaşatacak ne oldu size? Normal hayatlarınızda tek bir şey doğru gitmiyorda o yüzden mi burada böyle agresif yorumlar yapıyorsunuz?
    Yada normal bir hayatınız gerçekten var mı? Ailenize bir kere gurur yaşatabildiniz mi? Yada sivilceli suratınızla kız düşürmeye falan mı uğraşıp psikolojinizi yediniz, ne yaptınız?
  • Lol'ün biticeğini sanmıyorum aksine her geçen gün oynayanı artıyor. Tabi bu oyunun iyiye gittiğini göstergesi değil, oyun oynayanı artıyor artmasınada bizler sıkıldık artık oyundan şahsen ben 1,5 yıldır oynamıyorum rahatım sizede tavsiye ederim.
  • Oyunu oynayanların ortalama yaşı 16 zaten böyle agresif yorumlar yapanlarda ego tatmini yapan sivilceliler.Aynisi knight zamanındada oldu herkes knight bitmez dendi bitti.Knightın oynanmasinin sebebi kimsede duzgun bilgisayar olmamasi ve arkadas ortamıydı.Lolün çok oynanmasinin sebebi yine kimsede duzgun bilgisayar olmaması ve arkadaslık ortami.Sağlam bilgisayarı olupta 7/24 lol kasan varsa aklından şüphe ederim.Cidden çoğunluk lolün kopeği olmus durumda ama normal bu.15 lira verip bir cs go bile alamayınca(Sadece ornek verdim)lolde riven alip free kasıp ben oyuncuyum playerım proyum diye tribe girerler.Oyunu birakan çoğunluğun birakma sebebi ise değişen meta ile oyunun sıkıcı hale gelmesi.Benim içinse bu oyun sezon 4 başında bitti.Sezon 2 başindan beri oynuyordum.Sezon 5 de tamamen biraktim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Ekim 2015; 15:21:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dra1J kullanıcısına yanıt
    Tutmayin kucuk enisteyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Oyunu oynayanların ortalama yaşı 16 zaten böyle agresif yorumlar yapanlarda ego tatmini yapan sivilceliler.Aynisi knight zamanındada oldu herkes knight bitmez dendi bitti.Knightın oynanmasinin sebebi kimsede duzgun bilgisayar olmamasi ve arkadas ortamıydı.Lolün çok oynanmasinin sebebi yine kimsede duzgun bilgisayar olmaması ve arkadaslık ortami.Sağlam bilgisayarı olupta 7/24 lol kasan varsa aklından şüphe ederim.Cidden çoğunluk lolün kopeği olmus durumda ama normal bu.15 lira verip bir cs go bile alamayınca(Sadece ornek verdim)lolde riven alip free kasıp ben oyuncuyum playerım proyum diye tribe girerler.Oyunu birakan çoğunluğun birakma sebebi ise değişen meta ile oyunun sıkıcı hale gelmesi.Benim içinse bu oyun sezon 4 başında bitti.Sezon 2 başindan beri oynuyordum.Sezon 5 de tamamen biraktim.

Steamda 200 küsür oyunum var ama LoL oynuyorum
    Neden mi ? Çünkü Net kotam 15 GB + PC kötü
    Yoksa yüzüne bakmam
    Şu kotalı nete geçmeden önce DotA oynardım Hots a başlayacaktım oof of

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• * Çok sıkıcı bir maçı daha geride bıraktık.

* Bence bu Worlds bitmeden LoL biter gider.

* Baksanıza hiç izleyicisi falan da kalmamış.
  • Lolün en iyi yanı durmadan gelişmesi.bkz belgeseller falan bile çekildi

• Yerini alabilecek bi oyun gelmedi ne yazık ki

Cs:Go var ama paralı olunca çoğu insan alamıyor.Örn. Ben

• E bırak kardeşim sarmıyorsa.Şahsen beni de sarmıyor da eski zevki yok diye LoL bitiyor diye konu açmışsın boş yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahm bir Support

Yerini alabilecek bi oyun gelmedi ne yazık ki

Cs:Go var ama paralı olunca çoğu insan alamıyor.Örn. Ben

Cs:Go lolün yerini tutabilecek bir oyun değil günde 1 oyundan fazlası sıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.