Şimdi Ara

Lol bitme aşamasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyim bir oyunun bitmesi için illa firmanın iflas edip çalışanların dilenmesi oyuncuların ağlaması gerekmiyor.

Worldsdeki oyunlardan aynı zevki alamıyorum izlediğim streamler yine aynı şekilde. Oyuna giriyorum kimse yanlış bir hareket yapmasa bile metasından mıdır bilmiyorum tad vermiyor.
    Benim için oyunu ayakta tutan tek şey arkadaş listesi. Onun dışında hiç bir şekilde zevk almıyorum

• oo sıkıntı büyük. Bay zeki oyundan zevk alamıyomuş... Bu ne demek ? Lol bitmek üzere demek. Hemen Zed'e Ultra Güçlü Pulsefire Pıçaklı Zed kostümünü çıkarmalıyız.
  • Belki de sorun sendedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Belki de sorun sendedir.
    sarmıyor artık oyun neden bilmiyorum eskiden uykum gelse bile bırakamazdım .şimdi çok sıkıcı yua diye oyuna zar zor giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 3 Ekim 2015; 23:53:34 >
  • quote:

Belki de sorun sendedir.
    Oyunda yaş ortalaması lise 2 olduğu için normaldir
  • quote:

Belki de sorun sendedir.
    arkadaş zevk almayınca oyun bitiyor. riotun bu konuya dikkat etmesi lazım. acilen dh forumundaki bu haykırışları dikkate alması lazım. eski tadı almadığından oyun bitiyor şu an. streamlere ve worlds maçlarına bi ayar çeksinler. dakika başı penta atsınlar ki zevki geri gelsin. yoksa oyun bitecek.
  • dra1J kullanıcısına yanıt
    Eyvah kesin biticek sen böyle diyorsan.Bu oyundan sen sıkılırsın senin başladığın yaşta ki yeni çocuklar başlar lol bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Eyvah kesin biticek sen böyle diyorsan.Bu oyundan sen sıkılırsın senin başladığın yaşta ki yeni çocuklar başlar lol bitmez
    3 senedir açılan konu nerde diyordum bende açılmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

Daha iki gün önce açıldı be.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110611012&p=1
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Şu yorumlara bak herkes bir dalga geçme peşinde .

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

Alıntıları Göster
    Bu seneki Worlds gördüğüm en iyi worlds. En eğlencelisi. Tek maçında bile sıkılmadım. Bazen sorunun sizde olabileceğini düşündünüz mü?
  • Birader dünya şampiyonasının ilk günü sadece twitch ve youtube üzerinden canlı olarak 1.3 milyon kişi takip etti.. Çok ciddi bir sayı bitme noktasında olan hiç bir oyunda bununla karşılaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

Alıntıları Göster
    alışınca sıkmaya başlıyor ama bağımlısı olduğundan oynamaya devam ediyorsun ama yeni başlayanlar seviyor genelde. mesela benden sonra başlayan arkadaşım gün boyu oynuyor bronzdan çıkıcam diye kasıyordu sonunda silver oldu şimdi de sezon bitene kadar golda çıkma peşinde

• Şimdiye kadar izlediğim 4 dünya şampiyonasından en iyisi bu şimdiye kadar. Oynamaktan bende sıkılıyorum biraz ama bu oyunun bittiğini göstermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

oo sıkıntı büyük. Bay zeki oyundan zevk alamıyomuş... Bu ne demek ? Lol bitmek üzere demek. Hemen Zed'e Ultra Güçlü Pulsefire Pıçaklı Zed kostümünü çıkarmalıyız.

Normal bir şeye bu şekilde agresif tepki vermen bu oyunun senin psikolojini ne kadar etkilediğini gösterir. Oyundan kaynaklı değilse daha vahim.
    Regl olmayacağına göre solo q'da oyun üst üste oyun kaybedip buraya pisliğini kusma bence. Biraz temiz hava alman iyi gelir benim tavsiyem.

Çamaşırları kendinden çok dışarı çıkan insanlar yorum atmasın ricam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dra1J -- 4 Ekim 2015; 1:01:26 >
  • dra1J kullanıcısına yanıt
    Agresif falan değil gayet normal bi cevap :(

Birşeyden sen soğuyunca ve bu şey artık senin için popülerliğini kaybedince herkesi kendin gibi görme abisi. Senden ibaret değil bu dünya ;) Sen sıkılınca bitme aşamasında olmuyor hiç bişey. İnsanları tanımadanda zırlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Agresif falan değil gayet normal bi cevap :(

Birşeyden sen soğuyunca ve bu şey artık senin için popülerliğini kaybedince herkesi kendin gibi görme abisi. Senden ibaret değil bu dünya ;) Sen sıkılınca bitme aşamasında olmuyor hiç bişey. İnsanları tanımadanda zırlama
    ne bitmesi çocukar daha yeni yeni ögrenıyor.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu da artık günlük konulardan biri oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Oyunda yaş ortalaması lise 2 olduğu için normaldir

(28) i unutmuşun qnq
  • Benide sarmiyor.Uniye basladigim icin mi amacim kalmadigi icin mi bilinmez.Bence en fazla 2 sene daha oynanir.Profesyonel filan olucam diye kasmayin.Bosuna zaman kaybedersiniz^^
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.