Şimdi Ara

Lol bölümü dolandırıcılar listesi(güvenilmez satıcı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alkharin hayrettinkaya mı? HayrettinKaya ise, Benden RP kodunu istedi RP kodunu kullandı ve benim kodlarımı vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sponge.bob -- 27 Aralık 2013; 15:57:26 >
  • sponge.bob kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Subsie kullanıcısına yanıt
    Sen öyle diyorsun diye söledim. Yoksa alkharinle alışveriş yapmadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Alkharin-hayrettinkaya
     Lol bölümü dolandırıcılar listesi(güvenilmez satıcı) Lol bölümü dolandırıcılar listesi(güvenilmez satıcı)

• MAl bu ya etme bulma dünyası bide şeref kaybediyor demiş salak herif o zaman sen ne oluyorsun
  • Müsadenizle bu listeye 2 kişi eklemek istiyorum.
  • MrTux kullanıcısına yanıt
    ss varsa atar mısın güncelleyeyim listeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

ss varsa atar mısın güncelleyeyim listeyi.

Hocam ss bırakın video bile var. Kodu alırken çektim kullanırken çektim. Ama bayağı küfür ettim orda ayıp olur diye paylaşmak istemiyorum. Size sadece nicklerini yazayım zaten profillerini incelerseniz ne mal oldukları anlaşılır. 1)emrekilic bu arkadaş bana CS Thresh satacaktı. Hatta buna önden ödemeyi yaptım bana kullanılmış kod verdi. Paramı iade edecekti.1 ay oldu iade etmedi bende peşini bıraktım. 2)Minion1 bu arkadaşla takas yapacaktık 10 İp boost karşılığında sona verecekti kodu aldı buda. Sazanlık bende sanırım ya bunlarıda listeye ekleyin başkalarınıda dolandırmasınlar bu insanlıktan nasibini almamış liseli ergenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 29 Aralık 2013; 0:24:37 >

• zaaa alkharin dolandırılmıs mı zaaaaaaaaaaaaa
  • birde şu çok avantajlı fiyattan satıyorum diyenlerin laflarına bi sazan gibi atlamayın lütfen.
  • MrTux kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kanıt olmayanı eklemiyorum,burdan senin sözüne güvenmediğimi düşünme herhangi bir kanıt olmadan ekleme yapmıyorum.Kimseyi zan altında bırakamam.

• Tiplere bak ya.5-10 lira aşıran mı ararsın ,üşenmeyip tezgah yapan mı ararsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfist77

[img=http://s8.postimg.org/dl3f9wlkl/Ads_z.jpg]

Zaguel XI eklersen sevinirim

Hocam bu arkadaştan bende alacaktım sona kodu. Birde kesinlikle kodu ilk vermem falan dedi. Birisini dolandırabileceğini düşünmemiştim cidden. Ama seni dolandırmış yazık oldu ya
  • Konu hayrına Up daha fazla kişi görsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 11 Mart 2018; 16:16:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.