Sa arkadaslar oyuna yeni baslıcaktım fakat oyuna girmeden hemen önce boyle bi hata geliyor ve oyundan atıyor :/ çözümü aradım ama bulamadım hep yabancı sitelerde var yorumlar fln neyse hatayı çözeblirseniz sevinirim...
silip tekrar yükleyince hata düzelmiyor bende çok denedim
Evet bu hataya bende sinir oluyorum. Oyunun ortasında zart diye kapanıyor ve bu bug report çıkıyor. Tekrar oyuna girerken yükleme ekranında aynı hatayı veriyor. Ne alaka bilmiyorum ama bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor
Aradım ama bulamadım bi türlü nasil gidericez bun ya bilen kimse yokmu :/
yardım edicek yokmu ya :S
oyunun bir programı hack programı olarak anlama ihtimali yüksek.programları kapat belki bu yardımcı olabilir
eğer custom skin varsa ondanda oluyor olabilir ayrıca eğer bu hatayı alırken lol replay açıksa onu kapatıp girmeyi dene birde
bug splat hatası oyunun ekran kartı yetmediği için oyunun bazı görüntüleri bilgisayarınızın ekran kartı kaldırmadığı için yarım yamalak gösteriyor örn(wallhack)duvarları göstermiyor oyun içi antivirüste bunu bug veya hack olarak algılıyor oyun içindeki düzeni sağlamak için bende öyle olmuştu rahat 3vs3 twisted yaparken dominion yapamıyorum çünkü onun haritası biraz daha alengirli yüksek grafikli sorun bu oyunun dosyaları, bilgisayarınızın programları xp win7 hiç biri sorun değil sorun ekran kartınız iyi günler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme