Şimdi Ara

LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
12
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sinirlenince nasıl küfür edeceksin?
  • Yeni geldim. Az sakin Saat farkı var

SS ekliyorum. Çin'le ilgili ss eklicem. Akşam da(yani bana göre akşam) oyundan ss'ler eklerim. Bugün 30lvl hazır hesap alabilcem umarım. Adamın tekini bekliyorum.

Ev kiraları değişiyor. Çin'lilerin genellikle kaldığı evlerin kirası 3000-4000 yuan civarı(1000-1350 tl arası diyelim) Kiranın çok olduğuna bakmayın alım güçleri yüksek. Mesela abartısız herkesin elinde smartphone ve ipad var. Ben başka bir Türk arkadaşımla(yine aynı sektörden) evde kalıyorum. 2 kişi 6k yuan veriyoruz.

Çinli kızların çoğu güzel değil Ama tabi ki güzelleri var^^ ekmek bol

Çinde hesap isteyene verebilirim ama oynamanız çok zor olur. Ping'den oynayamazsınız. Bence boşuna zahmet etmeyin.

Daha geleli 1 ay oldu. Yazdım yukarda. Çin'ce o yüzden bilmiyorum. Ofiste hemen hemen herkes ingilizce biliyor, arkadaş çevrem ingilizce biliyor. E bu da yetiyor bir süre.

Ss ekliyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruath -- 19 Aralık 2014; 4:28:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Orada rp çekmek uygun mu ve tr sunucusunda ki gibi indirim vs yapıyolar mı?

Bilmiyorum Client arayüzü değişik ve dükkana girip fiyatları kurcalayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Oyunun içeriğinde farklılık var mı? Splashart, kostüm, şampiyon görünümü gibi.

ben de bunu sormak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymus93

quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Oyunun içeriğinde farklılık var mı? Splashart, kostüm, şampiyon görünümü gibi.

ben de bunu sormak istiyorum

Olmaz olurmu. Herşeyi farklı. Client arayüzü, splashartlar, oyun içi görünümleri hepsi farklı.

ayrıca burda bazı şampiyonlara karşı aşırı ilgi olduğu doğru.

Ezreal Xin Lee'siz oyun nerdeyse görmedim... Tamam xin ve lee yi anlarım da ezreal ne alaka:D Belki meta şu an öyledir bilmiyorum
  • Konu efsane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verimli Hayalet Casper

arkadaşlarını diğer insanlardan nasıl ayırt ediyorsun malum hepsi aynı

Hiç alakası yok İnan hurafe, hepsi birbirinden farklı. Baya farklı yani
  • Hocam hata var başlıkta LoL Çin server ı olacaktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Hocam hata var başlıkta LoL Çin server ı olacaktı.

doğru, değiştirdim
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    Konu dağılacak ama.. :D Son sınıfım bende danışmak istediğim birkaç mesela var. PM atabilirim eğer vaktin varsa
  • Abi resimlere bakınca bile midem bulandı. Çin'de ne yiyonuz ne içiyonuz baba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Köpek yedin mi hiç

hahhhaah::D:D:D sesli
  • Bende Çin'le ilgili bilgiye sahibim arkadaşım var Çin'li o kedi köpek böcek yemek falan hikaye Çin'in yemek kültürü bizimkine çok benziyor. He o dediklerimi yiyen kısım Çin in alt kısmında kücük biryerdi adını unuttum o civarlarda kalıyor. Çin yaşancak ülkemi şehrine göre değişir bana göre yaşancak ülke.
  • Gerçekten çok ilginç keşke bende gelebilsem Çin veya japonya ya oyun değişik derken ne gibi mesela bide rpler ucuzmu tr ye göre ve bişey daha Çin'deki hesabı tr ye aktarabiliyo muyuz

• çinde maaş nasıl fazla anlamadım işçilik felan çok ucuz deniyor

• boşver lol ü hayat nasıl orda
  • kopek yemedim daha,yemem de zaten o muhabbet kirsal kesimlerde var diye biliyorm.ama o kopekler de boyle nerdeyse at gibi kocaman biseymis. sokakta kaptiklarini goturmuyolarmis yani

ben gelmeden kisa zaman once kopek eti festivali yapilmis ama uzaklarda biyerlerde

hic bir serverdan burdaki servera gecis yapilmiyo maalesef. keske olsa...

bu arada facebook youtube google twitter filan hepsi yasak burda. isimizi vpn ile hallediyoruz
  • yerimizi alalım
  • Hocam az iletişim var diyosun ama. Bildiğim kadarıyla Çince, Japonca veya Korece gibi dillerde tek bir karakterle çok şey anlatılabiliyor. Senin bir harf olarak gördüğün karakter, şekil uzun bir cümlenin yerini tutabiliyormuş. Yani demek istediğim sövüyo olabilirler...
  • Sosyal medya sitelerini kullanmamaları gerçekten çok garibime gidiyor. Zor olmuyor mu o şekilde? Vasilii ve bazı profesyonel oyuncular kullanıyor da Twitter falan ondan merak ediyorum. Resimlere falan da bakınca içim karardı niye bilmiyorum. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.