Şimdi Ara

LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
12
Favori
4.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • idareten bir arkadaşın 30 hesabıyla girdim bi süre. onun dışında daha çok lvl1den başlayarak kastığım bi hesap var. genel hatlarıyla ufak bilgi vereyim. He Çin'le ilgili ss isterseniz az buz eklerim.

Ufak genel bilgi:

- Çin server'ı riot'un değil. Yani riot'un ama değil. Çin sadece 2 bilişim şirketinin himayesi altında. Tencent ve 360. Tencent'in skype-msn-watsap vs gibi tüm sohbet yazılımlarının toplamı sayılabilecek QQ diye yaptığı bir sistem var. Tüm ülke whatsap-msn-skype yerine bunu kullanıyo gibi varsayın(QQ-wechat). Peki bunu niye anlattım? Çünkü oyuna QQ numarası ile giriliyor. Yani hesap alma diye bişey yok. Yani var ama yok...

- QQ numarası da nerdeyse=telefon numarası. Yani oyuna bir nevi telefon numaranız ile giriyosunuz. Onun için de vatandaşlık numarası veya pasaport no gerekli. Başka arkadaş benim için hesap aldı. %100 detay bilmiyorum. Malum Çin'cem yok.

- Neden Çin? Çünkü burda yaşıyorum. 1 ay filan oldu

- Ülke çapında 20 sunucuları var. Yirmisi de baya dolu. 20 sunucunun da veritabanı birbirinden ayrı. Yani 20 tane ayrı TR sunucusu var gibi düşünün. Hangisinin pingi daha uygunsa ona giriyorsunuz.

- Ping 30-120 arasında değişiyor server'lara göre

- Oyun kalitesi ortalama üstü. 1 lvl ile başladığım hesapta bile oyuncular bilinçliydi. 30 lvl ile oynadığım oyunlar da dahil olmak üzere oyunda çok az iletişim var. Yani oyunda yazı yazan pek yok şu an gördüğüm kadarıyla. O yüzden çok küfür yoktur diye tahmin ediyorum. Koca oyunda toplam 10 cümle belki görmüşümdür. Tabi ki anlamıyorum. Bende kare olarak görünüyor yazılanlar. Hoş Çince karakter olsa da anlamam o ayrı..

- Feeder az var, troll yok, hakaret yok(konuşma sayıları çok az olduğu için böyle tahmin ediyorum. Malum bizde kavga olunca 10 dk küfürleşilir, west'te filan da bu böyledir)

- Ben kimim? Ben 2 sezon challenger Jungle olarak TR'de oynamış west'te en fazla d1 olabilmiş eski lol forum üyelerinin nispeten tanıdığı kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan(Şampiyonlar liginde oynadım, fiyaskoydu) ve çoğu zaman flamer olan bir oyuncuyum.

- Açılan League of Legends üniversite bölümü doğrudur.Yerini buldum, ama uzak bana. Yakın zamanda ziyaret etmeyi düşünüyorum yine de. Ettiğim gibi ss'leri de eklerim

- Tüm bu izlenimler lvl1 den başlayarak lvl 10 olduğum hesap+ hazır 30 lvl hesap ile oynadığım yaklaşık 30-40 oyun sonucu yazdığım izlenimlerdir. Hazır hesap alcam yakında rank oynamak için. En son rank oyunlar kapalıydı. Şu an ne durumda bilmiyorum kontrol edemedim son durumu. Güncellerim ara sıra

- Evden çektiğim resimlerden birinde hava kirliliğini görebilirsiniz. O sis sandığınız şey sis değil işte, hava kirliliğinin kendisi..

edit:resimler.. Ofisten,evden,sağdan soldan değişik değişik fotolar işte. lol screenshot'larına daha 1-2 gün daha var kusura bakmayın

LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım LOL Çin Server'ında oynuyorum. Soruları alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruath -- 19 Aralık 2014; 10:08:16 >

• Temelli cindemi yasayacaksin üniversite felanmi okuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir sorum var ; Çin'de yaşaıp çince bilmiyorsun " mid or feed " nasıl diyorsun qamqi ?
  • Buralar değerlenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Benim bir sorum var ; Çin'de yaşaıp çince bilmiyorsun " mid or feed " nasıl diyorsun qamqi ?

Bilsem de demem çünkü jungle oynarım sadece ama redditten nasıl denileceğini öğrendim, klavyede çince yok olsa sırf denemek için yazardım

dipnot: mid lane anca d5 seviyesinde oynarım. Beceremem. O yüzden rank oynarken muhtemelen yapmam zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: blendinho

Temelli cindemi yasayacaksin üniversite felanmi okuyorsun

Çalışıyorum. Elektronik mühendisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3iks

quote:

Orijinalden alıntı: blendinho

Temelli cindemi yasayacaksin üniversite felanmi okuyorsun

Çalışıyorum. Elektronik mühendisiyim

Aha bu önemli boşver sen lol'ü de hangi kanalla gittin sen onu de bi bakayım

Maaş durumları nasıl bir de ? Çalışma iznini nasıl alıyoruz ? Firma ile bağlantıya nası geçtin ? Teach me master, i am listening

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çekikler dil konusunda takıntılıdır. Onların dilini bilmediğin sürece orada işe giremiyorsun diye biliyorum. Nasıl başardın bunu?

• Facebook oyunları üreten bir oyun firmasında çalışıyorum. Operasyon bölümündeyim ve sadece Türkçe-İngilizce için bana ihtiyaçları var. Mesleğim ile doğrudan alakalı değil farkındayım. İş detaylarına çok girmiyim konu dağılmasın

Maaşlar 2000 dolardan başlar. Deneyime ve bir takım özel durumlara göre değişir. Kendi maaşımı söylemem uygun değil bro onu sormayın

Yaşam şartları çok daha uygun. Metro 70 kuruş civarı. Sınırsız gezebiliyosun tek biletle. Barda içtiğin bira 3.5 Tl civarı. Taksi TR'nin üçte biri. Doyabileceğin türde yemek bir öğün max 10 TL. Şirket kahvaltı-öğle yemeği+ günlük çerezini(çikolata fıstık kek vs vs) veriyor. O yüzden hayat daha kolay
  • quote:

Facebook oyunları üreten bir oyun firmasında çalışıyorum. Operasyon bölümündeyim ve sadece Türkçe-İngilizce için bana ihtiyaçları var. Mesleğim ile doğrudan alakalı değil farkındayım. İş detaylarına çok girmiyim konu dağılmasın

Maaşlar 2000 dolardan başlar. Deneyime ve bir takım özel durumlara göre değişir. Kendi maaşımı söylemem uygun değil bro onu sormayın

Yaşam şartları çok daha uygun. Metro 70 kuruş civarı. Sınırsız gezebiliyosun tek biletle. Barda içtiğin bira 3.5 Tl civarı. Taksi TR'nin üçte biri. Doyabileceğin türde yemek bir öğün max 10 TL. Şirket kahvaltı-öğle yemeği+ günlük çerezini(çikolata fıstık kek vs vs) veriyor. O yüzden hayat daha kolay

Çalışma izninden bahsetmemişsin. Şirket mi ayarladı ?

Gerçi ben metalurji mühendisiyim. Benim meslek dalımda sürekli iletişim durumu söz konusu o bağlamda çince büyük sıkıntı. Daha ziyade yurt dışında başka işleri kovalamaktayım çok sıkıldım ülke de ki garip eşitsizliklerden.

• Evet çalışma iznini onlar ayarladı. Pasaportum zaten vardı. Davetiye olduktan sonra gerisi kolay. Bireysel sıkıntıların yoksa şirket ile sözde anlaştıktan sonra 1 ay içinde çalışma izni dahil yurtdışında oluyosun. 1 ay kadar da burda işlemin sürüyor. Sonra sözleşme yapıyorsun. Uçak-vize-prosedür masraflarını şirket karşılar
  • Değerlenir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun içeriğinde farklılık var mı? Splashart, kostüm, şampiyon görünümü gibi.

• Takip

• Iyi de bundan bana ne

• quote:

Facebook oyunları üreten bir oyun firmasında çalışıyorum. Operasyon bölümündeyim ve sadece Türkçe-İngilizce için bana ihtiyaçları var. Mesleğim ile doğrudan alakalı değil farkındayım. İş detaylarına çok girmiyim konu dağılmasın

Kanki bi sorsana bakayım eleman lazım mı?

• özendim :)

• evli misin, tek mi yaşıyorsun, ev kiraları ne kadar ? :D
  • Ozet olarak ''Bir sey var ama ayni zamanda yok'' anladim ben :)
  • Keşke tr de de iletişim az olsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.