Şimdi Ara

LoL'de bir tane bile kill alamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlk olarak önereceğim karakter master ama onu kullanamıyorum diyorsan Xin Zhao adlı şampıyon u öneririm. Hızlı kasılırsın buildleri internetten araştırıp hızlı dizersin.You tube deki videoları ayrıca izlemeni tavsiye edrim
    @alp3446
  • alp3446 kullanıcısına yanıt
    biri şuna master yi atsın
  • bazen geceleri yeni başlayan arkadaşlarıma lol öğretiyorum. eğer nick'ini söylersen seninlede beraber gireriz oyun içinde öğretmeye çalışırım.
  • burada yeni başlyanlar için çok güzel bi rehber hazırlanmış

burda da oyniycağın şampiyona nasıl eşyalar dizmeni ve onunla ilgili küçük taktikleri bulabilirsin

en iyi başlangıç şampiyonları ise

katarina, garen, master yi, ashe, xin zhao'dur

şunuda söyleyeyim
    master yi ve garen'in oyun içinde önerilen başlangıç eşyası avcı palası olabilir, onunla başlama.
    eğer ormanda oynamiycaksan( ki levelin düşükken ormanda oynama) avcı palası ile başlanmaz. sen direk doran eşyalarından biri al ve git koridor'una(tanksan doran kalkanı, büyücüysen doran yüzüğü, saldırı odaklı bi şampiyonsan doran kılıcı) git koridor'una. onun dışında her birinden birer tane almak koşulu ile önerilen itemlerin önce en gereklileri kısmını sonrada duruma göre savunma yada saldırı kısmını tamamla.

oyun içinde ise minyonların arkasında durmaya çalış ve oyunun ilk anlarında sen adama dalarken minyonlarında sana vurmadıgından emin ol(minyonların üstünde yıldırım işaretine benzer bi işaret çıkıyor sana saldırırlarken).

minyonlara otomatik saldırma sürekli lanede sağ sol yapıp hareket et ve canı dip kalan minyona gidip son vuruşu yap. nasıl yapıcam diyorsanda bu video'yu izleyebilirsin.
    en iyi son vuruş yapabilceğin şampiyon ise annie'dir
    annie'nin q skill'i ile minyon kesersen mana harcamadıgı için çok rahatlıkla bekleyip bekleyip dip cana yakınken q atarak minyon kaçırma oranını en az'a indirebilirsin.

son olarakda bu düşük seviye oyunu izleyerek bir şeyler kapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlucard -- 7 Ağustos 2014; 7:05:21 >

• GAREN al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna ilk basladigim zaman dumduz yuruyup kuleye olmustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rakip minyonların arasında adamla savaşma. aldığın hasarın yarısını minyonlardan alıyor olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Oyuna ilk basladigim zaman dumduz yuruyup kuleye olmustum.
    quote:

Orijinalden alynty: Vikernes

Oyuna ilk basladigim zaman dumduz yuruyup kuleye olmustum.

Oda bisey mi ben oyun boyunca sadece 5 can potu 5 mana potu alirdim marketteki itemler gerçek parayla falan aliniyor sanardim ama hiç moba geçmisim yoktu westte basladim 2 hesap açtym 2 side ban yiyince trye geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSaffron -- 7 Ağustos 2014; 9:19:27 >

• Oyunu bırak gitsin eglenmedigin bir oyun için niye hırs yapıyorsun

• Biz de bir zamanlar böyleydik merak etme sene de öğrenirsin yakında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda bir kere öldükten sonra karşındaki eleman

+ item alıyor. Vuruşunu belki de 2ye katlıyor. Kesmen 2 kat daha zor.
    + lvl atlıyor. Skillerine bir tane daha verdiği için kafadan 80-90 daha fazla vuruyor.

sen 2-3 defa öldükten sonra senin %100 canın onların %50 canı da olsa, seni keserler. zaten onların %50 hpsi senin %70 hpne eş değer bişey.

He bir de, büyücü oynarken sakın sağ tık kapışmasına girme. Karşında saldırı gücü adam varsa sen 40 40 vururken adam 120 120 vurur. Büyücünün işi büyüyle işini halletmektir. Tabiii, 2-3 defa öldüysen büyücüysen adama skillerini hiç atma bile. NEDEN? çünkü manan biter, adamı gıdıklarsın. Git minyon kes para kazan. Mesela atıyorum ryze oynuyorsun, adama attın skilleri, ölecek gibi değilse bırak peşini hemen düz vurmaya devam etme. Çünkü düz vuruşlarını vururken sen 40 vuruyorsun. Sana 10 tane minyon 15-20 vuruyor. Minyon olmasa bile düz vururken kaçırdığın minyonlara yazık.
    25golddan hesap et 12 minyon = 1 kill. 12 tane aldığın minyon sana 300gold veriyor. Minyonları önemse, kaçırmamaya çalış. Son vuruşu dikkatli yap paranı al.
    Ayrıca boştayken heroyu minyonlara bırakma, SÜREKLİ hareket et minyonlara vurmasın senin karakter. tam böyle 1 vuruşluk canı kaldığında minyona tıkla tamamdır.

Mesela sana şimdi fazla vuran karakterler öneriyim daha rahat yaparsın
    büyücü: annie, ziggs, akali, brand
    savaşçı: jax, fiora, darius, garen (e fullücen), pantheon

eşya olarak savaşçıya direk saldırı hızı çıkma. bir tane 3000lik büyük bir saldırı gücü itemi bitir.
    mesela uzakçı savaşçılara, fioraya ebedi kılıç
    mesela jaxa üçlü kuvvet
    büyücülere de mana bitmesin diye bitane ahenk kadehi al. 880 gold mana çok zor bitiyor bunu alınca. sürekli ölüyorsan can versin diye rylai falan çık. baktın kill alıyon sürekli rabadonun şapkasını çıkarsın.
    manası olmayan karakterlere alma ahenk kadehini

bu dediklerimi yaparsan, temelleri oturtursun.

bir de dikkatimi çekti oynadığın herolardan teemo ve varus sadece diğerlerine göre daha çok vuran karakterler.
    mesela varus oynarken adamın üstünde işaret çıkar. (bir tane W skilline vermen lazım en az) adamın üstünde 3 tane işaret olduğunda Q atarsan çok daha fazla vurursun. sen buna dikkat ettin mi? skilleri tam anlamıyla oku ve anla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 7 Ağustos 2014; 9:54:37 >

• Giriste baslangicta oynuyorum fakat ne zaman girsem oyunda 30 level adamlar oluyo surekli killeri aliyolar ben ugrasip orda bi kill yapcakken gelip vuruyolar ben de surekli tabiki haliyle geri kaliyorum olup olup duruyorum sonra tabi tabloda ben 0 kill bu soz ettiklerim 30 40 kill sadece ego kasmaya giren ve bazen bota mi oluyon hahaha tarzi asagilamalar yapan cok bilmis arkadaslar sayesinde oyundan soguyorum ne zaman girsem moralim bozuk cikiyorum..

• psikololün eğitici videolarını falan izle adam bir zamanlar profesyonel oyuncuymuş
  • oyunu bırak hiç uğraşma.
  • Minyon biçerek güçlenmeye çalış. Son vuruşu kendin yaparak öldürmeye çalış. Ancak o zaman altın alabilirsin ve yaklaşık 20 minyon almak bir kill almak kadar altın verir. Botlara karşı da oynama boşver, pvp girip diğer kişilerle oyna. Botların algoritması bellidir, sana bir gelişim vermez. 30. seviye olana kadar şampiyonları, oyunu öğrenmeye çalış. Kazan ya da kaybet bir önemi yok. Dereceli diye bahsedilen kümeni belirleyen maçlar oynamaya başlayacaksın 30 olunca o zamanki galibiyetler falan önemli.
  • Bir o zaman verilen cevaplara bak birde şimdikine hemen 2 mesaj yukarda direkt bırak yazmış . Böyle veletler yüzünden forum gitti işte
  • Kule tanklamadığına emin misin sen

• Beyler şimdi geçmişe bakıyorum da ne kadar noobmuşum diye

Artık böyle saçma şeyler yok, zaten arkadaşlarla girip taşıyorum Artık en fazla 8 kez ölüyorum. 20 kez ölme falan yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp3446 -- 14 Haziran 2016; 15:15:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.