Şimdi Ara

LoL'de bir tane bile kill alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, içime bir LoL oynama duygusu geldi ve LoL oynamaya başladım. Oynamaz olaydım. Her zaman ölüyorum. Anca botları öldürüyorum. Oda giriş seviyesinde. Başlangıçdada tık yok. Nasıl oluyorsa adamın canı yarıda iken benimki full. Ama nasılsa ölüyorum. Teemo, Ashe, Ryze, Aatrox, Varus, Nunu gibi şampiyonlar oynadım. Hiç birinde tın yok. Hepsinde ölüyorum. Bazen oyun hakkında hiç bir şey bilmediğim içindir diyorum. Şimdi diyeceksiniz ki, işte ADC oyna bilmem ne? Ben hiç bir şey bilmiyorum.

• Annie oyna saglam damage var hem de yeni oynayanlar icin iyi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master yi tam sana göre

• Karşındaki şampiyonun özelliklerini bilmezsen çok normal. Zamanla geçer.
  • Ben ilk başladığımda ciddi ciddi skill atmasını bilmiyordum. Şuan platinim. öyle düşünme yani zamanla alışacaksın bol bol bot oyunu oyna ve en onemlisi twitch tvde stream denen profesyonel yayınları izle. Oynayış şekillerini püf noktalarını nezaman nerede ne yapman gerektiğini öğrenirsin. Bütün şampiyonları oyna hepsini iyi kötü bil,ve en onemlisi hangi heroya ne kasacagini,bil. Istediğin heroyu google yazıp build yazarsan çıkacaktır. (örnegin varus build)

• Master yi ile başla sonra trya geç 6300 yapıncada darius al bu 3 ü çok kolay herolardır.
  • Dediklerinizin hepsini yaptım. Master Yi denedim, stream izledim, 2-3 aydır oynuyorum ama nafile. Az önce oldu. Adamın canı çeyrek, benimki full. Nasıl oldu anlamadım, tı tak tak diye aldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol den hala zevk alan var mi?
    9 yıl önce açıldı
    DotA 2 de Hile var mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Artık o kadar sinirleniyorum ki, oyunu yarıda kapatıyorum. Sonra cezayıda alıyorum. 3 günlük cezada şimdi aldım.
  • Sampiyonlari tanimadan bu duruma dusmen normal.Zaman icinde butun sampiyonlar hakkinda kafanda bir izlenim olusacak ve potansiyellerinin farkinda olacaksin.zaman nerde ne yapman gerektiğini kestirmeye basliyacaksin.

• Hocam ilk olarak oynayacağın şampiyonun özelliklerini iyi bilmen ve alışman lazım. Ardından alman gereken eşyaları seçmelisin. İnternette çok fazla karakter eşya dizilimi(build) var fakat her durumda aynı build dizilmez, ne zaman ne dizileceğini kendin belirleyeceksin.
    Diğer en önemli konu ise oynadıpın rakibin özeliklerini ve yeteneklerini bileceksin ki her an ne yapabiliceğine hazırlıklı olacaksın. Yetenek (skill) süreleri vb.
    Sonrasında haritayı takşp etmelisin takımın durumu ve düşmanın konumu çok önemli o yüzden oyuncular rakibi görmek adına ward alıp koyarlar. Çünkü bir kez ölmek bile rahat farm yapmasını sağlayacak ve avantajı eline geçirecek.
    Tavsiyem kendin oyun oluşturup karakterleri 6 lvl'e kadar oynayıp yetenekelrini öğrenmen. Youtube'dan iyi oynayan oyuncuları izlemen ve yaptıkları olayları analiz etmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim 1. si icinde rakip oldurme amaci olmasin. botlarla oynarken sadece canini azaltmaya calis ve geri cekil tank oynayabilirsin blitzcrank diye champ var onu dene bir de full zirh ve buyu direnci kas canin daha az gider.

ayrica arkadasin varsa onunla birlikte oyna o sana oyunun asil amacini anlatsin global gorevleri filan

• Dediklerinizi yapmaya çalışacağım. Ama her öldüğümde( 20'den aşağı inmiyor maşallah), fena bir biçimde sinirleniyorum. Bu da oyunu bırakmama sebep olabilir. Oyunu nasıl eğlenceli kılarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

Merhabalar, içime bir LoL oynama duygusu geldi ve LoL oynamaya başladım. Oynamaz olaydım. Her zaman ölüyorum. Anca botları öldürüyorum. Oda giriş seviyesinde. Başlangıçdada tık yok. Nasıl oluyorsa adamın canı yarıda iken benimki full. Ama nasılsa ölüyorum. Teemo, Ashe, Ryze, Aatrox, Varus, Nunu gibi şampiyonlar oynadım. Hiç birinde tın yok. Hepsinde ölüyorum. Bazen oyun hakkında hiç bir şey bilmediğim içindir diyorum. Şimdi diyeceksiniz ki, işte ADC oyna bilmem ne? Ben hiç bir şey bilmiyorum.

Demek ki buildin yanlış

• Garen al, ultiyi adamın canı az kaldığında at bi de ignite at ölümü garanti olsun
  • Support oyna kill alamadım diye uzulmezsin

• Oyna darius bam bam
  • Oyunu bu kadar ciddiye alma Alışırsın ilk başlarda herkes senin gibiydi.
  • Build, Support, ulti onlar ne la öyle :D Master Yi vallahi çok kolay. Ne kolayı lan dakka başı ölüyorum. En iyisi Teemo :) Gerçi onlada ölüyoruz ama. Oyunun terimlerini bana açıklar mısınız? Benim anlayacağım dilden.
  • Build satın aldığın eşyalar , support başlangıç için gereksizdir ilerde ögrenirsin , ulti 4 tuşundaki yetenek .

Oyunu kavraman için tavsiyem şu öncelikle ashe al

Yeteneklerden ilk w sonra q yu fulle

Minyonlara son vuruş yap bol bol.

TAB tuşu ile rakiplerin aldığı eşyalara bak çok fazlaysa onunla savaşma.

Doranın kılıcı ile bir pot alıp başla ve satma o kılıcı erkenden

1300 altın biriktirip çizme ve vampiri asa al

Ondan sonra sırasıyla kanasusamış, savaş çizmesi, statikk hançer , ebedi kılıç , son fısıltı , koruyucu melek eşyalarını al

Adamlara vurup kaç ve hasar yememeye çalış .

Soruların varsa bana ulaşabilirsin

Not: Kuleler çok güçlüdür kule altında kule minyona varsa bile rakibe saldırır san kule sana döner kule altına girme ve kule den hasar slma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade Waltz -- 7 Ağustos 2014; 1:59:59 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.