Arkadaslar sanki yillar gectikce oyuncu kalitesi dusuyor... Onune gelen ana baci sovuyor annesini sokakta bulmus gibi. Yahu adama sinyal atiyorum, kes anani avradini ***** falan saydirmaya basliyor aninda, oyle sinir edici sekilde de degil, 1 tane SS sinyali atiyorum kafayi yiyor millet. Ne bu ofke nefret? adama diyorum ki karsimda kekelersin klavyeden sovme, adam daha cok sovuyor, bir de gecen gun bir sey fark ettim, bir shaco geldi takima oyun boyu sadece kufretti mute attim, bir sonraki oyun tekrar geldi ve muteli degildi adam. ve adam en az 30 dk boyunca sovdu en az 3 kisi raporladik ne bir bildirim ne bir sey. hesabini takip ediyorum adam catir cutur oynuyor valla. ben zamaninda gerizekali yazdim diye sohbet cezasi yemistim. ben bir de NA sunucusunda oynuyorum, evet oyuncular asiri iyi degil ama kimse mi kullanmaz sohbeti. 5-10 oyunda bir 1 tane flamer ya geliyor ya gelmiyor. o da en fazla 2-3 flame atip susuyor. Turkiye sunucusu oyle degil, kimse susmuyor. Jungle ganke geldi bir kere ben ADC iken killer jungleda kaldi adam killere son vurus yapamadim diye ana baci sovdu 20 dk boyunca. vallahi biktim ya |
Lol'de her gecen gun kufurbazlarin sayisinin daha cok artmasi
-
-
Çene çok bizde, popüler olduğu için kitlede her türlü insan var, chat kullanımı düşük eloda fazla, tavsiyem /sustur all yaparak oyuna odaklanmanız.
Taşkınlık yapan oyuncuyu raporlayın, eğer ki tek sefere mahsus tilt olduysa hatasını tekrarlama olasılığı düşüktür fakat gerçekten toxic bir oyuncu ise engellenilmesi kaçınılmaz.
Kişi için ticket de gönderebilirsin.
-
benim anladığım riot türkiye belkide global; nefret söylemi, homofobik ve dini duygularla alakalı kullanılan kötü kelimelerin sahiplerini banlıyor. kendim bu deneyimi yaşadım. genelde çünkü küfürleşilince karşılıklı atışmalar halinde oluyor ve ya report olmuyor ya da report olsa da riot buna ses etmiyor ama maalesef sıkıntı olan tahminlerime göre riot küfür eden kişi tek yönlü küfür ettiyse bunu da banlamıyor. bunu çözdüğü zaman sıkıntı kalmaz.
-
w
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran993 -- 30 Nisan 2021; 16:30:2 > -
Çoluk çocuk dolu.Neredeyse her oyun Allah’a küfreden veletler var.Öyle boş kalitesiz bir nesil var ki şu ülkede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedava ve popüler oyun olunca bu durumlar kaçınılmaz ayrıca güncellemelerde iyice oyunu bitirdi. Bende artık bıraktım eskisi gibi tat vermeyen bir oyun haline döndü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X