Şimdi Ara

LoL'den Geldim, Ucundan Tavsiye Lütfen ^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi kaç saate pc e geçicem eklicem arkadaşlar, sabah Phantom lancer oynadım Allah ım bu kadar zevk veren hero yok çok çok zevk aldım birde ezdim baya oyun sonu 22-4 dü ve o maçı kaybediyorduk az daha. Baya kasmışlardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bögüalp kullanıcısına yanıt
    Sizi bulamadım çıkmıyor, sadece mirkwood yazdığımda cıkıyor baya ilk başta Tuğçe çıkıyör

• Invoker oynamaya alistir kendini , onu oynarsan hepsini oynarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce oyunu öğren invoker ı felan sonra öğrenirsin.

şunların twitch videolarına bakabilirsin. Hepsi geçmiş yayınları paylaşmış mı bilmiyorum ama izlediğin kadarıyla işte..

http://www.twitch.tv/sing_sing
    http://www.twitch.tv/arteezy/profile
    http://www.twitch.tv/wagamamatv/profile
    http://www.twitch.tv/w33haa/profile
    http://www.twitch.tv/merlinidota/profile

meepo, invoker vs. gibi herolardan şimdilik uzak dur. Oyunu çözmeden support alıp etkisiz eleman olma. Her saniyeni değerlendir, her yerden gold al ve karşıya kastırtmamaya çalış. Üstünde hep teleport scroll olsun. Hemen hemen her yere teleport ile git.. Teleport parası gözünü korkutmasın, gittiğin yerden parasından fazlasını çıkartır + xp kazanırsın.

Karşının itemlarını kontrol et, manasını kontrol et.. Hangi yeteneklerini kullanabilir o mana ile bunları bil. Ölecek gibiysen karşıda stun yoksa ve kaçamıyorsan teleportscroll a çift tıkla base e uza.

Öyle lol deki gibi sen aşağı sen yukarı kavramı pek yoktur. Koridorunda takılıp "ben burayı kazandım, takım noob ondna kaybettik" diye birşey diyemezsin. Herkes her yere yardım eder. Gerekirse vucudun ile kalkan olacaksın. Adamlara çarpıp yavaşlatacaksın. Yada arkadaşın ölmesin diye alan skillinin içine girip hasarı paylaşacaksın. Dota biraz gariptir. Yeni başlayana sıkıcı gibi görüne bilir ama 2 sinide oynayan birisi olarak dota daha hareketlidir diyebilirim. Tek problem skill spamlayamamak olur.

50 winden sonra oyunu çözmeye başladığına inanıyorsan "tek çekiliş" modunda gir. Bu sana 1str,1int,1dex hero verir içlerinden seçersin. Bu sayede farklı herolar ile oynama/karşı karşıya gelme şansını yakalarsın. Noobları ezmeyi bir halt zanneden 2-3k oyuncuları yeni hesap ile karşına denk gelmez.

Ayrıca biraz araştırmalısın. Skillerini sıraya sokmasını, ilüzyonları kullanmayı... Yeri gelecek ilüzyonunu hero gibi yönetip karşıyı yemleyeceksin (örneğin : rakip kovalıyor. ilüzyonları çıkartıp ilüzyonun birisini kaçırmaya çalışacaksın. diğer 2 sini başka yöne yollayacasın. Sanki ilüzyon gerçekmişte diğer 2 si değilmiş gibi :P)
    oyunu çözdükçe farklı bir oyun olduğunu görürsün. ilk tecrübe kısmı lol gibi hareketli görünmez ama öğrendikçe oyunu aslında istersen yavaş istersen hareketli bir yapıya sokabildiğini görürsün. Örnek olarak bakabilirsin (öyle seçmece bir oyun aramadım. En son bir tanesine tıkladımhttp://www.twitch.tv/sing_sing/c/4782582 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 21 Ekim 2014; 3:13:00 >

• Yeni baslayanlara support tavsiye etmeyin ya duzgun support oynamak carry, semi carry oynamaktan daha zor. Supportlamayı bilmeyen adam picklemesin daha iyi bence. Oyuna yeni baslayanlara en iyi secim semi carryler. Slardar, ursa vs.

• Olay sadece düzgün support oynamak değil. Support çözmesi pek zor değil. Ama oyundaki heroları bilmek gerekiyor. Sadece kendi bildiklerin ile support oynamak zor. Ayrıca support oynayan biraz boş kaldığından, haritayı takip eder, intel vs. verir. Kim ne item almış, gözden kaçan şeyleri söyler. Sadece supportun işi bilmesi yetersiz gelir bir yerden sonra, birazda arkadaş canlısı olması gerek :P. Sevmeli carryleri beslemeli.
  • Yok support oynayamıyorum ben, mobaya uzak olmadığım için o derece acemi değilim ama dota daha farklı tabi. Şimdilik kazanmaktadır cok heroları öğrenmeye çalışıyorum. Hayatım boyunca ben her oyunda carry oynamışımdır özellikle ana statı çeviklik olanlar, mmorpg de rogue,hunter falan, LOL de adc oynuyordum, burdada dextery heroları ile iyi oynuyorum Huskar aldım dün gece çöp ıyy böö hiç sarmadı, adama zıplıyom ikimizde low hp kalıyoruz eğer takımın hödükse Huskar cidden işe yaramıyormuş. Bana öyle geldi bilmiyorum

Sağolun tip ler için ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 21 Ekim 2014; 10:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Yok support oynayamıyorum ben, mobaya uzak olmadığım için o derece acemi değilim ama dota daha farklı tabi. Şimdilik kazanmaktadır cok heroları öğrenmeye çalışıyorum. Hayatım boyunca ben her oyunda carry oynamışımdır özellikle ana statı çeviklik olanlar, mmorpg de rogue,hunter falan, LOL de adc oynuyordum, burdada dextery heroları ile iyi oynuyorum Huskar aldım dün gece çöp ıyy böö hiç sarmadı, adama zıplıyom ikimizde low hp kalıyoruz eğer takımın hödükse Huskar cidden işe yaramıyormuş. Bana öyle geldi bilmiyorum

Sağolun tip ler için ^^

Karşıda hep skilleriyle is yapan herolar varsa huskar ortaligi kasip kavurur. Cani %10dayken linanin ultisini (1000 damage falan) Yese bile olmez. Huskar cani azaldikca guclenen bir hero. Tavsiyem blink dagger alarak ursa oynaman hem kacislari hem yakalamayi ogrenirsin. Ayni sey slardar icin de gecerli bu iki heroyla ben ogrendim oynamayi. Bir sıkımlık canı olan herolarla oynama bence çok feedlersin.

• Ya 3 gün de oyundan soğudum bu Pudge nasıl bi lanet herodur ya. Ne zaman oynasam hep karşıya Pudge geliyor, kazanacağımız oyunu kaybediyoruz sırf. Bi kere benim takımıma düşsün ya. Hep karşı takım hep karşı takım, bi hook atıyor 10km zaten. Saçmalık bişey ya. Lose streak yapmaya basladım sırf o hero yüzünden, Allah rızası için biri geldin Pudge oynasın bi kere takımımda görmek istiyorum şu heroyu

• Bak daha oyunu bilmeden "takım iş yapamıyorsa huskar hiç birşey" demeye başlamışsın. Boşver sen takımını kendine bak. Kendi eksiklerini gör öyle gelişirsin. Oyunu biliyor olsan bile baktın takım sana ayak uyduramıyor, sen onlara ayak uydur? Yani en iyi sen olsan bile başkalarına suç atarak bir yere varamazsın. Ki... büyük ihtimal en kötü sensindir :P
  • Pudge'ı early gamede viper, late gamede lifestealer mort eder. Viper kolay herodur ögrenebilirsin onunla. Özellikle corrosive skin skilline ver dokundumu zehirlenir q atarsın üstüne sürekli kaçamaz falan hem büyüsel hasara direnç veriyor o skill rotdan da az damage alırsın. Q ata ata kesersin herifi q spamlayacaksın

Daha sonra hooktan kaçmayı falan öğrenirsen işin daha kolay olur. Pudgeın gizlenip hook attığı yerleri görecek şekilde ward at, hook yememek için creeplerin diğer tarafında dur falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 21 Ekim 2014; 16:50:14 >
  • Abi benlik sıkıntı olmuyor pek LOL de blitz sagolsun karşıda olunca dans ediyoruz hani aynı hesap ondan np ama millet öyle olmuyo bazen kolay kolay kill alıyo Pudge sonra 5 kişinin arasına göbeğini aça aça giriyo kaybediyoruz

• E git kes herifi. Biraz focusla hallolur. Zaten pudge armor yoksunu bir hero biri deso ile vurursa biraz focuslayıp kesersiniz. Bak sana tavsiye hero vereyim git bristleback pickle ilk pt vanguard bir de void stone çık. Voidstone skill spamlamana büyük fayda sağlar. Ulti açıldı git pudge ın yanına bir sümük at bir quill spray bir sümük bir quill 3. Seviye quill ile 6 armor azaltırsın 3 kere sümükleyip zaten ulti ile damage geliyor vura vura indir. Ezbere build gidilmez normalde ama ben pt vanguard shiva hot hood kasıyorum. Seni kesmek için en az 3 kişi gelirler yoksa parçalarsın.

Pudgeın rotdan cok etkileniyorsan hoodu daha once kasabilirsin.

Ayrıca oyun başında ring of basilius skill kullanmana yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 21 Ekim 2014; 17:45:40 >
  • Ya ben o heroya tapıyorum ilk oynadığım oydu çok zevkli bişey ya, counterlıyorsa gidip brist alıcam her Pudge oyununda

• Counter meselesi değil de her türlü dayanıklı bir hero. 8 k hpli pudge kestim o adamla. Oyun kaydı silinmediyse atarım oyunu izlersin

• Tamam bekliyorum pm den

• Izledin mi? Kalkmis mi yukleme secenegi?

• Bakmadım heniz simdi pc geçiyorum bakcam

• pudgeden sıkıldıysan juggernaut pickle, hook attığı gibi Q'ya aban, çektiği gibi blade fury açarsan rot hasarını yemezsin, blade fury bitine kadar peşinde gez, bittiği gibi omnislash at. pudge ölüme hook atar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.