Şimdi Ara

lol dışında oynayabileceğim oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

GBA4iOS indir arabada, evde, restorantta, dönercide sıkıldığın zamanlar Pokémon Fire Red klasiğini oyna. Çok sarıyor, canım sıkıldıkça oynuyorum. Aradada The Legend of Zelda oynuyorum.

+1
    Pokemona basla. 2 gunde 12 saat oynamistim evde oturup :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

şu hayatta kalma oyunu var onu dene bende deneyecem bi ara onu

O kadar da zevkli değil. MC'de ki gibi ev yapamıyorsun, ihtiyaçlarını karşılamak için harita da bayağı açılman lazım. Mesela buzdolabı için gear arayacaksın ama haritada neredeyse yok sayılabilecek kadar temple var. Co-op olsaydı oynanırdı ama bu şekilde çooook sıkıcı. Bir de eğer oynayacaksan evini kesinlikle kurbağa gölcüklerinin bulunduğu yerlere kur. Sınırsız balık tutabilirsin orada.

ev falan nası kuracazki ilk defa oynayacam ben daha. görselleri hoşuma gitti sadece böyle 2d gibi ultima online gibi =) ultima online yıllarca oynadım 8 9 10 yıl belki bu yüzden merak sadece. eğer bilgin falan var ise yardımcı olursun demi şuan indirdim kuruyorum

En başta 1-2 chest, yapabilirsen tencere ve taşla yapılan kamp ateşini yapacaksın. Ağaçları kestiğin zaman kozalakları biriktir evin yakınlarında bir yerlere dik. Bazen haritadan köpekler felan direk üstüne geliyor onlara dikkat et. Örümcek ağları oyundaki en değerli maddelerden biri ve bulması da kolay değil. Alması da bayağı zor. Gördüğün yer de yuvalarını yık örümceklerin çünkü yuvalar 3. seviyeye çıktığında çok büyük yeni bi örümcek oluşuyor. Harita da mamut gibi büyük yaratıklar var sürü olarak geziyolar, onlara sakın birlikteyken dalma hepsi birden üstüne çullanır, onları bumerang gibi uzaktan vuran aletlerle kesebilirsin. Kış gelmeden tedbirlerini al çünkü kışın hiç bir şekilde yemek felan bulamazsın.

• dead island oyna zombi döversin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceW.

quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

quote:

Orijinalden alıntı: BruceW.

Bi arkadaş dont starve önerdi bugün indirdim boyutu büyük değil 300 mb yükledim pek sarmadı beni gece olunca yaratıklar filan var ama karanlıkta kamp kurarsan kimse gelmiyo daha oyunun amacını tam anlamadım eşyalar filan yapıyon kazma filan bi dene istersen.

oyun online mı

Hayır değil internetten videolarına bakabilirsin

teşekkürler zekent guardsman bob oynarken görmüştüm ama online olup olmadğnı merak ediyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

O kadar da zevkli değil. MC'de ki gibi ev yapamıyorsun, ihtiyaçlarını karşılamak için harita da bayağı açılman lazım. Mesela buzdolabı için gear arayacaksın ama haritada neredeyse yok sayılabilecek kadar temple var. Co-op olsaydı oynanırdı ama bu şekilde çooook sıkıcı. Bir de eğer oynayacaksan evini kesinlikle kurbağa gölcüklerinin bulunduğu yerlere kur. Sınırsız balık tutabilirsin orada.

ev falan nası kuracazki ilk defa oynayacam ben daha. görselleri hoşuma gitti sadece böyle 2d gibi ultima online gibi =) ultima online yıllarca oynadım 8 9 10 yıl belki bu yüzden merak sadece. eğer bilgin falan var ise yardımcı olursun demi şuan indirdim kuruyorum

En başta 1-2 chest, yapabilirsen tencere ve taşla yapılan kamp ateşini yapacaksın. Ağaçları kestiğin zaman kozalakları biriktir evin yakınlarında bir yerlere dik. Bazen haritadan köpekler felan direk üstüne geliyor onlara dikkat et. Örümcek ağları oyundaki en değerli maddelerden biri ve bulması da kolay değil. Alması da bayağı zor. Gördüğün yer de yuvalarını yık örümceklerin çünkü yuvalar 3. seviyeye çıktığında çok büyük yeni bi örümcek oluşuyor. Harita da mamut gibi büyük yaratıklar var sürü olarak geziyolar, onlara sakın birlikteyken dalma hepsi birden üstüne çullanır, onları bumerang gibi uzaktan vuran aletlerle kesebilirsin. Kış gelmeden tedbirlerini al çünkü kışın hiç bir şekilde yemek felan bulamazsın.

daha hiç bir bilgim olmadığı ve biraz inglizce özürlüsü olduğumdan ateşi bile nasıl yakacağımı bulamadım :D bakalım oynaya oynaya kaparım bişiler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

daha hiç bir bilgim olmadığı ve biraz inglizce özürlüsü olduğumdan ateşi bile nasıl yakacağımı bulamadım :D bakalım oynaya oynaya kaparım bişiler

Solda aletler gibi bi sekme var ismini bilmiyorum oraya tıkla orda ateşi seçme yeri var ordan en üsttekini seç :D ama tabi malzeme istiyo yapmak için

• batman arkham origins, cod:ghost
  • civilization 5
    değişik türden strateji oyununu seviyorsan
  • The Binding of Isaac sıkıntıya karşı iyidir.
  • dont starve indirebileceğim bir yer söyleyebilirmisiniz? yada pm?
  • bir cevap yokmu ya bu forum eskiden böyle değildi
  • Age of empires 2 - 3 geçen gün sardım biraz sonra bıktım yine bayağı oynayınca tek kişi olunca zevkli olmuyor arklarla bağlanınca güzel.

Minecraft bu oyundan sıkılmana imkan yok.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    eminmisin? minecraft ı beta 1.5 ten beri oynuyorum zaten 1.8 iyiydi ondan sonra bozmaya başladı biraz
  • gir bolumsonucanavari.com a bak. yani o kadar geniş tutmuşsun ki çerçeveyi anca seni böyle geniş çaplı siteler paklar.
  • Cs 1.6 online oyna. 2 gündür oyuna girmiyorum oyuna dalınca çıkasın gelmiyor
  • Call Of Duty Black Ops 2 Online

geceleri oynuyorum çok sarıyor
  • dont starve için indirme linki atıın
  • Age of Mythology
  • Chivalry.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Don't Starve
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.