Bildirim
lol dışında oynayabileceğim oyun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dota 3 yani dotanın karesi çarpı dota nedir bunun sonucu? -dota -
Minecraftquote:
Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C
Don't Starve ya da Minecraft. Yok ben klasik takılıyorum dersen metin 2quote:
Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C
Mc demek için gelmiştim -
Minecraft.quote:
Orijinalden alıntı: mahseer898
minecraft bayadır oynuyordum. ezbere biliyorum nerdeysequote:
Orijinalden alıntı: mahseer898
minecraft dışında oyun söyleyebilecek varmı?quote:
Orijinalden alıntı: Veraxe
minecraft bayadır oynuyordum. ezbere biliyorum nerdeyse
Alıntıları Göster -
cayyu pikniktequote:
minecraft dışında oyun söyleyebilecek varmı?
Alıntıları Göster -
GBA4iOS indir arabada, evde, restorantta, dönercide sıkıldığın zamanlar Pokémon Fire Red klasiğini oyna. Çok sarıyor, canım sıkıldıkça oynuyorum. Aradada The Legend of Zelda oynuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: W Wonka
cayyu piknikte
Alıntıları Göster -
Bi arkadaş dont starve önerdi bugün indirdim boyutu büyük değil 300 mb yükledim pek sarmadı beni gece olunca yaratıklar filan var ama karanlıkta kamp kurarsan kimse gelmiyo daha oyunun amacını tam anlamadım eşyalar filan yapıyon kazma filan bi dene istersen.quote:
cayyu piknikte
Alıntıları Göster -
upquote:
cayyu piknikte
Alıntıları Göster -
şu hayatta kalma oyunu var onu dene bende deneyecem bi ara onuquote:
up
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: BruceW.
Bi arkadaş dont starve önerdi bugün indirdim boyutu büyük değil 300 mb yükledim pek sarmadı beni gece olunca yaratıklar filan var ama karanlıkta kamp kurarsan kimse gelmiyo daha oyunun amacını tam anlamadım eşyalar filan yapıyon kazma filan bi dene istersen.
oyun online mı -
bayadır görüyorum bende düşündüm ama işte hayatta kalmalı oyunlar sıkmaya başladı. terraria minecraft vb.quote:
Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut
şu hayatta kalma oyunu var onu dene bende deneyecem bi ara onu
Alıntıları Göster -
quote:
O kadar da zevkli değil. MC'de ki gibi ev yapamıyorsun, ihtiyaçlarını karşılamak için harita da bayağı açılman lazım. Mesela buzdolabı için gear arayacaksın ama haritada neredeyse yok sayılabilecek kadar temple var. Co-op olsaydı oynanırdı ama bu şekilde çooook sıkıcı. Bir de eğer oynayacaksan evini kesinlikle kurbağa gölcüklerinin bulunduğu yerlere kur. Sınırsız balık tutabilirsin orada. -
quote:
Orijinalden alıntı: dyesa
quote:
Orijinalden alıntı: BruceW.
Bi arkadaş dont starve önerdi bugün indirdim boyutu büyük değil 300 mb yükledim pek sarmadı beni gece olunca yaratıklar filan var ama karanlıkta kamp kurarsan kimse gelmiyo daha oyunun amacını tam anlamadım eşyalar filan yapıyon kazma filan bi dene istersen.
oyun online mı
Hayır değil internetten videolarına bakabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
Don't Starve ya da Minecraft. Yok ben klasik takılıyorum dersen metin 2
+1.Minecraft tam bir lol bıraktırma uzmanı. -
quote:
Orijinalden alıntı: W.Röntgen
quote:
O kadar da zevkli değil. MC'de ki gibi ev yapamıyorsun, ihtiyaçlarını karşılamak için harita da bayağı açılman lazım. Mesela buzdolabı için gear arayacaksın ama haritada neredeyse yok sayılabilecek kadar temple var. Co-op olsaydı oynanırdı ama bu şekilde çooook sıkıcı. Bir de eğer oynayacaksan evini kesinlikle kurbağa gölcüklerinin bulunduğu yerlere kur. Sınırsız balık tutabilirsin orada.
ev falan nası kuracazki ilk defa oynayacam ben daha. görselleri hoşuma gitti sadece böyle 2d gibi ultima online gibi =) ultima online yıllarca oynadım 8 9 10 yıl belki bu yüzden merak sadece. eğer bilgin falan var ise yardımcı olursun demi şuan indirdim kuruyorum
-
7 days to die öneririm oyun daha alpha sürümünde minecraft özellikleri taşıyor(crafting,building vs..)Zombilerden hayatta kalmaya çalışıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmutquote:
Orijinalden alıntı: W.Röntgen
quote:
O kadar da zevkli değil. MC'de ki gibi ev yapamıyorsun, ihtiyaçlarını karşılamak için harita da bayağı açılman lazım. Mesela buzdolabı için gear arayacaksın ama haritada neredeyse yok sayılabilecek kadar temple var. Co-op olsaydı oynanırdı ama bu şekilde çooook sıkıcı. Bir de eğer oynayacaksan evini kesinlikle kurbağa gölcüklerinin bulunduğu yerlere kur. Sınırsız balık tutabilirsin orada.
ev falan nası kuracazki ilk defa oynayacam ben daha. görselleri hoşuma gitti sadece böyle 2d gibi ultima online gibi =) ultima online yıllarca oynadım 8 9 10 yıl belki bu yüzden merak sadece. eğer bilgin falan var ise yardımcı olursun demi şuan indirdim kuruyorum
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- qq ne demek
- lol kite ayarları
- fivem tt ne demek
- komik lol nickleri
- 1 milyon shaco ne demek
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X