Şimdi Ara

lol dışında oynayabileceğim oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler lol dışında multiplayer olmayan böyle spiderman gibi yada fps bir oyun önerebilirmisiniz? aradım aradım güzel bir oyun bulamadım.

• Dota 3 yani dotanın karesi çarpı dota nedir bunun sonucu? -dota
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

Dota 3 yani dotanın karesi çarpı dota nedir bunun sonucu? -dota
    Minecraft
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C

Dota 3 yani dotanın karesi çarpı dota nedir bunun sonucu? -dota
    Don't Starve ya da Minecraft. Yok ben klasik takılıyorum dersen metin 2
  • Mc demek için gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Mc demek için gelmiştim
    Minecraft.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Mc demek için gelmiştim
    minecraft bayadır oynuyordum. ezbere biliyorum nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veraxe

minecraft bayadır oynuyordum. ezbere biliyorum nerdeyse

Alıntıları Göster
    minecraft dışında oyun söyleyebilecek varmı?
  • quote:

minecraft dışında oyun söyleyebilecek varmı?

Alıntıları Göster
    cayyu piknikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: W Wonka

cayyu piknikte

Alıntıları Göster
    GBA4iOS indir arabada, evde, restorantta, dönercide sıkıldığın zamanlar Pokémon Fire Red klasiğini oyna. Çok sarıyor, canım sıkıldıkça oynuyorum. Aradada The Legend of Zelda oynuyorum.
  • quote:

cayyu piknikte

Alıntıları Göster
    Bi arkadaş dont starve önerdi bugün indirdim boyutu büyük değil 300 mb yükledim pek sarmadı beni gece olunca yaratıklar filan var ama karanlıkta kamp kurarsan kimse gelmiyo daha oyunun amacını tam anlamadım eşyalar filan yapıyon kazma filan bi dene istersen.
  • quote:

cayyu piknikte

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    şu hayatta kalma oyunu var onu dene bende deneyecem bi ara onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceW.

Bi arkadaş dont starve önerdi bugün indirdim boyutu büyük değil 300 mb yükledim pek sarmadı beni gece olunca yaratıklar filan var ama karanlıkta kamp kurarsan kimse gelmiyo daha oyunun amacını tam anlamadım eşyalar filan yapıyon kazma filan bi dene istersen.

oyun online mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

Alıntıları Göster
    bayadır görüyorum bende düşündüm ama işte hayatta kalmalı oyunlar sıkmaya başladı. terraria minecraft vb.
  • quote:

O kadar da zevkli değil. MC'de ki gibi ev yapamıyorsun, ihtiyaçlarını karşılamak için harita da bayağı açılman lazım. Mesela buzdolabı için gear arayacaksın ama haritada neredeyse yok sayılabilecek kadar temple var. Co-op olsaydı oynanırdı ama bu şekilde çooook sıkıcı. Bir de eğer oynayacaksan evini kesinlikle kurbağa gölcüklerinin bulunduğu yerlere kur. Sınırsız balık tutabilirsin orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

quote:

Orijinalden alıntı: BruceW.

oyun online mı

Hayır değil internetten videolarına bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Don't Starve ya da Minecraft. Yok ben klasik takılıyorum dersen metin 2

+1.Minecraft tam bir lol bıraktırma uzmanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

O kadar da zevkli değil. MC'de ki gibi ev yapamıyorsun, ihtiyaçlarını karşılamak için harita da bayağı açılman lazım. Mesela buzdolabı için gear arayacaksın ama haritada neredeyse yok sayılabilecek kadar temple var. Co-op olsaydı oynanırdı ama bu şekilde çooook sıkıcı. Bir de eğer oynayacaksan evini kesinlikle kurbağa gölcüklerinin bulunduğu yerlere kur. Sınırsız balık tutabilirsin orada.

ev falan nası kuracazki ilk defa oynayacam ben daha. görselleri hoşuma gitti sadece böyle 2d gibi ultima online gibi =) ultima online yıllarca oynadım 8 9 10 yıl belki bu yüzden merak sadece. eğer bilgin falan var ise yardımcı olursun demi şuan indirdim kuruyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

ev falan nası kuracazki ilk defa oynayacam ben daha. görselleri hoşuma gitti sadece böyle 2d gibi ultima online gibi =) ultima online yıllarca oynadım 8 9 10 yıl belki bu yüzden merak sadece. eğer bilgin falan var ise yardımcı olursun demi şuan indirdim kuruyorum

Alıntıları Göster
    7 days to die öneririm oyun daha alpha sürümünde minecraft özellikleri taşıyor(crafting,building vs..)Zombilerden hayatta kalmaya çalışıyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.