Şimdi Ara

LoL dotaya göre çok basit bir oyun. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

36 saat dota 2 oynamışlığım var

Ama hala void'in ultisini anlamadım.

Daha void in ultiyi anlamıyorsan git başka oyunlar oyna

• quote:

Orijinalden alıntı: Kil'jaeden

quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

36 saat dota 2 oynamışlığım var

Ama hala void'in ultisini anlamadım.

Daha void in ultiyi anlamıyorsan git başka oyunlar oyna

qamqi şöyle ben ultiyi atınca benim takımdakiler dahi stunlanıyordu ne aldım ben bu işten ? Ama zevkli oluyo 9 kişiyi stunlayıp party hard yapmak

Not : Yanlış karakterde olabilir.Void değildir belki ama void diye hatırlıyorum.

• lol 1 kere oynadım hiç sarmadı. Dota 1 efsanedir benim için. Dota 2 de oynadım max 5 map atmışımdır.Heroes Of Newerth oynuyorum bende
  • Öyle öyle void in ulti o. Zaten zamanı durdurduğu için kendi takımındakiler durması da mantıklı geliyor insana ama bazı skiller calışabiliyor. Witch doctor ın mesela ultisi içerde çalışlıyor ama kendisi dışarıda olucak. Bunun gibi çok şey var ve oyunu güzel ypaıyor aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre408

Bir haftadır Dota2 oynuyorum ve düşüncem bu dota oynayanlarda hak verirler bence

4 senedir falan dotadayım dota 1ide cok oynadım okadar zor değil dota 2 de aynı şekilde
  • Ben 8 yildir dotacıyım 5.84 map zamanlarından beri.. kardesim de lol oynar herzaman. bakın abartmıyorum o dota oynaamayi denedi itemleri ben gösterdim oyunda bildigin feeder oldu:) bende lol oynadım 1 kere oyunu normal bir sekilde bitirdim yani diger takım arkadaslardan tepki almadan. LoL cok basit bir oyun dota dan cıkıp lol u kavramak cok cok basit hatta oyuna alisin lol daki oyunculardan daha iyi bir oyuncu olabilirsiniz. Bunun sebebi dota cok daha karısık ve zor. Denye ne gerek var demisler deny gereksiz bir mekanik demisler bunu diyen lolcudur işte dota da adam karsında kasıyor sana 1 tane krep aldirmiyor dk 10 kestigin krep sayısı cok az dolayısı ile kasamıyorsun . ne bilim dota da sis var gece gündür var orman da agacların arasına girerek kacmak üst alt yukardan asagi görebiliyorsun . Yani işin kısacası dota daha komplike daha detaylı ve daha zor DAHA STRATEJİK ve takım olmak cok önemli . Ama lol sanki biraz herolara yönelik basit bir oyun geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isomiso -- 15 Aralık 2013; 12:05:14 >

• Lolu öğrenmesi kolay ustalaşması zordur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre408

Bir haftadır Dota2 oynuyorum ve düşüncem bu dota oynayanlarda hak verirler bence

Eski dota ciyim ve dota1 den bahsediyorum ki müthiş zor. Aslında zor olan item build. Bir tane item yapmak için en az 3 4 tane item lazım ve karma karışık bir sıralaması var lol gibi alt alta değil ayrıca ormanın içinde de npc var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.