Merhabalar, lolde dünyanın en iyi takımında (TSM) oynayan Türk oyuncumuz Broken Blade'in oylarınıza ihtiyacı var. Resimdeki 4.sıradaki kardeşimiz. Lütfen 3-5 demeden oy gönderiverin.
LoL şu pokemona benzer mahluklarla bir şeyler kesme oyunuydu galiba. E-Spor oluşumuna acıyorum. Spor sadece fiziksel kalmalıydı.
quote:
Orijinalden alıntı: Puppe Rammstein
LoL şu pokemona benzer mahluklarla bir şeyler kesme oyunuydu galiba. E-Spor oluşumuna acıyorum. Spor sadece fiziksel kalmalıydı.
Hak veriyorum ama şuan konumuz bu değil. Bir vatandaşımız TSM gibi dünya devi bir takımın 5 oyuncusundan 1 tanesi olmuş, avrupanın nüfusu bizimkinden çok daha büyük. Kendini orada yalnız hissetmemesi gerekiyor. Zaten şuan takımın parlayan yıldızı durumda. Türkler çok fazla destek oluyor kendisine. Bu desteğin bir parçası da burası.
quote:
Orijinalden alıntı: YBK_
Hak veriyorum ama şuan konumuz bu değil. Bir vatandaşımız TSM gibi dünya devi bir takımın 5 oyuncusundan 1 tanesi olmuş, avrupanın nüfusu bizimkinden çok daha büyük. Kendini orada yalnız hissetmemesi gerekiyor. Zaten şuan takımın parlayan yıldızı durumda. Türkler çok fazla destek oluyor kendisine. Bu desteğin bir parçası da burası.
Alıntıları Göster
Twitter'da da paylaşın derim.
boş işlerle uğraşmayın
quote:
Orijinalden alıntı: dsaewq
boş işlerle uğraşmayın
Niye boş iş olsun, 100 binlerce insan izleyecek hafta sonu maçını. Koskoca finallerde oynayan 10 takım var, yalnızca 1 Türk var. O da en iyi takımın en iyi oyuncusu. Yani başarılı. Desteği hak ediyor.